Правила за Българи ДОБАВЯЙТЕ ОЩЕ!
2.Не вярвайте на медийте, всичко което казват е за пропаганда на колониалното правителство.
3.Не вярвайте на правителството, там няма хора като вас.
4.Не си купувайте храна от глобалистки вериги за бързо хранене.
5.Сприятелявайте се с Българи. Знайте, че ако не се държим заедно, ще ни избият.
6.Правете реклама на национализма.
7.Четете книгите на Елтимир, ТАМ Е ИСТИНАТА.
За сега седем! можете да добавяте
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това върши идеална работа, и е евтино.
www.oragie.com/sprei.htm
Когато Васил Левски не е признавал турската власт, той не е бил анархист. Когато Христо Ботев е тръгнал да се сражава с турската власт, той не е бил терорист. Ние водим борба за национално освобождение и тази борба не може да включва признаване на колониалната българоубийствена власт. Иначе защо ще водим борба?
"Не им вярвай, не се страхувай, бори се!" - това е заветът на великия Илия Минев. И този завет е валиден до днес.
1. Не плащайте данъци, не забравяйте, че те отиват за издръжка на паразитите, който ви ограбват.
- Показвайте пред всички присъстващи глупостта на системата. Така вие постигате две неща - повдигате бойния дух на присъстващите с личното си непреклонно поведение и показвате на служителите, че работат за тъпа кауза против нас и против себе.
- Никой не знае кой сте и какво знаете, нито какво можете. В администрацията има големи отворковци, които са също толкова страхливи. Аз наскоро овиквах един майор от КАТ пред отдела му и той само мънкаще. Разбивах му детската психика, като му сочех колко са безполезни законите, на които се кланят.
- Демонстрирайте огромната разлика между вашия интелект и овчия мозък срещу вас. Нека това не е надменност, а изтласкване на тъпотията от света ни.
Аз съм Българин и ще умра преди България!
Не така бе Кольо.Николай писа: 1-во правило за Българи:
Аз съм Българин и ще умра преди България!
Ами като се умре - какъв е смисъла после.
Добре е да не се страхуваш от смърта, но готовноста да се умре не е добро!
По добре да е така:
Аз съм Българин и ще умра след враговете на България!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.