Хайде и един текст, публикуван в унищожения ми вече сайт. Копелето гадно, кметът на Ботевград Георгиев нареди убийствато на един мой добър приятел. Турчин, но разкошен човек. Ходили сме си на гости десетки, а може би и стотици пъти. Назим. Кметът го уби. Има брат в кайна. Казах му кой е поръчителят на убийството и брат му се закле да отмъсти. Така че Георгиев ще бъде наказан със смърт, няма друг начин . Но Назим вече го няма, тъжно. Ето текста, отговор и досега няма:
Убийството на Николай Соколов
От петия етаж на този блок бе хвърлен Николай Соколов - Назим. Според кмета на Ботевград Георги Георгиев, а също според главния Боклук Бойко Борисов, убийство няма. Кой защитава убийците в тая скапана страна, в която държава отдавна вече няма?
Преди месец в Ж. К. "В. Левски", Ботевград бе убит Николай Соколов - Назим. Хвърлили ги от петия етаж, а после в линейката го доубили. Писах, но нямаше резултат. Ако поръчителите на убийството, както и физическите убийци бяха невинни, би било редно да ме дадат под съд. Засега кметът на Ботевград Георги Георгиев мълчи. Мълчи и неговият син Даниел Георгиев, депутат от ГЕРБ, за когото упорито се говори, че е взел комисионна от продажбата на имота на убития Назим. Главният покровител на всички българоубийци в бивша България Боклук Бойко също мълчи. Моите думи обаче се потвърждават.
Не са минали и 40 дни от смъртта на Николай - Назим, а вече неговото жилище си има нови собственици. Не знам кои са те, а и хората може би не знаят, че заради тях е бил убит невинен човек. поръчителите на убийството обаче се знаят и целият квартал "Васил Левски" говори за тях.
Та сега ми се ще да попитам. Тоя боклук Бойко Борисов още ли има наглостта да твърди, че в управляваната от него територия, носеща все още името България са в сила някакви си закони? Какво да говорим, щом за едно жилище могат да убият човек, а после никой нищо да не предприеме?
Защо не са изгонили Назим от апартамента, а са го убили? Защото това жилище му е било дадено от строителната бригада от с. Столник, които са строили тези блокове. Човекът си плащал наема и си живеел. Да, ама кметът Георгиев решил, че апартамента на Назим му трябва и Назим трябвало да умре.
В такова подобие на държава живеем. Ако не ви е страх, трайте си и не протестирайте. Мен ме е страх, затова протестирам.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.