Към мъжката част на форума и родените при "демокрацията"

преди 15 години 11 месеца #39983
Започвам тази тема, защото от няколко дни се чудя, защо?! :confused:
Повод ми даде и последния случай с варненския ученик с обърнат мозък, пребит от двама цигани в класната стая на училището. Пред погледа на съученици, учители и охранители. Нещо, което само преди 20 години беше абсурд дори да се помисли, че е възможно.
Повод ми дадоха и последните сръдни като ученички на участници тук. За Елтимир дори и не говоря, неговото си е от години така. И се чудя, защо бе? Да си жена, разбирам. Да си малко момченце, на което са му взели играчките - пак е ясно. Дори и да си милиционер с мисия тук - пак е по-добре. Наистина, исками се да вярвам че това е причината. Защото иначе се оказва, че сме се нагърбили с мисия невъзможна. От няколко дни си мисля, как е възможно българите да се самоизяждаме един друг. Смея да кажа, че познавам много хора от различни народи, включително и цигани и евреи. НЯМА друг народ, който помежду си толкова да се мрази и толкова гадости да си е сътворил. Говоря сега - от времето комунистическия преврат насам. Донякъде това се дължи на умишленото подкопаване на българския Дух, започнат още от масонския преврат през 1944г. Но само донякъде. Ясно е, че Азът (индивидуалността като човек) ни е даден от алпа Хърса първо на нас, българите. И ако някога това е било предимство за самосъзнанието като човек, като народност и нация, сега във време на война това е нещо, което ни спъва тотално. И което ще ни затрие като държава.
Няма и друг народ, който открито Режима да му вика "шибан матрял", да го мачка с какви ли не форми на Геноцид, а той да търпи и чака някой да го "оправи". С други думи да му се изреди още веднъж. И още, и още!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 11 месеца #39984
Но да се върнем пак за обичайните проблеми на сайта. Йордан, а и аз решихме, че поредните атаки са ченгеджийски постановки. Може и така да е. А може и да не е. Просто ние разсъждаваме през нашия начин на мислене, че трябва да има някаква логика, някаква постановка за това. То дори е по-добрия вариант от другия. А другият е, че некое момченце се напушило с лоша ганджа или просто станало сутринта с гъза нагоре и решило че "Тоа па така ще ми каже. Тоа ш'ми се отваря на мен!". Решило, че е сърдито на всички, че то най-знае и най-може. И къде, къде - дай да спретнем една интрижка във форум, където списваме понякога. Тотална липса на последователност и отговорност. Просто на мен тъй ми е кеф (или не ми е кеф) и го правя. Това беше и главната причина Елтимир да е с бан. Защото човек не знае, кога няма да е на кеф и ще се разсърди на всички и на всичко. А в следващия момент ще викне "аз тръгвам, тръгвайте след мен!". Но не за него ми е мисълта. Човека е лежал в затвора и е нормално там за да оцелееш, да придобиеш някои навици като недоверчивост, манипулативност и комбинативност. За добро или за лошо. Имах близък роднина също лежал в комунистическите затвори и знам много добре какво говоря. Просто не си сигурен в следващия момент какъв номер ще ти извърти.

Но тук става дума за млади пишлеменца. Които не са и отслужвали казарма. За които думите дълг и отговорност нищо не значат. Дълг пред думите си, отговорност пред хората и народа си. И стигнах до извода, че именно това е причината. Не са отслужвали казарма, наборчета от 1988 нататък. Както и малко преди тях, когато службата стана 6 месеца и беше вече пълна пародия.
Подобен е и случая с Волен Сидеров. Който се кле в паметта на Апостола, само сега да мълчи като ..... пред коалиционния си партньор-Тиква. Наместо да го попита ""Абе чакай малко Тиква, какви ги върши твоя министър Найденов? И защо през седмица ходиш на срещи с еврейски организации?". Няма такова нещо. Той се кълне в безрезервна подкрепа. И наистина е по-добре да е верно това, което на Мавъра гнома разправя за него че е агентче. Отколкото другото - че просто така му е скимнало. Само щото не знае какво значи думата отговорност поради това, че е скатал казарма на млади години. Както онзи плъхок с очилцата Яков-Станишев, но неговото си е заради чиста педерастия.

преди 15 години 11 месеца #39985
Една от целите ни в този сайт е тъкмо това. Да понаучим малко тези момчета, които не са ходили казарма в чувство на отговорност. Ето какво ни пише един от последните банирани, bogatir. Правилно го е усетил.

И аз бях на нивото на Калитко и аз бях избухлив на моменти, но много поуки си взех именно от този форум

Напълно ми е ясно как тези дечица гледат на живота. С пренебрежение, лека апатия, лека надменност. И пълна липса на отговорност. "Тоя ще ми каже на мен. Какъв е пък той да ми се надува". Момченца - представете си само за момент, загърнете си егото и си представете. Че наистина може да има и хора по-умни от вас. Хора по-знаещи от вас. Хора, които знаят как да го направят и какво искат. Разбирам колко трудно е да го-осмислите. Някъде на вашето поколение им казват "Генерация Х". Изгубеното поколение, което не вярва на нищо, което от малко е облъчвано с всевъзможна информация и различни избори. На ФАЛШИВИ избори. Точно каквито са и партийните.
Този апел го пиша, защото много скоро, бих казал след броени години ако вие не се научите да носите отговорност към народа и Родината си, друг ще ви научи. Да бъдете роби. Тотални роби. Щото повечето народи - не само евреи, но и турци, а дори и цигани знаят какво е отговорност и родова принадлежност. И тези народи имат апетит към вашите земи. Към вашите жени и деца. И този път робството няма да е 500 години, а ще е завинаги.
Ние с Йордан сме лесни. Той горе в планината, аз също. И без това нямам валидни документи вече, щото нямам намерение да ми кодират биометрията с трите шестици. Но вие му мислете. Не искаш ли да служиш на народа си, ще служиш на друг - като роб. Това е жестоката истина! Харесва ли ви или не.
Казах каквото имаше да казвам.

преди 15 години 11 месеца #39987

Правя всичко това само по вътрешно убеждение и искам да помогна. Аз се съпротивлявам, това значи - съм жив! Защото рано или късно идва края на човека. И тогава ще ми е мъчно и няма да си простя, че не съм си мръднал пръста, когато е трябвало да кажа на хората истините, до които съм стигнал, за да им бъдат по възможност от полза. Защото обичам България. И каквото съм, аз съм благодарение на българския народ и на българския език. Имам дълг към този народ. Ето това не могат да го разберат сега младите хора, с които разговарям. Думата "дълг" за тях е непозната. Това, заради което Левски е отишъл на бесилото.

Николай Хайтов

преди 15 години 11 месеца #39988
Сега пиша нещо, ако всички бъдете така добри да го изчетете без да се обиждате, може и да се надскочи с малко онова което стандартно би се казало.

Във всички думи включвам и себе си и всяка критика се отнася и до мен щото където е народа ние сме вътре в кюпа.

За кой ли път?

Приятели, няма да има по голям успех движението освен като някакъв фар, които да е пътеводител за българите по време на част от пътя им. Сега питате защо?
Обикновенният статичен и практичен национализъм на неелитарните обикновенни българи се изчерпва до това да мразят чужденците да са консервативни, да купуват български стоки от български магазини, да държат кръговрата на изработени пари вътре в народа ни.

Това е първото.
Това Е достатъчно при условие че има елит над тях. А такъв няма, и защитата не е достатъчно силна.

Остнаалите хора със съзнание над себичността си, са идеологически разединени с нарцисоидни наклонности, като разликата е в това че елтимир кара на безплатен сайт, а тука на високоплатен сайт, за да има всеки своя собствена трибуна. Защо Елтимир толкова иска да е център на внимание? Еми защото е обикновен като хората тук, някой тука дето всеки ден си мечтаят да са царе. И забравят равносметките. Тука не изключвам и себе си, но ако някой се свръхобиди което не е изключено предвид това че Егото е основният двигател на това цялото движение( и чувството за полезност, което е ключово в съвестта на нашият народ)

Но в сънищата крал законен,
поне веднъж е всякой бил,
уви, след туй от свян подгонен,
кралства̀ въздушни е рушил!

Някой хора забравят последния стих, но това не променя факта че всеки от нас е само песъчинка, тука има точно един човек от пишещите дето има някакво аналитично мислене което да го направи песъчинка с име, обаче България тачи Евтимий(който чудно защо остава жив, когато всички по-низши по чин боляри са убити), Крали Марко българоубиеца и други подобни предатели тип Иван Шишман.

Така значи не ГО правиме за слава. Поне нема да я получиме. Не го правиме и за пари щото човек и да е свръхбогат 2 стомаха и 2 кура няма. Тогава?

Какво кара хората да обичат България?

---
Зная, малко е
само да те обичам, Родино! -
Трябва да бъда
от тебе обичан
и аз!
Затова дните ми
няма да минат
в спокойствие
нито час!
Разбираш ли ме
в тревогата будна? -
Ти много ми даде
и моя дълг е
голям!
И ми е трудно,
дяволски трудно,
защото
и аз
трябва да дам!

Пеньо Пенев

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.