Съпротива срещу властващото Зло
Законно ли е изтреблението на цял един народ? Според демократичните демократи е законно и демократично. Законно ли е разграбването на цяла една държава и превръщането й в мафиозка територия? Според демократичните демократи е законно и демократично. А дали е законна власт, решила, че геноцида и грабежа са законни?
Предоставям на вашето внимание поредния епизод от епичната война на професора по право Янко Янков срещу Мафията.
ПРАВИТЕЛСТВОТО, ПРОКУРАТУРАТА И СПЕЦИАЛНИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ -ПРЕСТЪПНИ СЛУГИ НА
ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ - 1
Янко Н. Янков –
Гражданско лице – гражданин на Европейския съюз,
Председател на Партия Либерален конгрес,
Председател на Съюза на юристите-демократи,
Председател на УС на Базисния Институт
за Проучване и защита на човешките права
ж. к. „Дианабад”, блок 4, етаж 6, ап. 38, 1172 София
18 Април 2011 г.
До Борис Велчев –
внук и син на световно известни комунистически престъпници,
агент на комунистическата ДС (вербуван на хомосексуална основа),
ПРЕСТЪПЕН нискойерархичен
МАРИОНЕТЕН държавновластнически слуга на българския
ПАРАВОЕНЕН ченгеджийско-мафиотски политически режим,
изпълняващ длъжността Главен прокурор на България,
бул. „Витоша” № 2, 1000 София
Раздел І:
Първо предварително уточнение:
Подробна биографична и актуална информация за мен можете да прочетете на
английски, френски, немски и български език на посочените по-горе (в логото)
електронни адреси.
На същите адреси можете да прочетете и настоящия текст – виж.: „”,
„Правителството, Прокуратурата и Специалните държавни служби – престъпни слуги
на Червената мафия - 1”,
iankov.blogspot.com/2011/04/1.html.
Второ предварително уточнение:
Поне за мен е несъмнено, че главната стратегия на всичките посткомунистически
български правителства е да обезпечат тоталното икономическо, политическо и духовно (всъщност – бездуховно!) господство на техните престъпни господари от българския кланна руската червена мафия, като в изпълнение на тази обща стратегия се прилага изключително широк спектър от конкретни методи и прийоми, чиято конкретна цел е да превърнат както цялото българско общество, така и всеки отделен индивид в безсилен и безпомощен наблюдател на собствената си смърт.
Поне за мен е несъмнено, че в контекста на изпълнението на тази конкретна цел днешните продължители на престъпното дело на българския клан на КГБ и на Червената мафия – специалните държавни служби – обръщат особено (специално) внимание на въпроса за превръщането на автентичните противници на комунистическия и на посткомунистическия ченгеджийско-мафиотски политически режим в абсолютно безсилни и маргинални фигури не само чрез тоталното им елиминиране от политическите и обществените процеси, не само чрез тоталното отнемане на абсолютно всичките им икономически условия и възможности за нормален човешки живот, но и чрез тоталното оскверняване и унищожаване на всичките свързани с тях имущества и вещи, които имат особено символно значение. Като класически примери в това отношение могат да бъдат посочени поне два:
Първо: преди време бе предумишлено и по престъпен начин запален и опожарен селският дом на един от малцината автентични, горди и непримирими противници на комунистическата и на ченгеджийско-мафиотската българска политическа система – Ангел Георгиев Грънчаров от Ботевград; впрочем, съвсем неотдавна бе направен опит (за щастие безуспешен!) за опожаряване и на неговото градско жилище (апартамент в жилищен блок) в Ботевград;
Второ: само преди около един месец масивната къща (дом) в град Септември на вече починалия именит и изключително достоен български политически затворник на комунизма Илия Минев също така бе запален и опожарен; впрочем, Илия Минев е бил дипломиран възпитаник на университета в град Тулуза във Франция, абсолютно противоправно е бил въдворен и престоял в българските политически концлагери и затвори в продължение на почти тридесет години, след което е оставил името си като основател на Независимото дружество за защита на правата на човека.
Раздел ІІ:
Първо уточнение по съществото на казуса:
Приложено представям копия от 88 (осемдесет и осем) стандартни страници документация относно казус, отнасящ се за множество серийни престъпни оперативни посегателства на специалните държавни служби върху жилището и имота на предците ми и на родителите ми в моето родно село.
Уточнявам, че престъпното посегателство на българските ченгеджийско-мафиотски специални служби върху този имот и това жилище съвсем не е случайно:
Този имот и това жилище бяха дом, икономическа опора и символен духовен бастион (крепост) на живота на баба ми Петкана и дядо ми Янко, които намериха смъртта си (фактически беха убити) именно в резултат на престъпните строго секретни оперативни мероприятия на българския филиал на съветската КГБ – престъпната Държавна сигурност;
Този имот и това жилище бяха дом, икономическа опора и символен духовен бастион (крепост) на живота на брат ми Камен, който намери смъртта си (фактически бе убит) именно в резултат на престъпните строго секретни оперативни мероприятия на българския филиал на съветската КГБ – както на престъпната комунистическа Държавна сигурност, така и на престъпната посткомунистическа Национална служба за сигурност (непосредственият предшественик на престъпната ДанС);
Този имот и това жилище бяха дом, икономическа опора и символен духовен бастион (крепост) на живота на баща ми Никола и майка ми Евтима, които намериха смъртта си (фактически беха убити) именно в резултат на престъпните строго секретни оперативни мероприятия на българския филиал на съветската КГБ – както на престъпната комунистическа Държавна сигурност, така и на престъпната посткомунистическа Национална служба за сигурност
(непосредственият предшественик на престъпната ДанС);
Този имот и това жилище бяха и продължават да бъдат дом, икономическа опора и символен духовен бастион (крепост) на лично моя и на членовете на семейството ми живот,
А както много добре е известно, от 1975 г. до днес аз не съм спирал да настоявам за наказателна и репараторна отговорност както на Държавата, така и на всеки отделен престъпен деец.
Второ уточнение по съществото на казуса:
Макар и да ми е пределно ясно, че
в почти 95% от казусите българските прокурори извършват системна престъпна злоупотреба с правосъдие, с настоящите редове пледирам да бъде възложено на националната следствена служба най-прецизно разследване на голямото множество престъпни посегателства върху визирания имот.
Приложение: копия от 88 (осемдесет и осем) стандартни страници документация относно казус, отнасящ се за множество серийни престъпни оперативни посегателства на специалните държавни служби върху жилището и имота на предците ми и на родителите ми в моето родно село.
18 Април 2011 г. Янко Н. Янков
Дали ще успеят да превърнат планетата в това, до голяма степен зависи и от нас. Ние не сме толкова безсилни, както им се иска на паразитите!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
След като се опитаха да го изкарат ЛУД, когато го осакатиха пред камерите на Съдебна палата, сега пък искат да го направят мафиот. Режима съвсем е откачил и е тръгнал с добрите стари методи от времето на чичо Юдашвили.Само през изтеклата (миналата) седмица поне 6 (шест) души от жилищният блок, в който живея и от квартала ме уведомиха, че при преднамерени покани по телефона, призовавания, внезапни или уговорени лични посещения у дома им или дори при напълно случайни срещи представител на Полицията (МВР) ги е призовавал за разпит, ги е посещавал в домовете им или ги е спирал на улицата, при което НЕ САМО им е задавал множество въпроси относно мен, съпругата ми и непълнолетната ни дъщеря,
НО И Е изисквал от тези лица ДА НАПИШАТ СПЕЦИАЛНИ И ОБШИРНИ „СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ“ ИЛИ „ОБЯСНЕНИЯ“ относно това:
„откога ме познават?“, „как ме познават?“, „какво мислят за мен?“, „какви личности ме посещават у дома?“, „виждали ли са ме да посещавам заведенията в квартала и ако да – с какви хора?“, „често ли са ме виждали пиян?“ (Nota bene: Не дали въобще са ме виждали пиян, а дали често пъти са ме виждали пиян!) „конфликтна личност ли съм?“, „представлявам ли заплаха за живеещите в блока и в квартала?“, „известно ли им е (дали са чули да се говори), че аз имам връзка с украинската мафия и се занимавам с пласиране на наркотици и антики?“
Явно с това "представлявам ли заплаха за живеещите в блока и в квартала?" не са се отказали от идеята за принудително въдворяване по член 146. Пълна лудница...
=====================================================
Абе, те могат да запалят всичко, да унищожат всичко материално, но не могат да го унищожат в съзнанието на тия, които помнят и знаят уроците по българщина, които е преподал. Ей, това не могат да унищожат. Затова е важно как живееш, а не къде и в какво. Безсилни са. Палежите и опитите за дискредитация са израз на безсилие, а не на сила, затова прерастват в насилие.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.