От фондация "Отровено общество" се обаждали по телефона до мои близки и искали да им предам снимки на Едуард Генов и на Илия Минев. Май и още някакви други снимки. Заявявам, че снимките са моя лична собственост и нямам намерение да ги отстъпвам на антибългарите от "ОО". На нашия сайт съм поставил такива снимки, но те са за безплатно ползване. Емисарите на "ОО" похарчиха стотици хиляди долари, за да пишат за нас, докато ние тънехме и все още тънем в мизерия. Дьорд Шорош финансираше едновременно написването на нашите биографии и нашите убийци. Но аз няма да дам нито доброволно, нито ще отстъпя пред принудата да дам своя личен архив на тези търгаши. Нямам намерение и да им ги продам. Снимките, поставени на сайта имат емблемата на Движение "Воини на Тангра" и тяхното използване за комерсиални цели е абсолютно недопустимо. Ако все пак някои от тези снимки бъдат използвани, знайте, че това е станало без моето разрешение. нещо повече, то е станало въпреки изричното ми несъгласие. В бивша България отдавна няма правосъдие, няма закони, но все пак добре е истината да се знае. Може би все някога Българската държавност ще бъде възстановена и чифутските подлоги ще си получат заслуженото.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.