Тертерия няма да загине

преди 13 години 7 месеца #44677
Тертерия няма да загине
След опитите за моето убийство, както и унищожението на моите сайтове от руските евреи, хазарите май е редно да изправя някои на нокти. Но не със заплахи. А с напомнянето, че Тертерия няма да загине. Тертерия няма да загине. Казал го е още Раньо Неро. Коя е страната Тертерия? Руснаците я определят като Русия. Доказателства, разбира се липсват. Татария? Е, звукови сходства винаги се срещат. Тертерия... Страната на Тертерите. Този български род не е мъртъв. Този род пак ще се възроди. Тертерите. Очаквайте тяхната дума.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44679
Не, аз няма да съм Владетелят. Дори е идиотско някой да го каже. Аз съм само един Вестител, който вече си отива от Средната земя. Владетелят е друг. Той ще е потомък на онези, които дойдоха с Асеневци. От Тертеровия род е. Негови покровители ще са Прамайката Ассена, както и Ериг Кан. Юдеите ще опитат да го убият, но няма да успеят, самите те ще умрат. Той ще бъде Кана Ювиги! И ще носи името Исперих. Сега е още малък и още нищо не знае и не разбира. Но усеща. Колко съм благодарен на Небето, на Тангра, че поне успях да го видя. И да го прегърна. Сега каквото и да се случи, няма да съжалявам. Благодаря Ти, Ериг Кан. Тая награда ми стига.
Пазете Наследника, той е още Канартикин, но скоро ще бъде Владетел. На възродения Саракт.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.