Момчетата от Сандански

преди 13 години 5 месеца #46145
Данчо, позволи ми да ти възразя. Тоя път сами няма да се справим. Ще ни трябва помощта на външните българи. Най-вече на Волжските. Това са над 26 милиона! И са наши кръвни братя, знаят, че са българи по произход. Вчера една татарка от Казан ми писа, че знае, че е българка по произход. Преди време един чуваш ми написа: "Аз съм чуваш, значи аз съм българин". В Москва срещнах мишари, от Башкортостан. Те също се осъзнаваха, че са българи. Балкарците от Кавказ също се осъзнават като българи. Освен тях половината Русия е Българска. Да не забравяме, че много велики руснаци всъщност са българи. Суворов, Кутузов, Достоевски, Тургенев, Лев Толстой... Всички те са чистокръвни българи. Генерал Гурко си е рискувал живота в защита на българи с обясението, че той също е българин. И Украйна поне половината е българска. Анти666 ми пуска на диск украински песни, които едно към едно звучаха като български. Нашата победа ще дойде, когато Русия признае духовното върховенство на Българите. И това ще се случи. Българи отново ще бъдат на върха на великата Империя, простираща се от Великата Китайска стена до Рим. Предсказано е и ще бъде

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #46146

Елтимир писа: Данчо, позволи ми да ти възразя. Тоя път сами няма да се справим. Ще ни трябва помощта на външните българи. Най-вече на Волжските. Това са над 26 милиона! И са наши кръвни братя, знаят, че са българи по произход. Вчера една татарка от Казан ми писа, че знае, че е българка по произход. Преди време един чуваш ми написа: "Аз съм чуваш, значи аз съм българин". В Москва срещнах мишари, от Башкортостан. Те също се осъзнаваха, че са българи. Балкарците от Кавказ също се осъзнават като българи. Освен тях половината Русия е Българска. Да не забравяме, че много велики руснаци всъщност са българи. Суворов, Кутузов, Достоевски, Тургенев, Лев Толстой... Всички те са чистокръвни българи. Генерал Гурко си е рискувал живота в защита на българи с обясението, че той също е българин. И Украйна поне половината е българска. Анти666 ми пуска на диск украински песни, които едно към едно звучаха като български. Нашата победа ще дойде, когато Русия признае духовното върховенство на Българите. И това ще се случи. Българи отново ще бъдат на върха на великата Империя, простираща се от Великата Китайска стена до Рим. Предсказано е и ще бъде

Нямам нищо против от пълна подкрепа от страна на сънародниците отвъд Дунавска България, но ние тук, трябва да покажем, че можем да правим Орда. Иначе, закъде сме? Трябва да сме добре организирани, по начин, по който всеки пълноценно може да разгърне онова, което може и същевременно организацията ни да не е уязвима за противника. Противника е много добре организиран, той има дългогодишна практика в това, но нашият шанс е, че се е схематизирал и няма много нови идеи извън рамката на това, с което се легитимира. И тук е значението на Ордата.

преди 13 години 5 месеца #46147
Тук вече съм съгласен на 100%! Тук, в Дунавска България са върховните родове и ние трябва да дадем пример. Орда означава Ред, а не тълпа. Трябва да възродим Ордата, друг избор нямаме. А после другите ще ни последват.

преди 13 години 5 месеца #46148
Извинете за мнението ми,което не е конкретно по темата.С прочитането на идеите Ви,ясните цели,които поставяте,планът,който правите вдъхвате надежда,защото другото е празна приказка.Наслушал съм се, и начел на борци,които критикуват,а не поставят ясни цели и планове,по които да се води борбата.Продължавайте така,давайте ясни планове и цели.Давайте,защото,Вие сте по ерудирани от мен,и с по-голям опит.Хората се нуждаят от напътствия.

преди 13 години 5 месеца #46149
Няма насрочена дата за самото дело, иначе да, в Сряда ще се гледа пак мярката за неотклонение в Софийският апелативен. Само Стоян Ставрев бе пуснат и то от друга съдийка, а за вкарването им в листите на ВМРО няма значение дали са на първите места, щото така или иначе ВМРО няма да влезе в парламента, целта е да им се даде имунитет като кандидат-депутати, а Джамбазки това го прави, щото предимно момчетата от футболните агитки го вкараха в Общинския съвет на София и най-вероятно се стреми към нов мандат, да може да води сутрешни блокове и да прескача от предаване в предаване по телевизиите.

преди 13 години 5 месеца #46150
В сряда, 3-и април същата съдийка ли Илияна Стоилова ще бъде?

По наши канали става ясно, че наистина Николай Йовев-Горския е тенгрианин. И макар да е върл националист, досега не е искал да се обвързва с организации. Визирам БНС, ВМРО и нашето Движение. Ето го обаче резултата.

Движение "Воини на Тангра" иска политическия затворник Йовев на свобода още в сряда. Българският Бог го повелява!
Не ни интересува какъв точно член там ще намерят да го пуснат до самото дело. Важното е в сряда да е освободен. Иначе ще се задействат други сили и на някоя гербаджийска пикла ще й се стъжни. И да са силни изродите материално, ние ги превъзхождаме духовно. Няма какво повече да се церемоним с тия. Трябва да се научат да не посягат на тенгриани.

Да получиш, трябва да дадеш. За да бъде освободено това момче, Небето си взе своето от мен лично.

Чакаме го освободен...

преди 13 години 5 месеца #46152
Момчето се оказва, че е бил организатор на бунтовете срещу циганския произвол в Благоевград още от събията в Катуница, 2011г. Явно от тогава ушевците са го нарочили, това в комбинация с тенгрианските му възгледи.

съдийката според закона била избрана на случаен принцип? Само дето нищо неслучайно няма в действията й, Трябва ни информация, чий човек е в съдебната система въпросната съдийка, към коя политическа партия членува. Щото си мисля, че членува в ГЕРБ.

Малка справка и излиза, че мъжът на тая съдийка, Георги Стоилов е шеф на Районна прокуратура в Сандански. Някъде по белите държави това се нарича конфликт на интереси. Щото няма как съдийката и прокурора (или неговия шеф) да са рода. Остава и онзи психопат, дознателя с бурканите да им е шурек и картинката се заформя отвсякъде. Сладури

преди 13 години 5 месеца #46153
Ако това момче не бъде освободено, съдии и другата измет ги чака проклятието на Тертерите! Друго не мога да направя, но мога да осигуря мъчителната им смърт. А момчетата са герои, и един ден за тях ще се пише в учебниците по история.

преди 13 години 5 месеца #46154

Елтимир писа: съдии и другата измет ги чака проклятието на Тертерите!

Елтимире, а за тези съдии от Хасковския съд и за мастития /в прекия и преносен смисъл/ адвокат Марковски какво ще кажеш? Тези не са просто за проклятие, тези са за бавно и мъчително изличаване от лицето на земята.

www.blitz.bg/news/article/190991

преди 13 години 5 месеца #46155
Преди малко получих от град Самара това: "А рядом с нами есть город Болгары, там есть церковь,в которой батюшка лечит молитвой.".
Ето я силата на Българския Дух!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.