Весела Коледа!

преди 13 години 8 месеца #44576
Весела Коледа на всички! Доживяхме я, въпреки мрачните предсказания на световния "елит"! Доживяхме я, въпреки усилията на заговорниците и на техния слуга Боклук Бойко. Доживяхме я, ще доживеем и следващата.
Нека тези светлинки ни светят през цялата година, нека българският Бог ни закриля, а догодина да посрещнем една наистина весела Коледа. Без световен "елит", без Световно правителство, без Боклук Бойко и неговите боклуци, без цялото днешно политическо бунище. Една весела Коледа в българска България. Без евреи, без цигани, комунисти и демократи. Една Коледа, изчистена от злоба, от алчност, от завист и от цялото днешно Зло. Една Божествена Коледа в един човешки свят. Един тъжен човек ви пожелава весела Коледа!
Весела Коледа на всички!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 8 месеца #44577
Ще ми се да кажа още нещо. Кой както иска, така да приема думите ми. Каквото и да правите, не го правете с омраза и злоба. Каквото и да поискате, не го искайте от алчност и от жажда за притежание. Предстоят събития, съдбоносни за целия човешки род. В момента се извършва Разделение. Няма да обяснявам какво е това и защо се извършва. После ще дойде ред за Отсяване. Ще дойде Огненият вихър, за който пиша поне от 15 години насам. Какво точно ще се случи?
Човекът като цяло няма да бъде поразен. Но ще бъдат изгорени злоносещите центрове у него. Ако те преобладават, човекът ще умре. Конкретният човек имам предвид. Така че, побързайте да изхвърлите злото от себе си, докато още имате време.

преди 13 години 8 месеца #44587
Колкото по се отлага това Отсяване, толкова по-трудно ще става за България да оцелее. Аз лично се молих на Небето да стане тази зима, но Българският Бог явно но е толкова гневен, че или ще ни затрие или ще се наложи да изпием горчилката до дъно. Не мисля, че българите сме способни да издържим на този Геноцид повече от няколко години. Говоря главно в духовен план. Другото им е лесно.

Оставам и на мнение, че единственото спасение за нас е откровението. С изключение на БНС и малцината хора от това Движение, не виждам останала читава организация, способна да направи промяната. Старци, чалгазирани и алкохолизирани мутри и някакви огладнели партийки и НПОта. Дори да се вдигнат малкото свестни българи, както миналата година с Катуница ще ги чакат копоите на системата. Плюс чужди войски, готови да се намесят за статуквото ако съвсем стане напечено.
Единственият изход е Откровението, но след Йордановден небето ще се заключи отново, а нататък - тъмна индия. Ако въобще се дойде при нас, явно ще бъде както е казано в благовестията - неочаквано, като крадец. Може би така е и по-добре.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.