Моят протест! срещу посегателството над ИДЕЯ и Личност
ctk.greenpeace.org/od-en/ctk-letters/get...?letter%5fid=1217756
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
....можеби това е още по добро. А обясненията са най отгоре!
nen.kleercut.net/en/sendtokc
знаете и български език.
Какво ви трябва за писането и пращането?!
П.П. Пък ако има желаещи нека напишат скрипт.
МОЖЕ, Жоре! Опитай: чукни "копие до".... скрито копие - ще ги събереш!georgi_nz писа: Мисля, че с АБВ-то не може да се пращат писма на куп адреси.
А защо не си направи пощата там, отдето ти пратих покана????? Там се СЪБРАХА!
Освен това ще е по лесно за повечетео хора да влезнат и с едно кликване да са направили квото трябва...щото има такив ахора за които това бибило по-лесно и достъпно, а и също някви нови посетители!
Аз предлагам пък вие ако щете....
Защото я оплесках нещо, после пак. После нямах време и интернет.Eлена писа: А защо не си направи пощата там, отдето ти пратих покана????? Там се СЪБРАХА!
Но обещавам да успея!
Не съм отблъснал поканата.
А по темата искам да кажа къде накуп се намират много важни мейли:
free.bol.bg/glas/podkrepa.html.
Още не знам всички подробности, но варненските магистралки, извинете, исках да кажа магистрати, проявили пълно незачитане на закона. Явно и те са в играта. Значи битката продължава.
Йолов, явно гонен от гузната си съвест или от обикновен страх стоял с гръб през цялото време, не смеел да погледне никого в очите. За да не му зададат неудобни въпроси. Например как след като таткото Георги Йолов е зам. кмет от името на СДС, синчето Цветомир разбива клубове на партии, влизащи в състава на СДС и краде от тях имущество. И как след тези престъпления на синчето то не получава никакво наказание, сега таткото си има охранителна фирма. Сигурно щото изобщо не е близък с ченгетата.
Няма как, ще се наложи да изписвам имена на агенти. Аз не съм служебно лице и не съм задължен да пазя тайната. А откъде знам си е моя работа. Само че преди това ще се наложи да разкажа как обвиних шефа на НСС - Ботевград Петър Петров в участие в наркотрафика. И как заради тази работа той вербува някои типове, между които и Цв. Йолов, за да се разправи с мен. ще има и някои снимки, за да се убедите, че работата не е майтап. После ще намесим още някои имена на шефове от НСС. На полк. Румен Николов, например. Шеф на отдел в София, който отначало уж беше възмутен от разкритията за Петров, а после се зае пламенно да го защитава. Парите не миришат, както се казва.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.