Георги Първанов – съучастник в убийства

преди 15 години 4 месеца #41409
Президентът на Република България де факто е съучастник в убийства на невинни български граждани. Твърдя го най-сериозно и най-отговорно. Ако на Седефчов му стиска, да ме съди. Ама аз съм в състояние да го докажа. Да, така нареченият президент, а всъщност резидент на чужди служби Георги Седефчов Първанов е съучастник в убийствата на невинни българи. Сега ще дам едно от доказателствата.
Проф. Георги Василев и по вестници, и в телевизионни предавания представи категорични и неоспорими доказателства, че агенцията ДАНС извършва убийства с помощта на психотронна апаратура. Да се разберем, ДАНС е само Агенция. Тя не може да бъде държавна, тъй като в България държава няма. Тя не може да бъде национална, тъй като работи против интересите на нацията. Нещо повече, ДАНС е съучастник в геноцида срещу нацията. И накрая – ДАНС в никакъв случай не може да бъде служба за сигурност. Точно обратното. Тя самата поражда несигурност, създава беззаконие в страната, в която някога, много отдавна се намираше Държавата България.
Проф. Георги Василев изнесе достатъчно категорични доказателства, че висши ръководители на ДАНС са замесени в убийствата. А нашият уж президент Седефчов мълчи като полуизядена пернишка риба. Значи е съгласен. Значи одобрява. Нещо повече, рибешкото мълчание на държавната ни глава доказва, че самият той е замесен в убийствата и нищо чудно да получава съответната комисионна за това. Ако някой си мисли, че може, нека се опита да ме опровергае.
Защо точно днес се спирам точно на тоя въпрос?
Ами защото с първия си компютър бях загубил една статия и снощи късно си я намерих някъде из безбрежния Интернет. Официално публикувана от официална информационна агенция статия. И в нея точно, ясно и недвусмислено се доказва, че Георги Седефчов Първанов е близък приятел с убийци и ги покровителства. Е, не се казва направо, ама ако се прибавят още някои любопитни данни, точно такава картинка излиза. Не става дума за турските терористи, това е съвсем отделна тема, макар че можем спокойно да включим и нея. Та много ми се ще да знам откъде е тази привързаност на Седефчов към убийците?
Сега някой ще ми заговори за правомощия, за членчета, за алинейчета, за параграфчета. С две думи ще се опита да ме набута в „Параграф 22”. Да, ама аз не съм му Сер Гей, за да ми минават тези номера с набутването. В една, хайде, от мен да мине, нека тоя път я наречем държава се извършват масови убийства на невинни граждани. Държавният глава мълчи. Не взема никакво отношение. Напротив, той е в най-добри отношения, дори в приятелски отношения с убийците. Какво е това?
Какво е това, за Бога и по дяволите и ние в каква страна се намираме?

Иначе казват, че Седефчов бил много религиозен човек и редовно ходел на църква. Това вече го вярвам. И ви представям икона от църквата на Седефчов.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 4 месеца #41414
Да продължим.
Всички го знаем, но защо ли никой не задава въпросите директно, в упор? Не знам доколко успявам, но поне се опитвам да го направя. Защото ми омръзна да живея на такава смъртоносна територия, където никога не знаеш дали няма да си следващият. Тук се чувствам като осъден на смърт и всеки мой текст го преживявам като своя последна дума. Нима осъденият на смърт трябва да го е страх дори да се изплюе върху муцуните, върху тлъстите зурли на своите палачи? С това предварително отговарям на въпроса дали не ме е страх да пиша такива неща. Да, страх ме е. Страх ме е да живея в такава държава и именно затова пиша по тоя начин. За да престане моята страна да бъде територия на страха и на смъртта и да се превърне отново в Държава на българите.
Искам още да кажа, че ако ако бъде образувано международно разследване, аз съм готов да съдействам и да им предоставя имената на конкретни убийци с конкретни данни за убийствата, извършени от тях. Но като казвам международно разследване, имам предвид такова с участието и на страни като Русия и Китай. На Ес, на ФЕС, на САЩ, НАТО и разни такива международни терористи не вярвам.
Каквото и да се случи, имената на убийците и всички данни за тях са съхранени. Не само в България. Щях да съм последен глупак, ако бях написал тези думи преди всичко необходимо, всички доказателства да се намират не на едно, а на няколко надеждни места извън територията на тази нещастна страна. Затова отново казвам: аз искам разследване. Искам да назова поименно типовете, извършващи убийства на територията на България, покровителствани от тайните и явни служби. И за да не ме обвинят в антисемитизъм ще кажа, че намирам за чиста случайност факта, че всички те са евреи по произход, или че поне един от съпрузите в техните семейства е от еврейски произход.
Позволете ми пак да се върна към темата за Първанов. Някой може да ми възрази, че разследването на убийства не е работа на държавния глава, и че за това си има съответни служби. Но когато в убийствата пряко участват шефовете на тези служби кой да се намеси? Първанов обаче не се намесва. Мълчи. Мълчи като недоядена пернишка риба.
Какво искам да кажа с тази тема и защо я започнах?
Мислите, че циганчето Седефчов ме интересува? Няма такова нещо. Тази и много други подобни на нея теми служат, за да убедят наивниците, че в България власт няма. Има банда престъпници, назначена от ционистите - тази най-отвратителна международна Мафия, каквато историята познава. Пуснах темата, за да разберат и последните наивници, че на институциите и на техните представители ние не бива да гледаме като на власт. Не само не бива да им вярваме. Ние трябва да сме наясно кои са те всъщност. А те са банда убийци, назначена, за да ни унищожи физически.
Знам, че думите ми звучат невероятно. За някои може би даже налудничаво. Но независимо кой какво си мисли, реалността е такава и тя изобщо не се влияе от нечие мнение за нея. Не се страхувам. Писал съм, и само да няма технически пречки, ще продължа да пиша. Но ако пиша и говоря само аз, резултатът ще е никакъв. Трябва повече хора да говорят и да пишат. И то не само в българоезичния Интернет. Трябва народите по света да научат какво става в България, в Европейския Съюз. И да осъзнаят, че ако днес проявят равнодушие, утре на ред са те.

преди 15 години 4 месеца #41415
Ако не можете или не смеете да направите нещо друго, то поне копирайте този текст навсякъде, където сте в състояние да го направите. Или пускайте линкове към него. Същият текст е публикуван и тук:
eltimir.ucoz.ru/news/georgi_prvanov_such...stva/2011-04-10-1940

преди 15 години 4 месеца #41416

Президентът на Република България де факто е съучастник в убийства на невинни български граждани. Твърдя го най-сериозно и най-отговорно. Ако на Седефчов му стиска, да ме съди. Ама аз съм в състояние да го докажа. Да, така нареченият президент, а всъщност резидент на чужди служби Георги Седефчов Първанов е съучастник в убийствата на невинни българи

Ами не е само проф. Василев. Същото и пребитият с железа разследващ журналист Огнян Стефанов го твърди недвусмислено. Побоят му е поръчан от висш политик и дни преди атентата триадата Гоце, неформалния шеф на ДАНС Асан Омеров (Трактора) и търговеца на смърт Манджуков обсъждали какво да го правят тоя. Позволил си да издаде пикантерии за юмрука на Кърмилницата - ДС агентурата. Почеркът от побоя е същия като върху проф. Янков пред камерите на Съдебна палата. Бас държа, че ако някога се разкрият физическите извършители, те ще се окажат от една и съща групировка, изпълняваща мокри поръчки на службите. Ако не и директно служители - бивши/бъдещи мутри. Помните ли, че преди време се оказа, че всички знакови мутри от ударните отряди на БКП са имали и служебни карти от разни ДС агенции.

Да не забравяме също, че президентина на РъБъ - раковата метастаза на някогашна България е и брат-масон. Като Петко Сертов и Омеров. Истинският им господар е показан на горната снимка-Бафомет, Йехова, Луцифер - името няма кой знае какво значение. Специално Гоце е една от най-зловещите фигури на прехода, въпреки излъскания си имидж. Очаква го много несигурно бъдеще, защото Небето няма да му прости.

преди 15 години 4 месеца #41418
Нашата задача, на тези, които пишем, е да накараме хората да разберат, да проумеят, че тях ги управлява не власт, още по-малко избрана от тях власт. Тях ги управлява банда разбойници, назначени от Световните бандити, тоест банкери. От нечовешката ционистка върхушка. И по силата на тази логика днес България е управлявана от нечовеци посредством бандата наемници - сини, червени, насрано жълти, ГРОБари и не знам още какви. Хората трябва да проумеят, че няма циганина Мангал Костов, Сер Гей педераса, Симеон Хасан, Ахмед Доган, серийния убиец Бойко или който и да е от тях. Както каза Морфеус от филма "Матрицата": "Те всичките са еднакви!"

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.