Бунт в Монголия

преди 20 години 7 месеца #3785
На трета страница има още място. Защо да не оставим един документ за преследванията срещу нас? "Отбраното" гей, извинете, исках да кажа Сергей общество нека не си мисли, че всички са покорни роби. Докато на този свят има Българи, ще има и Съпротива!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3786
Протестът е добре да се разпространи.
Ако има хора с възможност да upload-ват по сайтове, особено вестници ежедневници, това ще е голям успех!

преди 20 години 7 месеца #3792

Интересно как биха реагирали колегите на Йолов от т.нар. "Българско Интернет Общество" (където после се оказа, че членува), когато разберет, че въпросния се занимава с фалшифициране на лични пощи

И мен ме `баннаха` от стария сайт заради ... писаното от мен на Лични СъоБщения. Понеже си е в правото на админите да го правят - не повдигах въпроса. Приех че е моя грешката.
Спокойно мога да повдигна обвинение срещу господина (бившия Есхар), а и срещу `дружинката` му за ПСИХОТОРМОЗ - за това, което ми пратиха в личната поща и по GSM-а.
Пък ако реша, мога да ви пусна някои ... пикантерии. Много сочни квалификации ми е направил ... "майстор" на словото е, признавам му. :lud:

преди 20 години 7 месеца #3793
Ами освен да обединим усилията си и да му заведем едно колективно контрадело за нарушение на правата ни, за клевета, за посегателства върху личната ни кореспонденция, за заплахи, включително с оръжие и за други престъпления. та свят да му се завие. Всъщност един адвокат вече ми подметна тази възможност. Проблемът е, че Йолов се подчинява на ченгетата от ДС, за да отърве кожата с висящите си дела за реално извършени криминални престъпления. И сега слуша каквото му наредят. Ще почакаме как ще реагират службите, когато цял свят научи за криминалната им дейност. Ако Павлин Димитров, Румен Николов, Петър Петров и цялата им ДС сган не прекратят своето безумие, не се знае кой ще пострада повече. Може би пък някой там, в Брюксел да се заинтересува с какво се занимават реално българските им "колеги".

преди 20 години 7 месеца #3794

Иван писа: Протестът е добре да се разпространи.
Ако има хора с възможност да upload-ват по сайтове, особено вестници ежедневници, това ще е голям успех!

Съгласна съм с теб. Нужна е публична разгласа на протеста на Колобъра ... НИ!
И на Севар материалът е прелюбопитен.
И хунор има какво да приложи - с него заедно бяхме като ни пускаха гнусотиите и ... имената даже си пишеха хубостниците.
Аз се въздържах по ... мои причини да се афиширам като ... `пострадала` да речем. Но ми ПИСНА. :karte4:

Гледам, докат се ... изпиша , Елтимир ми е "прочел мислите" (пак!!!) и дава добро предложение.

Май ни е време, младежи! Да стегнем ли една "КРЪГОВА ОТБРАНА" тип ... "таран"?
То не че вече не съм започнала да го правя (с помощта на някои от вас тук :thumbsup: ) ... ма ... хайде да не уточнявам подробностите сега?
ГОТОВИ ЛИ СТЕ?
:aura:

преди 20 години 7 месеца #3797
Мисля си, че бунт е възможен дори в Монголия, но не и в Мангалия.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.