Момчетата от Сандански

преди 13 години 5 месеца #46129
Доколкото аз знам ВМРО са включили тези три момчета в листите за депути,но не знам на кое место.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #46130
Доколкото аз знам ВМРО са включили трите момчета в листите за депутати,но не знам на,кои места(дано да сапървите

преди 13 години 5 месеца #46134
Най-добре ако има техни познати и четат тук - да се свържат с нас на ЛС и да обменим информация с цел установяване на горните изроди-престъпници, както и всичко с каквото са тормозили момчетата.
После ще търсм начин да им помогнем, а в последствие и да накажем виновните за тормоз над истински Българи-националисти, едно много тежко престъпление. Престъпление за което ще си платят прескъпо.

Ако тук опишем тяхната гледна точка - съвсем друго ще е.
Аз съм убеден, че умишленно ги държат в ареста за да не проговорят, защото после да тябва да се увилняват милиционери за престъпление по служба.

Вече половин година Николай Йовев, Стоян Ставрев, Васил Георгиев и Александър Ангов са задържани, а делото не може да влезе в съда, заради продължаващо разследване.

А продължаващото разследване е умишленно протакано, понеже милиционерите са НАСРАНИ и ги е страх да не им се наложи да отговарят за престъпленията.
А аз им гарантирам, че ще им се наложи не само да отговарят, но и ще бъдат за това дето са направили - сложени в най гадния цигански отряд в пазарджишкия затвор. И какви "булки" ще стане от тях - направо не ми се мисли......много много любов ги чака. Макар и циганска. Надявам се да не са чак такива расисти като мен и да приемат добре това предизвикателство в името на евро-атлантическите ценности и междуетническата толерантност.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 31.3.2013, 23:07

преди 13 години 5 месеца #46135
И аз ще зема отношение по въпроса. Първом ще помоля всеки, който ще потърси помощта ни по един или друг начин, да не чака да минат 9 месеца и след това да бъдем уведомявани, че е човек изповядващ идеите на Движението. По възможност, това трябва да става веднага, както реагира един друг наш съратник, при сходна ситуация. Щото 9 месеца, това е вече лежане на присъда, присъдена вече от съдийката чрез тези 20-сет отказа. Това е един кирлив законов трик, когато нямаш достатъчно доказателства срещу някого, да го оставяш в ареста с години, като по този начин му издаваш ефективна присъда. Следващия акт на съдийката е, да се фане за нещо и да го осъди условно, за да оправдае своите съдийски решения, като условната му присъда ще бъде за времето, което е пролежал в ареста или малко повече. Това са трикове, но като ти лепнат условна присъда, влизаш вече в полезрението на съдебната система и полицията за цял живот.
Съдийката изпълнява поръчка, това е ясно, тя е правителствена, дори е на ниво президент, а над него стои Шорош и БХК. Това е схемата, тя е ясна и в случая Отровено общество е издало присъда на младежа, щото е утепал някакъв нечовек, който за БХК и Шорош представлява човешко същество. Нали, за тях те са хора, защото са средство за упртажняване на геноцид над българите. Когато си свършат работата, специално ще бъдат обявени за нечовеци, каквито са си всъщност, но нали са родственици на евреите, в България днес ги броят за хора. Но няма да е така за в бъдеще.

Съдийката има един полезен ход, има достатъчно законови възможности, да измисли начин, поради липса на достатъчно доказателства да прекрати делото или да се оттегли от него, като промени мярката, примерно на "домашен арест" или "парична гаранция", но тя трябва да покаже, че е българка първо и след това всичко останало, иначе попада под ударите на законите на Българският Саракт, а те са: за родоотстъпничество и предателство - смърт чрез обесване.
Ако някой неин познат или самата тя, чете това, нека и бъде предадено, защото следващата стъпка, няма да е много приятна за нея, като личност.

преди 13 години 5 месеца #46136

kaliman писа: Доколкото аз знам ВМРО са включили трите момчета в листите за депутати,но не знам на,кои места(дано да сапървите

По-добре е ние да помогнем, отколкото политическа партия, с връзки в полицията.

преди 13 години 5 месеца #46138
Така както са ни почнали чрез "законна" съдебна репресия много прилича положението ни на това през 19 век . Само че в онези години сме имали много повече възможности за контра мерки от сега . Ако почнат да се изброяват много хора ще изпаднат в униние .Трябва да се поучим от това което са правели дедите ни и малко по малко да почнем да го прилагаме. Само че ако стоим вътре в "системата" нямаме никакъв шанс ? Каква съпротива ще правим ако стоим в зависимост от собствените си врагове ? То и протестите за тока за това замряха . Как да отрежем това гнило дърво след като седим по клоните му ? В темата за Аерозолните атаки anti666 записа че не начина да се изолираме по планината защото няма къде да се скрием . Прав е ,но нали трябва да се разграничим от врага си за да воюваме с него ! През времето на борбата срещу османско-еврейското иго борбата е започнала в Балкана и е завършила пак там . Започнала е чрез исихиазма през 15 век и е свършила с Шипка през 19 век . Просто трябва да минем по този път, но този път много по бързо , защото нямаме време.

преди 13 години 5 месеца #46140
На 28.03.2013/четвъртък/ от 10.00 часа в Съдебната палата Софийският апелативен съд ще гледа мярката за задържане в ареста на Николай Йовев-Горския, който вече девет месеца от живота си е жертва на скалъпен съдебен процес целящ да го унищожи като личност, националист и млад човек, на който животът тепърва предстои. Наложеният стил на " тясно взаимодействие" между съда, прокуратурата и МВР е в състояние да пречупи и затрие всеки обикновен човек, който е дръзнал да бъде непокорен и да се изправи срещу системата, докато организираната и битовата престъпност процъфтяват необезпокоявани. Нека в четвъртък се съберем и покажем морална подкрепа за Ники и изразим протест срещу погазването на законите от страна на МВР, съда и прокуратурата. Да си националист, да си футболен фен, да имаш татуирани кръстове, да си палил факли на мачове, да участващ в протести срещу циганската престъпност - не е престъпление! СВОБОДА ЗА НАЦИОНАЛИСТИТЕ ОТ САНДАНСКИ!
===================================================

Имаше сигнал за "бомба" и Съдебната палата беше затворена близо 3 часа. Адвокатите на Ники изнесоха големи безобразия за работата на съдия Илияна Стоилова от Благоевградския съд, Апелативният съд сега ще проверява и на 03.04.2013 от 13.00 ще се гледа мярката за неотклонение.

преди 13 години 5 месеца #46141
За нарушения в гледаните мерки за неотклонение срещу Стоян Ставрев, един от обвинените за бомбения атентат в Сандански млади националисти, сигнализираха близки на задържаните момчета. Апелативен съд в София е разпоредил вътрешна проверка по случая, тъй като съдия Иляна Стоилова не е сложила подпис под протокола на гледаната мярка в благоевградския съд, което означава, че то не се е гледало и ще трябва да се проведе отново,Всяка мярка гледана в съда се води от съдия Стоилова, обект на проверката е, как тя е определена за съдия по делото.
По закон съдиите за подобни дела се излъчват на случаен принцип. Близки на Ставрев сигнализираха също, че полицията активно търси свидетели срещу националистите. Вече осми месец задържаните за взрива Николай Йовев, Стоян Ставрев, Александър Ангов и Васил Георгиев, лежат в ареста, като обвинението за убийство все още не е стигнало да съд.

Димитър Христов

преди 13 години 5 месеца #46142

Йордан_13 писа: За нарушения в гледаните мерки за неотклонение срещу Стоян Ставрев, един от обвинените за бомбения атентат в Сандански млади националисти, сигнализираха близки на задържаните момчета. Апелативен съд в София е разпоредил вътрешна проверка по случая, тъй като съдия Иляна Стоилова не е сложила подпис под протокола на гледаната мярка в благоевградския съд, което означава, че то не се е гледало и ще трябва да се проведе отново,Всяка мярка гледана в съда се води от съдия Стоилова, обект на проверката е, как тя е определена за съдия по делото.
По закон съдиите за подобни дела се излъчват на случаен принцип. Близки на Ставрев сигнализираха също, че полицията активно търси свидетели срещу националистите. Вече осми месец задържаните за взрива Николай Йовев, Стоян Ставрев, Александър Ангов и Васил Георгиев, лежат в ареста, като обвинението за убийство все още не е стигнало да съд.

Димитър Христов

Полицията търсела свидетели? Как да го разбораме това? Превода на изречението е следният: полицията търси лъжесвидетели; съдийката според закона била избрана на случаен принцип? Само дето нищо неслучайно няма в действията й, Трябва ни информация, чий човек е в съдебната система въпросната съдийка, към коя политическа партия членува. Щото си мисля, че членува в ГЕРБ. И няма да се учудя, ако се окаже и позната на Цветанов, оная каунъ с любимешката глава.

преди 13 години 5 месеца #46143

balh писа: Така както са ни почнали чрез "законна" съдебна репресия много прилича положението ни на това през 19 век . Само че в онези години сме имали много повече възможности за контра мерки от сега . Ако почнат да се изброяват много хора ще изпаднат в униние .Трябва да се поучим от това което са правели дедите ни и малко по малко да почнем да го прилагаме. Само че ако стоим вътре в "системата" нямаме никакъв шанс ? Каква съпротива ще правим ако стоим в зависимост от собствените си врагове ? То и протестите за тока за това замряха . Как да отрежем това гнило дърво след като седим по клоните му ? В темата за Аерозолните атаки anti666 записа че не начина да се изолираме по планината защото няма къде да се скрием . Прав е ,но нали трябва да се разграничим от врага си за да воюваме с него ! През времето на борбата срещу османско-еврейското иго борбата е започнала в Балкана и е завършила пак там . Започнала е чрез исихиазма през 15 век и е свършила с Шипка през 19 век . Просто трябва да минем по този път, но този път много по бързо , защото нямаме време.

В планината винаги има къде да се скриеш, стига да можеш да водиш планински живот. Трябва да се лишиш от много удобства на цивилзиацията, да не кажа - всичките, ако ще се води въоръжена борба оттам.
Но първом на нас ни трябва пълно познаване на противника, за да може, когато той предриема действия, ние да предприемаме ответни и със същата сила, а дори и с по-голяма, противодействия. Така, например, ако изградим такъв механизъм, за всяко неправилно отсъждане на съдийката, следва от наша страна наказание, дали то ще бъде материално или личностно, зависи от размера на белята дето е направила. противникът е организиран, значи ние трябва да бъдем по-добре организирани от него, за да успеем.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.