Бунт в Монголия
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Браво на монголците!!!
Днес в Монголия, утре и в други държави!
Хайде и у нас!!!
Някой тук няма ли познати състуденти или приятели от Монголия да попита как го правят?
Да разберем конкретно как го направиха. Организация, подготовка, ресурси, йерархия. Абе всичко!
Иван писа: Ей това е!
Браво на монголците!!!
Днес в Монголия, утре и в други държави!
Хайде и у нас!!!
Това е доста по-различно от "износа на револция", с който правиш аналогия, Иване! Друго визира Колобърът: там са им кипнали `айната и са се ВТУРНАЛИ ВКУПОМ без да се ЗАМИСЛЯТ . А как се е подготвило всичко? Да сте чували за ... `народовластие` в тоя регион? Нц!!! Нема го и затова НАРОДЪТ ГЕПВА СОПИТЕ И БРАНИ ЖИВОТА ... СИ!
ТОВА Е СУПЕР ГОЛЯМ "ЗАЕК" , защото е обединение на много големи зайци сред монголците, Ванка! Разбираш ме за какво говоря, нали?
За останалите тук ще бъда ЕДНОЗНАЧНА:
Колкото и да си ... ПИШЕМ тук и ... където и да е в нета ... ще постигнем "кръгла нула". Един по един ще ни опукат ..."пазителите" на Властта. Имат добър опит в това и ... не крият намеренията си КОЙ Е сега под №1 в списъка им за изтребление: Елтимир.
Знаете ли кой ще е следващият? Или тайничко си викате ... ма дано не съм АЗ (не "Елена" в случая, а за всеки от ЧЕТЯЩИТЕ МЕ се отнася въпроса), дано е съседа, щото ... и т.н.
Ми ако сте вие? Има ли значение кой № в списъка СИ? Тия с последните `номера` само ПО-ДЪЛГО ЩЕ .......а-го-ни-зи-рат!!!!
Да продължаавам ли? ЧЕТЕ ЛИ МЕ НЯКОЙ ИЗОБЩО?
Ало, Админите, ЖИВИ ЛИ СТЕ БРЕ? Или ви бива само на `банове`, щот не можем да ви отговорим подобаващо на очакванията?
ЧАКАМ!
ЛЕМС
САЙТА Е "ЖЕЛЕЗЕН"! Тествах го - бива. Подчинява се като ... добиче.Елтимир писа: Нещо се получава дефект в ЛС. Затова който смята, че се отнася до него, да ми пише на eltimir@mail.ru.
Един по един ще ни опукат ..."пазителите" на Властта. Имат добър опит в това и ... не крият намеренията си КОЙ Е сега под №1 в списъка им за изтребление: Елтимир.
Знаете ли кой ще е следващият? Или тайничко си викате ... ма дано не съм АЗ
Напълно подкрепям!
Затуй подметнах за обмяна на опит с монголците.
Темата с много свързана с Голямата новина.
А ние нямаме ли опит?
...
НАРУШЕНИЯТА
В началото на ноември миналата година получих призовка да се явя като подсъдим на 07 февруари 2006 година по НЧХД № 3057/2005, което трябва да се гледа от Районния съд в гр. Варна. Нищо особено, ако призовката, както и завеждането на делото не бяха в разрез със съществуващите поне на книга закони.
Доколкото съм схванал от обвиненията, отправяни ми по Интернет, става въпрос за един руски Интернет сайт, за който се твърди, че е оклеветил лицето Цветомир Георгиев Йолов. Дори така да е. Обаче за да бъде заведено дело срещу мен, трябва да бъде доказано по категоричен и безспорен начин, че именно аз съм авторът на този сайт. Това не може да бъде доказано, тъй като сайтът нито е правен от мен, нито е правен на моя компютър. Друго нарушение е неспазване на изискването делото да се гледа там, където е извършено деянието. Значи за да бъде заведено това дело, трябва да се докаже, че аз съм ходил във Варна и там съм направил въпросния сайт. И то в период, предшестващ завеждането на делото най-много с шест месеца. Което също не може да бъде доказано, тъй като аз не съм ходил във Варна в този период. Тук само ще вмъкна мъничката загадка с едновременната поява на два огледални сайта. Единият пускаше материали, насочени против Ц. Йолов, а другият пускаше материали против мен. Единият сайт публикува снимки на лични документи на Ц. Йолов и на Спас Минков, а другият сайт публикува снимки на мои лични документи. И двата сайта носеха името “Сайт на Иван Иванич”. Ако пък кажат, че съм направил въпросния сайт тук, в Ботевград, то защо делото се гледа там, във Варна?
Казах доколкото съм схванал от обвиненията, отправяни ми по Интернет, тъй като в разрез с изискванията на закона не съм получил обвинителен акт. Нито ми е казано кой именно завежда делото срещу мен. Значи ме викат да се явя на другия край на България по дело, за което аз и понятие си нямам нито за какво, нито от кого е заведено.
Дотук случая щеше да остане като малък пример за хаоса в българското, с извинение правосъдие. Обаче се намесиха заплахите, че самото дело не е от значение. И че целта е да ме помъкнат с белезници по етапните до Варна, където няколко дни ще бъда в компанията на крадци и убийци. И там ще ме ликвидират физически. По обвинение, за което не се предвижда дори лишаване от свобода. Все пак делото е от частен, а не от наказателен характер. А ще ме помъкнат с белезници, тъй като с моята месечна заплата от 85 лв месечно, и аз не мога да си позволя такова пътуване. Нито пък мога да си позволя да наема адвокат. Заплахите идват от скъпата ни служба за сигурност НСС. Написах до Румен Николов, шеф на отдел в НСС – София, като му обясних случая. Никакъв отговор. Също както нямаше отговор, когато през лятото на миналата година Любомир Дончев, вербуван агент на ДС, а по-късно и на НСС бе заплашил по телефона със смърт дъщеря ми. Служителите от старата Държавна сигурност, преминали към “новата” Национална служба за сигурност продължават да живеят с усещането за пълната си безнаказаност. Каквото и да извършат. Ще ги оставим ли да живеят с това им чувство? Нима няма никак да се защитим? Вероятно небезинтересен е и фактът, че самият Цветомир Георгиев Йолов е подсъдим с няколко висящи дела за извършени криминални престъпления – побоища и кражби. Ето чии услуги ползва нашето контраразузнаване, за да си разчисти сметките с хора като мен.
Аз ще се защитавам. Имам право на живот и ще браня това свое право. Напук на убийците от ДС и на техните агенти като Йолов, като криминалните типове от етапните и като цялата им престъпна сган.
След като Йолов беше вербуван, смени паролите на пощите ни на сървъра на tangra.org, но не ги изтри, а продължи да ги използва от наше име. E-mail валидатора показва, че пощите ни работеха чак до 15-ти март 2005-та, а може би и повече. За тези, които не знаят, валидатора това е сайт, който проверява дали дадена ел.поща съществува и дали е работеща. Има други хора, които биха потвърдили думите ми, че Йолов се е бъркал в личната кореспонденция на Елтимир, а вероятно и в моята. Tangra.org бе спрян още декември месец на 2004-та, след това за малко беше пуснат и януари окончателно беше спрян. Излиза, че сайт нямаше, но пощите ни някой продължаваше да ги ползва.
Validation results
Success
canonical address: <eltimir@tangra.org>
MX records
preference exchange IP address (if included)
0 tangra.org [205.234.163.22]
SMTP session
[Contacting tangra.org [205.234.163.22]...]
[Connected]
220-server.hostingoffice.us ESMTP Exim 4.43 #1 Tue, 15 Mar 2005 20:41:37 -0700
220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited,
220 and/or bulk e-mail.
EHLO Network-Tools.com
250-server.hostingoffice.us Hello Network-Tools.com [66.98.244.52]
250-SIZE 52428800
250-PIPELINING
250-AUTH PLAIN LOGIN
250-STARTTLS
250 HELP
NOOP *** See < www.hexillion.com/MailAdmin/> for an explanation of this session
250 OK
NOOP *** HexValidEmail COM 1.4 <cb2dc578f9be810f7d54402a66c0b818418f456f>
250 OK
RSET
250 Reset OK
VRFY eltimir
252 Administrative prohibition
RSET
250 Reset OK
EXPN eltimir
550 Administrative prohibition
RSET
250 Reset OK
MAIL FROM:<admin@Network-Tools.com>
250 OK
RCPT TO:<eltimir@tangra.org>
250 Accepted
RSET
250 Reset OK
QUIT
221 server.hostingoffice.us closing connection
[Connection closed]
Validation results
Success
canonical address: <sevar@tangra.org>
MX records
preference exchange IP address (if included)
0 tangra.org [205.234.163.22]
SMTP session
[Contacting tangra.org [205.234.163.22]...]
[Connected]
220-server.hostingoffice.us ESMTP Exim 4.43 #1 Tue, 15 Mar 2005 20:39:38 -0700
220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited,
220 and/or bulk e-mail.
EHLO Network-Tools.com
250-server.hostingoffice.us Hello Network-Tools.com [66.98.244.52]
250-SIZE 52428800
250-PIPELINING
250-AUTH PLAIN LOGIN
250-STARTTLS
250 HELP
NOOP *** See < www.hexillion.com/MailAdmin/> for an explanation of this session
250 OK
NOOP *** HexValidEmail COM 1.4 <cb2dc578f9be810f7d54402a66c0b818418f456f>
250 OK
RSET
250 Reset OK
VRFY sevar
252 Administrative prohibition
RSET
250 Reset OK
EXPN sevar
550 Administrative prohibition
RSET
250 Reset OK
MAIL FROM:<admin@Network-Tools.com>
250 OK
RCPT TO:<sevar@tangra.org>
250 Accepted
RSET
250 Reset OK
QUIT
221 server.hostingoffice.us closing connection
[Connection closed]
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.