Дебат върху Геноцида
Интересни мнения изказаха "българските" комуноидни историци като Пантев. Същите, които ни учеха че българите били диви безписмени монголци, живели в шатри. Аз лично имам дълбоки съмнения дали този е обикновен изрод или си е поредния крипто, както чифут Зайков-Пирински.
Но и днес има една годишнина, която не беше лошо да се отбележи в парлама-мента. 26 години от терористичния атентат във вагона за майки с деца при гара Буново. Авторите на това зверство в момента са в "българския" парламент и редом с комунистите от КЪРМИЛНИЦАТА (другата терористична организация) единодушно ни казаха, че геноцид няма и не може и да има. И всичко това е злобна пропаганда от някои недобросъвестни елементи. А това, което виждате е плод на въображението ви."Не е извършен геноцид върху население, което има Желязна църква на брега на Босфора. Не е извършен геноцид върху население, което има читалища и църкви. Робство може би е имало, но то е съвсем различно", отговори проф. Андрей Пантев от Коалиция за България
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
video.yandex.ru/users/mm1316/view/4/
news.ibox.bg/material/id_1561199881/fpage_1/#clist
Оказва се обаче, че преди 2 месеца пак сме празнували, пардон почитали Холокауста. 27 януари бил международен ден на Холокауста;
news.ibox.bg/news/id_1498373656
Та така и ние, гоите не разбрахме, по колко пъти в годината аджеба колониалната ни администрация ще отбелязва този Холокауст?
По чифутския въпрос само ще цитирам един форумец от Нюза:Йордан_13 писа: Така беше, да, целта е всеки ден да бъде "ден на холокауста", та да може всеки ден юдаизма да гостува в нашия дом, т.е. в нашето съзнание.
Малки Течко | 10.03.2011 20:20
Лошото е че мълчанието за жертвите на холокоста е само 1 минута в цялата година!
А за жертвите на ционизма се мълчи 365 дни в годината!
Дълго живяхме в лъжа. Много дълго, прекалено дълго живяхме под робството на Лъжата. Време е в нашия български дом да влезе Истината, която ще ни освободи.
Тази сутрин ми обърнаха внимание върху нещо като статия, публикувана в нещо като българския сайт на Дойче Веле:
www.dw-world.de/dw/article/0,,14904360,00.html
Да, в германския сайт на „нашите съюзници от две войни”. В сайта на германците, които много, ама много ни обичат. Толкова ни обичат, че през 14 век взели, та помогнали с въоръжение и войска на османските пълчища да завладеят България. С което ни обрекли на 500 години робство. Какво ли ново робство ни готвят днес нашите германски „приятели”? Погледнете каква мърсотия излива над нас Deutsche Welle, а после ще си поговорим отново:"
Пълният текст тук:
eltimir.ucoz.ru/news/da_pogovorim_za_evr...oral/2011-03-12-1856
И един коментар под статията:
Преди да пусна материалчето в сайта, го пратих на човека, обърнал ми внимание върху еврейско-германката гадост. Ето какво ми отговори той: „Немците даже са пращали и техни офицери на служба в турската армия, за да ръководят успешно избиването ни! Ясни са ми от всякъде 10 години си късах нервите и със тях! Те даже не знаят къде е България а като чуят за нея и викат Букурещ.”
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.