Книги
Мистик, явно ти е трудно да различиш жертвата от палача.
Не мисля Елтимир. Много добре ми е ясно, но освен правилата за държане в интернет форумите има и правила на реториката, според които когато човек започне да използва обидни епитети и лични нападки значи губи спора.
Същото се потвърждава от бановете на участниците - затвори му устата, за да не спори.... Няма да коментирам кои са участниците - знам че са неприятели на движението, но все пак правилата са да се изключват участници които използват вулгарни, мръсни думи и лични нападки.
Така, че има истина в мнението на хората за сайта на движението. Аз знам колко си изнервен и колко пролеми имаш, но случйно влизащи хора - не и всичко това прави лошо впечатление.
А иначе материала е много хубав. Предлагам ти да замениш "подземие" с "АД".
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Безгрешни хора няма и затова трябва да си прощаваме повечко от колкото го правим сега.
Прощавайки на другия - поне малко го задължаваш да ти прости и той за в бъдеще.
Мистик, предполагам че Севар ще отстранява такива елементи занапред. Редно е човече което обижда и се държи нетолерантно да се наказва за непристойно поведение.
Във форума на Атака са си направили "Притвор" за такива случаи и провинилия се му се отнема възможноста да пише другаде освен там - докато си изтърпи наказанието. А не е приятно да си наказан пред очите на другите форумци.
Възможно е конструкцията на форума ни да не позволява това или да е много трудоемко. Не знам. Севар ще каже.
Покойната вече бивша концлагеристка Надя Дункин навремето разказа, как служителката от ДС Юлияна Ръжгева напъхала жив смок във влагалището на младо момиче. От много толерантност ние позволихме на Ръжгева да избегне възмездието, а заради своите разкрития Надя Дункин бе убита по изключително мъчителен за жертвата начин. Убийците, разбира се не бяха открити. И как ще бъдат открити, когато ДС продължава да ръководи полиция, Служби и "правосъдие". Ето, това са нашите врагове. Те не са хора, те изобщо не са човешки същества и към такива аз не мога да си позволя човешко отношение. А че някой е готов и задниците им да целува само защото имат власт и са богати, си е негов проблем. После ще ни съди Оня отгоре и чак тогава ще стане ясно кой е крив и кой е прав.
Имаме цел и я следваме.
Когато някой ни убива, от какъв зор ще му се обясняваме, ще го убеждаваме, ще му даваме възможност да си изкажел и той мнението и пр. ?!
Нали помним - защитата трябва да е според опасността!
Имах предвид Мистик, че ако с нещо сме я обидили тук - нека този път ни прости.
А за онези говеда дето всяват смут и развалят форумните отношения работата я ясна - бан по IP и то FOREVER.
Спамери със спамери досадни, я!
Да им бЕра лайката! С извинение.
Само по партийните сайтове може да се намери тази строго офицялна форма на "общуване" която си е меко казано преструвка....разликата между подобни сайтове и този тук е огромна и не може да се търси аналог в поведението. Още повече че това тук е информационна среда а не структура нуждаеща се от ПР.
За съжаление много хора не знаят как да дискриминират между различните информационни среди (пример войните, независим, атака) и за това съвсем естесвтено гледат за достоверност по ерудицията и културното поведение и това им е преценката за стойността на сайта и информацията в него...
Ако не се обърне внимание на това каузата за апел към "широката публика" е загубена...или поне това засвидетелства ситуацията с Мистик....
Може, съгласен съм. Затова пък знам къде има голямо количество концентрирана азотна киселина и знам какво може да се приготви от нея. Нещо, от което умират не само невинни хора като мен, но и наркотрафиканти като онези от НСС. И агенти като Ц. Йолов. Това стига ли ви, страхливци?
Спирам с думите и почвам да убивам. Май така е по-достойно. Като ще се мре, да се мре с оръжие в ръка. Както са мрели дедите ни.
Някои се оттеглиха, някои се умориха, а някои като Лето влизат и биват обвинени в едно или друго, а някои не могат и да разберат за какво иде реч...
ниастина ли е толкова лесно да се саботира този сайт?
Елтимир си изтегли полвината материяли....във форума става все по-уморително да се учавства-поне като гледам колко спадна активността...
Кво правим???
Елтимир, даваш воля на гнева си но с това само спомагаш за тяхната разрушителна кауза...
Хората тука ти казаха вече че са на твоя страна и ценят работата ти....
Според мен всичко това трябва да отиде в боклука, всички мнения с обидите изтрити, всички теми без отношение към сайта в коша...
Да се върнат матерялите, книгите, расказите, да се добавят нови и да се спре с тоя негативизъм. Все по-тягостно е. Хората влизат тук с надежда а не да се натоварят още повече каточели сме в градския транспорт.
Сайтът не само е в застой ами в спад....
Трябва да се наблегне на градивното-нали уж с това се отличава идеята на сайта от всичко разрушително в бг. Ако е толкова лесно да се заразяваме с разруха то за какво е бил целия труд да се прави тоя сайт!
Извинявам се ама ей туй прайм!Bell писа: Кво правим???
Елтимир, даваш воля на гнева си но с това само спомагаш за тяхната разрушителна кауза...
Доста съм съгласен с това което каза Bell,според мен е не да говорим какви са ни проблемите,а да говорим как да бъдат решени.Bell писа: Наистина ли успяха някакви типове които си повтарят едно и също със замаха на едноседмична интервенция да дестабилизират не само форума, не само участниците в него ами и целия сайт?
Някои се оттеглиха, някои се умориха, а някои като Лето влизат и биват обвинени в едно или друго, а някои не могат и да разберат за какво иде реч...
ниастина ли е толкова лесно да се саботира този сайт?
Елтимир си изтегли полвината материяли....във форума става все по-уморително да се учавства-поне като гледам колко спадна активността...
Кво правим???
Хората тука ти казаха вече че са на твоя страна и ценят работата ти....
Според мен всичко това трябва да отиде в боклука, всички мнения с обидите изтрити, всички теми без отношение към сайта в коша...
Да се върнат матерялите, книгите, расказите, да се добавят нови и да се спре с тоя негативизъм. Все по-тягостно е. Хората влизат тук с надежда а не да се натоварят още повече каточели сме в градския транспорт.
Сайтът не само е в застой ами в спад....
Трябва да се наблегне на градивното-нали уж с това се отличава идеята на сайта от всичко разрушително в бг. Ако е толкова лесно да се заразяваме с разруха то за какво е бил целия труд да се прави тоя сайт!
1-во: Да бъдат махнати всички мнения на провокаторите,всичките техни теми,сними и впрочие.
2-ро:Банването на целия домейн,ако трябва.Да не се толерират и хората в който имат подозрения.
3-ро:Да престанем да хленчим,кой какво бил,или какво му правят,съжалявам,че го казвам,но всеки има право на съчуства,но това не означава да натовраме околните "нон-стоп" c проблеми.
Ако този форум е за привличане на внимание на хората и съчуствие,значи е доста далеч материялите на сайта.
Щом Елтимир е решил да си изтегли материялите да го направи,аз поне няма да противореча,против това съм,но щом така е прецинил,че е правилно.
Сам трябва да прецени кога да ги върне,ако изобщо ще ги връща.
Доста пъти думите не са достъчни за мира и свободата на наща раса и нация.
Deeds and actions!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.