Моят протест! срещу посегателството над ИДЕЯ и Личност

преди 20 години 7 месеца #3960
Ето ви link към начина по които се пращат писма от тоя тип които препоръчвам...попълнете го и вижте какво представлява и така...

ctk.greenpeace.org/od-en/ctk-letters/get...?letter%5fid=1217756

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3961
А това е малко по-подробен вариант със всякакви обяснения дори показва писмото и адресираните хора или институции преди да си решил
....можеби това е още по добро. А обясненията са най отгоре!

nen.kleercut.net/en/sendtokc

преди 20 години 7 месеца #3963
Имате адреси,
знаете и български език.

Какво ви трябва за писането и пращането?!

преди 20 години 7 месеца #3965
Не се караи. Не разбра ли к'во ни трябва. Еднакво писмо. Еднотипно. Идентично. На което само да му се сменя името от долу. Капиш?

преди 20 години 7 месеца #3973
Иван е прав. Аз съм съгласен единствено с него. Защо да търсим ефекта на голямите отганизаций нали сме ИДЕЯ? "... индивидуалните писма са стихийна реакция на неорганизирана тълпа." точно това трябва да се постигне.

П.П. Пък ако има желаещи нека напишат скрипт.

преди 20 години 7 месеца #3974

georgi_nz писа: Мисля, че с АБВ-то не може да се пращат писма на куп адреси.

МОЖЕ, Жоре! Опитай: чукни "копие до".... скрито копие - ще ги събереш!
А защо не си направи пощата там, отдето ти пратих покана????? Там се СЪБРАХА!

преди 20 години 7 месеца #3975
Според мен тях малко ги вълнува "стихийна" реакция на някви случзйни граждани-поне те така предполагам ще го приемат,така или иначе всеки ден си получават някви писма с негодувания. Докато едно писмо като го пращат много хора те почват да броят колко хора се сплотяват зад тая идея....

Освен това ще е по лесно за повечетео хора да влезнат и с едно кликване да са направили квото трябва...щото има такив ахора за които това бибило по-лесно и достъпно, а и също някви нови посетители!

Аз предлагам пък вие ако щете....

преди 20 години 7 месеца #3976
Да ви кажа, аз съм скептик за тая работа. Преди година и половина бяхме писали такова едно писмо до много голям списък институции, посолства, медии и какво ли не. Нито една институция не пожела да отговори. Една-две медии се заинтересуваха, но след като мина гладната стачка. Останалите не се заинтересуваха, че някой си политически затворник и националист бил обявил гладна стачка за нещо си. Сякаш всеки ден се обявяват такива крайни протестни действия. Те си живеят в техния измислен розов свят и ние не съществуваме за тях. Тях ги движат парите и интереса, а интерес от тази работа могат да имат може би само медиите. Затова, ако ще пращате писма, препоръчвам ви на тях да пращате. Достатъчно беше да се раздуха случая и май сега Елтимир сам успя да се предпази като публикува случая във вестник "Съпротива". Верно, не стана масово достояние, но поне е документирано. След документирането черно на бяло, трябва да са ненормални да действат по очаквания от нас начин. Значи плана се е променил. Все пак бих ви помогнал да формулираме текста на писмото, но аз с официални писма нямам опит и не знам...

преди 20 години 7 месеца #4005

Eлена писа: А защо не си направи пощата там, отдето ти пратих покана????? Там се СЪБРАХА!

Защото я оплесках нещо, после пак. После нямах време и интернет.
Но обещавам да успея!
Не съм отблъснал поканата.

А по темата искам да кажа къде накуп се намират много важни мейли:
free.bol.bg/glas/podkrepa.html.

преди 20 години 6 месеца #4158
Трябваше да запазя тайната, за да не осуетят плана ни. Уредих други хора да се явят заради мен. Законно, както си му е реда. Ченгетата останаха с пръст в уста.
Още не знам всички подробности, но варненските магистралки, извинете, исках да кажа магистрати, проявили пълно незачитане на закона. Явно и те са в играта. Значи битката продължава.
Йолов, явно гонен от гузната си съвест или от обикновен страх стоял с гръб през цялото време, не смеел да погледне никого в очите. За да не му зададат неудобни въпроси. Например как след като таткото Георги Йолов е зам. кмет от името на СДС, синчето Цветомир разбива клубове на партии, влизащи в състава на СДС и краде от тях имущество. И как след тези престъпления на синчето то не получава никакво наказание, сега таткото си има охранителна фирма. Сигурно щото изобщо не е близък с ченгетата.
Няма как, ще се наложи да изписвам имена на агенти. Аз не съм служебно лице и не съм задължен да пазя тайната. А откъде знам си е моя работа. Само че преди това ще се наложи да разкажа как обвиних шефа на НСС - Ботевград Петър Петров в участие в наркотрафика. И как заради тази работа той вербува някои типове, между които и Цв. Йолов, за да се разправи с мен. ще има и някои снимки, за да се убедите, че работата не е майтап. После ще намесим още някои имена на шефове от НСС. На полк. Румен Николов, например. Шеф на отдел в София, който отначало уж беше възмутен от разкритията за Петров, а после се зае пламенно да го защитава. Парите не миришат, както се казва.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.