Книги
За съжаление обидата бе прекалено голяма за Елтимир.
много съжалявам.....
Елтимир трябва да разбере че има хора които разчитат на него и неговата работа независимо от всички останали, защото само и единствено той е успял да спечели тяхното доверие. Аз съм една от тези хора!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Освен това то се знае-нещата са взаимни-аз отдавна казах че не трябва да се ограничаваме с консумацията на материялите.
В случая Елтимир е обиден, че прави всичко това за хората, а в един момент излиза, че го прави за тоя дето духа...или поне той така си е помислил доколкото мога да заподозря!
За това в този момент казвам, че има хора които разчитат на неговата работа в смисъл че тя има значение за тези хора.
бгскин а какво друго мислиш във връзка с това да се покаже на Елтимир дали може да разчита на нас-имам предвид от практическа гледна точка, друже!
Защо съжаляваш бе, момиче? Направила си нещо достойно!Bell писа: една личност се е оттеглила понеже се е разочаровала от него .... И става дума за човек който елтимир уважава и на когото е разчитал до някаде.
много съжалявам.....
Елтимир трябва да разбере че има хора които разчитат на него и неговата работа независимо от всички останали, защото само и единствено той е успял да спечели тяхното доверие. Аз съм една от тези хора!
Кой си е позволил? Напишете ми името! Мразя да гадая!
Кой е тоя дето се е РАЗ-очаровал? Чия ВЯРА се е размила или направо е изфирясала?
Пет пари не давам, че пак аз изядох *айната ... Кой е ПРЕДАЛ ДОВЕРИЕТО НА Колобъра ни?
Кой е "уж баннат"?????
Тя има право да си отиде ако не и харесва и не заслужава да я коментираме понеже не е предявила претенции към нищо и никого!
Аз просто исках да кажа на Елтимир, че личната разпра и скандала във форума просто го дискредитира и се оказах права-защото страничните хора се разочароват и не взимат сайта на сериозно....
Лемс съжалявам защото се чувствам сякаш съм набедила Мистик излишно, а заради тая моя намеса и недоразумение самия Севар беше набеден заради бана в началото-въобще не трябваше да споменавам цялата тая история и сега съжалявам ужасно!
Не съм предполагала че тази информация ще има такива последствия ...
Мистик може пак да реши да посещава форума. Аз така преди повече от месец си изтрих профила от сайта на Атака . Всеки е свободен да прави каквото намери за добре.
ЕЛЕНА
А ти си се афектирал от неква простотийка на "ЛЕТО"
За какво става дума, по дяволите!! Не съм влизал в нета от половин месец!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.