БНРП

преди 20 години 6 месеца #4152
Тъй като в бюлетина на БНРП /http://www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=4272&album=lastup&pos=1&cat=/ става дума за взаимоотношенията на Волен Сидеров с Илия Минев, налага се да изясним един въпрос. Имат ли право лидерите на БНРП да говорят за Минев? Имат.
През 1990 година д-р Иван Георгиев предложи на Илия Минев да го издигне като кандидат за народен представител. Бай Илия отначало се съгласи. После се отказа, тъй като от базирания в САЩ Национален фронт му казали, че имат други планове за него, които налага да си оттегли кандидатурата. Минев като дисциплиниран легионер се подчини. Оказа се, че плановете наистина са други. Илия Минев да не влезе в политиката и да умре в мизерия.
Не мога да пропусна и факта, че Димитър Николов, зам. председател на БНРП в началото на 90-те години беше главен редактор на издавания от Минев вестник "Свободно Слово". Та тези неща трябва да се знаят. Особено, когато от името на покойния вече Минев си позволяват да говорят хора като Георги Жеков или Николай Колев - Босия.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4304
Нещо страницата не се отваря.Какви са били вzаимоотношенията на Волен с Илия Минев? :idea:

преди 20 години 6 месеца #4305
По молба от ръководството на БНРП махнах снимките. Доколкото познавам ситуацията, скоро ще се обадят да ги кача пак. Защото Волен сидеров не е човек, който държи на своята дума и изпълнява обещанията си.

преди 20 години 6 месеца #4306
Добре,но не раzбрах какви са били вzаимоотношенията му с Илия Минев?Бил ли е Волен Сидеров ченге внедрено в Дружеството или не? ;-)

преди 20 години 6 месеца #4309
Абе Калояне не те ли мързи заради това Z да превлкючваш непрекъснато ?

преди 20 години 6 месеца #4312

georgi_nz писа: Абе Калояне не те ли мързи заради това Z да превлкючваш непрекъзнато ?

Всъщност нищо не превключвам.Тъпия компютър,на който пиша сега няма фонетика и някои букви иzлиzат така. :mad2:

преди 20 години 6 месеца #4316
Аз съм с кирилизацията нз ИНЖИНЕРА (Генади Атанасов) и нямам за сега проблеми.
Има и сайт човека - яко е направен.
Не поня къде е , но с търсачка излиза.

преди 20 години 6 месеца #4318
injinera.bgplus.com/na4alo.htm
Наистина човекът си разбира от работата, и мен ме е учил на много неща. В сайта му има и страхотни лафове!
А за БНРП и за Волен ще кажа само, че сега освен всичко друго, се води спор кой ще вземе субсидията от руското правителство, гласувана за "дружествени" организации в България. Защото някакъв руски представител ходил при зористите, обаче останал твърде недоволен от тях. И после ядосано говорел какви дураци са онези чиновници от посолството, и как не знаели на кого да дават пари и на кого да не дават. Та и някой си Любен Гоцев се намесил и станали разни работи. Хайде да ги оставим да се разберат помежду си, пък снимките от бюлетина няма да се загубят. Пак ще ги пуснем. Заедно с друга прелюбопитна информация.

преди 20 години 6 месеца #4321
Трябваше да кажа,че в момента съм в интернет клуб. :roll: У нас имам фонетика.Въпреки всичко пак не отговори zа Волен. :hmm:

преди 20 години 6 месеца #4322
Бюлетинът съдържаше официални твърдения на БНРП. След като те не желаят тези твърдения да се огласяват, аз нямам право да говоря. Във всеки случай Илия Минев никога не ми е казвал сред хората му да има човек на име Волен Сидеров. С Румен Воденичаров не бях особено близък, за да знам кои са му били приятелите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.