Моят протест! срещу посегателството над ИДЕЯ и Личност

преди 20 години 6 месеца #4159
Бой по мръсната продажна паплач - изроди българоубийцииии :karte4: :karte4: :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4160
Имаше и нещо много странно. Няколко дни преди делото се разболях и вдигнах висока температура. Оказа се, че от НСС се обаждали до някои лекари, мои приятели и ги предупреждавали в никакъв случай да не ми дават болничен, ако отида при тях. Но нашият Бог си знае работата. Сега вече е време да попитам имаше ли отзвук от алармирането на инстанциите за беззаконията, които се вършат в бивша България? Нямаше, нали? никой не го е грижа за някакъв си българин. Виж, ако бях мангал или пък агент на тайните служби, криминален престъпник като Йолов, работата щеше да е друга. Та вижте в каква държава живеем и как трябва да действаме. След като ни отнеха законите, сега Законът сме ние. И какното направим - то ще бъде законно и справедливо.

преди 20 години 6 месеца #4161
Кампанията до институтките, извинете - до институциите нямаше как да даде резултат. Сега имаме два месеца да пресечем плановете на ДС. Ето ви телефона на Георги Йолов във Враца: 092/3-25-34. Това е таткото на добре угоеното агентче. Надявам се да не го е сменил, но и да го е сменил, пак има възможност да се научи. На първо време натискът може да бъде отправен натам. После ще дойде ред и на следващите стъпки.

преди 20 години 6 месеца #4164
Аз поне не получих отговор от нито една институция. Не го и очаквах. Целта ми по-скоро беше, че с писмото си ще събудя интерес, към личността Елтимир и идеите на Движението. Вярвам, че поне няколко от хората прочели писмото ми, ще дойдат на сайта, ще попрочетат от любопитство... Може на някой и съвестта му да проговори.

преди 20 години 6 месеца #4165
Не, това е проверено. Така е планирано, че резултат от институциите не може да има. И никаква съвест не може да надделее над страха. Сега дойде времето да се въздейства на родителите, като им се обясни, че тяхното синче също е застрашено. ДС просто ще го премахне, за да няма неудобни свидетели. Да не говорим, че това отвратително дебело прасе ми дължи толкова много, колркото не можете да си представите. Може би само Севар знае с подробности как стоят нещата. Та ако родителите се намесят, Йолов може да си оттегли тъжбата. После идва ред на още нещо, но има време. не искам никого да наскърбя, но не мога да си разкрия целия план предварително. Всеки може да прочете написаното във форума.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.