Добре дошли,
Гост
Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт
Канатица
Посетител
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Как е Гергов? Хотелчето нещо рухна. Дъл не моеш да рухнеш и ти като него. Нема, нема, нема фючър (3)
www.dnes.bg/…/sruti-se-hotel-v-slynchev-den-krai-var…
Анонимен
преди 2 часа
какъв герб бе хейтъри .
И преди и сега комунистите са държали парите и бизнеса
ей писнА ми
=========================================
Момченце, личи си, че в училище си спал. Ако е така, както казваш, на Тиквата и Цветелинка парите отде са? От труд с мотиката на нивата? От картофи като Самоковеца? Кът гледам Цветелинка ква е нежна и лачена, а Тиквю къф е селски гамен, тия мотика и плуг не са побарвали. Сиреч, щом комунистите държат парите и бизнеса, тогази Тиквю и Цветка, какви са? Отговорът е лесен за повече от две гънки на мозъка.
www.dnes.bg/…/sruti-se-hotel-v-slynchev-den-krai-var…
Анонимен
преди 2 часа
какъв герб бе хейтъри .
И преди и сега комунистите са държали парите и бизнеса
ей писнА ми
=========================================
Момченце, личи си, че в училище си спал. Ако е така, както казваш, на Тиквата и Цветелинка парите отде са? От труд с мотиката на нивата? От картофи като Самоковеца? Кът гледам Цветелинка ква е нежна и лачена, а Тиквю къф е селски гамен, тия мотика и плуг не са побарвали. Сиреч, щом комунистите държат парите и бизнеса, тогази Тиквю и Цветка, какви са? Отговорът е лесен за повече от две гънки на мозъка.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Петър.
Посетител
преди 11 години 4 месеца
"Българинът, смаял САЩ: Бих се върнал в България" до тук прекрасно,но "А когато имам възможност да гласувам, бих го сторил"
В новините поместени на сайта abv.bg прочетох за българина Стефан Стойков приет в 18 университета,от които 8 са най-престижните мисля в цяла Америка.От три милиона деца само 3 имат този успех.Изключително!
Но това всъщност гаранция ли е,че в бъдещия студент ще има критик,критик на Системата?Творец?Човек готов да се противопостави на НСР по някакъв начин,най-лесния,от които е да не се гласува?Явно не!Защото от думите му по-горе се разбира,че той е привърженик на републиката като модел на управление.Някои ще кажат може би,че "Той е само на 18 години и не е мислел по тези въпроси"...Е аз съм само на 19 и още отпреди няколко години започнах да мисля по тях.И отпреди няколко години се зарекох,че никога няма да гласувам!Та задавам си въпроса кое всъщност е по-важно?Да уча в университет,който никога няма да ми каже реално как стоят нещата,защото точно,заради това са спонсорирани и издържат студентите или да уча от хора като Йордан,Анти666,Георги,Елтимир лека му пръс,Димитър Съсълов и други,хора от други области,които ми отварят очите да видя нещата,както са!Нямам ни най-малко колебание.Университетът си заслужава,ако принципно ти дава възможност да изучиш занаят.Защото в други области свързани с неточните науки,държавния университет те оформя по свой образец.Опитва се да оформи мисленето,критичното мислене или с други думи да го премахне.Както и откровените лъжи преподавани там.
Не знам как ще се развие момчето.Но знам,че хора изучили се в "престижни" университети идват да управляват България,изпълняват плана безропотно и резултата е...
“-Това е рядка дарба,да знаеш къде трябва да си,преди да си бил по всички места,където не е трябвало да бъдеш...”
Това не е дарба,а вродена черта на истинския българин.Върху всеки един от нас лежи тежката задача да служи на България.Аз самия си задавам въпроса как?Единственото,което си отговарям засега е да не подпомагам режима по какъвто и да е начин (да гласувам), и да уча за тенгрианството,следователно за историята,обичаите на България.А,когато проследиш пътя на България проследяваш пътя на света.Смятам,че това е основа без,която не мога.Да лягам, и да ставам с мисълта за Саракта.Оттам-нататък все още го мисля...трябва да се прехранвам.
Много неща недоумявам,много въпроси бих искал да задам.Единият е защо Небето е позволило врагове да се преродят като българи?Дали това е част от наказанието за отричането ни от Него?И следствие на това ние сме забравили за ритуалите и действията,които трябва да се направят с един враг,за да не се прероди като българин?Точно,заради това Тангра го е позволил,защото е наша грешка,която трябва да поправим."Всеки заслужава това,което е предизвикал".Поне Вие тук сте осъзнали грешката на Борис-Българоубиец и сте заслужили помоща Му.
Бъдете здрави!
В новините поместени на сайта abv.bg прочетох за българина Стефан Стойков приет в 18 университета,от които 8 са най-престижните мисля в цяла Америка.От три милиона деца само 3 имат този успех.Изключително!
Но това всъщност гаранция ли е,че в бъдещия студент ще има критик,критик на Системата?Творец?Човек готов да се противопостави на НСР по някакъв начин,най-лесния,от които е да не се гласува?Явно не!Защото от думите му по-горе се разбира,че той е привърженик на републиката като модел на управление.Някои ще кажат може би,че "Той е само на 18 години и не е мислел по тези въпроси"...Е аз съм само на 19 и още отпреди няколко години започнах да мисля по тях.И отпреди няколко години се зарекох,че никога няма да гласувам!Та задавам си въпроса кое всъщност е по-важно?Да уча в университет,който никога няма да ми каже реално как стоят нещата,защото точно,заради това са спонсорирани и издържат студентите или да уча от хора като Йордан,Анти666,Георги,Елтимир лека му пръс,Димитър Съсълов и други,хора от други области,които ми отварят очите да видя нещата,както са!Нямам ни най-малко колебание.Университетът си заслужава,ако принципно ти дава възможност да изучиш занаят.Защото в други области свързани с неточните науки,държавния университет те оформя по свой образец.Опитва се да оформи мисленето,критичното мислене или с други думи да го премахне.Както и откровените лъжи преподавани там.
Не знам как ще се развие момчето.Но знам,че хора изучили се в "престижни" университети идват да управляват България,изпълняват плана безропотно и резултата е...
“-Това е рядка дарба,да знаеш къде трябва да си,преди да си бил по всички места,където не е трябвало да бъдеш...”
Това не е дарба,а вродена черта на истинския българин.Върху всеки един от нас лежи тежката задача да служи на България.Аз самия си задавам въпроса как?Единственото,което си отговарям засега е да не подпомагам режима по какъвто и да е начин (да гласувам), и да уча за тенгрианството,следователно за историята,обичаите на България.А,когато проследиш пътя на България проследяваш пътя на света.Смятам,че това е основа без,която не мога.Да лягам, и да ставам с мисълта за Саракта.Оттам-нататък все още го мисля...трябва да се прехранвам.

Много неща недоумявам,много въпроси бих искал да задам.Единият е защо Небето е позволило врагове да се преродят като българи?Дали това е част от наказанието за отричането ни от Него?И следствие на това ние сме забравили за ритуалите и действията,които трябва да се направят с един враг,за да не се прероди като българин?Точно,заради това Тангра го е позволил,защото е наша грешка,която трябва да поправим."Всеки заслужава това,което е предизвикал".Поне Вие тук сте осъзнали грешката на Борис-Българоубиец и сте заслужили помоща Му.
Бъдете здрави!
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Не съм наясно защо е направено. Възможно е да е воля на Небето - да ги е пратило тук, за да ни опознаят, по-добре и да спрат да враждуват с нас, но е възможно и да е умишлено действие на Синедриона за унищожение на Българската държава и народност. Ясно е, че този вид души са вредни, те рушат Българската държава отвътре, заразяват с отрицанието си към нея и останалите и чрез това ни унищожават и като народ. Щото да живееш като българин в Англия, Германия или дето и да е, не е вар. Колкото и диаспори да създаваш, нямаш ли си своята държава, всичко е до време, зависиш от геополитиката и капризите в управлението на съответната държава. Както стана с Легиите в Сърбия по време на Възраждането. Договориха се сърбите с турците и Легиите ги закриха.
Каналът за въплъщение на тези души ще бъде затворен. Ако не успеем да го затворим, тогава те трябва под една или друга форма да бъдат изтребени, тук, на земята, в България. Ще се отчете като част от демографският срив, но какво пък толкова, така или иначе сме мъртви.
Аз съм част от един Небесен Десант, който слезе и се въплъти в мрачните и тежки времена на социалистическата епоха, където атмосферата бе изключително пресираща. Толкова пресираща, че не позволяваше съзнанието да изгрее, да експлоадира в тялото, т.е. да бъдем активирани по-рано. Беше много тежко и всичката тая преса още от детството, която трябваше да понесем, не бе никак лека. Постепенно ние се отърсвахме, бавно си проправяхме път в тази враждебна джунгла с годините. Въплътихме се, точно в центъра - в родовете на тези, които съзнателно поддържаха Системата. Бяхме в непрекъснат конфликт. Дълго време ни припознаваха за свои, докато не пораснахме
тогава конфликта прерастна в открита война и противопоставяне. Като си изпълнят задачата, такива като мен си отиват.
Каналът за въплъщение на тези души ще бъде затворен. Ако не успеем да го затворим, тогава те трябва под една или друга форма да бъдат изтребени, тук, на земята, в България. Ще се отчете като част от демографският срив, но какво пък толкова, така или иначе сме мъртви.
Аз съм част от един Небесен Десант, който слезе и се въплъти в мрачните и тежки времена на социалистическата епоха, където атмосферата бе изключително пресираща. Толкова пресираща, че не позволяваше съзнанието да изгрее, да експлоадира в тялото, т.е. да бъдем активирани по-рано. Беше много тежко и всичката тая преса още от детството, която трябваше да понесем, не бе никак лека. Постепенно ние се отърсвахме, бавно си проправяхме път в тази враждебна джунгла с годините. Въплътихме се, точно в центъра - в родовете на тези, които съзнателно поддържаха Системата. Бяхме в непрекъснат конфликт. Дълго време ни припознаваха за свои, докато не пораснахме
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Боли ма кура. Само предният закон съм го сгазил 1300 пъти и чакам да ме арестуват, новият закон на тоя папуняк ще го сгазя точно 13 000 пъти, оти политическа партия ГЕРБ ще властва доста дълго и това ще е повод за фронтална вербална атака и отрицателни мисъл-форми. Ташунко-сапа, команч
)) Чакам да ме арестувате, искам съдебна и телевизионна трибуна, за да мога, това дет го пиша тука, да го кажа пред микрофоните
)) Сега, да се върнем на въпросната личност. Не знам какъв протестър е бил и за какво е протестирал завалията при добрият му охранен вид. Не е било, за това, че е гладен. Явно е било за да докопа некакъв пост. Второ, да видим името му - Христо Иванов. Би трябвало да е чистокръвен българин с това име и фамилия. Вглеждаме се, много внимателно в лицето. То да ви говори нещо? На мене, да. Този не е българин по произход, по физиономия, той е чист евреин. Вижте носа, скулите на лицето, разположението на очите и най-накрая къдравата коса. Заклинание: Христо Иванов, призовавам те, демоне, излез в Светлината! Излез в Светлината!
politikata.net/wp-content/themes/sahifa/....jpg&h=330&w=660&a=c
politikata.net/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%...id=47267&xjt=1&fbp=1
politikata.net/wp-content/themes/sahifa/....jpg&h=330&w=660&a=c
politikata.net/%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D0%BC%...id=47267&xjt=1&fbp=1
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Кметът е крал като за световно чрез различни схеми. Това е сигурно. Дори само фирмата дето е подарила джипа е подсказка, че тя току-така не се е уредила да доставя закуски. Кметът е помогнал. Няколко десетки таквизи фирми да уреди и кмета е вече притежател на феодално имение. Щото това си е феодално западно имение, тип "Гулденбург". Нъл, помните оня филм? Неслучайно ги показваха навремето, така внушиха определена представа за живота в главите на някои хора и резултатът е такива като кмета на Пазарджик, на който по една случайност му убиха пресаташето. Младото момиче, отиде зян-зебил, дори не роди и деца, което е проблем за българската демография. Отиде си, заради далаверите на кмета, в които сигур е била основен мотор. Обаче, въпреки това, чак сега се разбира за феодалното имение, където са изпирани парите от кметските схеми.
www.segabg.com/article.php?id=748334
www.segabg.com/article.php?id=748334
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
dementor
22 Април 2015 12:19
Една дълга история за благоденствие и просперитет, разказана накратко.
Момчето от ССД/СДС и т.н. даваше на когото трябва през всичките тези години от 2007. Но тези които вземаха, решиха, че вече ще им трябва всичко, което момчето печели. Затова на миналогодишното мероприятие "рязане на лента" на новата Автогара в Пазарджик отиде лично Началника, за да му го каже директно. От това на момчето не му беше никак приятно, и даже не говореше при откриването. Но това не беше достатъчно, затова "лошият" ПР на кмета, взеха че го убиха и Стоян Тонев също го махнаха. А изненадващо тази година има местни избори и една лоша кандидатура, може много да попречи на всеобщата и окончателна победа на единствено добрите. Затова лично ТОЙ поръча това петно да се забърше от сега - да си научи мястото и да се предаде общината на верните Нему.
И понеже момчето е схватливо, още от 2014 е вдигнало ръце и общината Пазарджик е на самотек. Пита се в загадката кой ще е следващият кмет на Пазарджик.
Екатерина Михайлова - сега адвокат там
Или Гинче Караминова - сега общински председател на войните МУ пак там
~~~~~
За разбиращите: община Бургас е 10 пъти по-голяма от община Пазарджик и се управлява по същият начин.
Но от наш човек
22 Април 2015 12:19
Една дълга история за благоденствие и просперитет, разказана накратко.
Момчето от ССД/СДС и т.н. даваше на когото трябва през всичките тези години от 2007. Но тези които вземаха, решиха, че вече ще им трябва всичко, което момчето печели. Затова на миналогодишното мероприятие "рязане на лента" на новата Автогара в Пазарджик отиде лично Началника, за да му го каже директно. От това на момчето не му беше никак приятно, и даже не говореше при откриването. Но това не беше достатъчно, затова "лошият" ПР на кмета, взеха че го убиха и Стоян Тонев също го махнаха. А изненадващо тази година има местни избори и една лоша кандидатура, може много да попречи на всеобщата и окончателна победа на единствено добрите. Затова лично ТОЙ поръча това петно да се забърше от сега - да си научи мястото и да се предаде общината на верните Нему.
И понеже момчето е схватливо, още от 2014 е вдигнало ръце и общината Пазарджик е на самотек. Пита се в загадката кой ще е следващият кмет на Пазарджик.
Екатерина Михайлова - сега адвокат там
Или Гинче Караминова - сега общински председател на войните МУ пак там
~~~~~
За разбиращите: община Бургас е 10 пъти по-голяма от община Пазарджик и се управлява по същият начин.
Но от наш човек
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Впрочем Тиквата не за първи път оказва натиск не само върху много бедните с "постната пица", но и върху по-богатите. Има сведения, че масовите фалити на средни и малки фирми при неговото идване на власт 2009-та, ликвидирани под наслова "громим комунетата", в повечето случаи са резултат от личен натиск на въпросният Бабуин Мутрак. Който не е склонявал да работи за ГЕРБ, (а в това се подразбира, както в мутренските времена, в средата на 90-сетте да си дава "лептата"), му е оказван натиск чрез държавните контролни органи, които Мутрака е възседнал и онзи бързо е фалирал.
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Бюрек, аз те предупредих, че Седмолъчката не може да се ползва за политически цели и не могат да се свалят Символите й! Символите й, не могат да се свалят! Не може да я превърнеш в едно жълто либерално лайно и да чакаш Тя да те храни! Ти си финито, мойто момче, ако не си го разбрал, обърни се и погледни зад гърба си, какво стои там. Не може. Това трябва да го знае всеки, който се опитва Седмолъчката без символите й или да й слага други символи!
www.dnes.bg/…/vsichki-se-podigravat-s-bbc-oplaka-se-…
www.dnes.bg/…/vsichki-se-podigravat-s-bbc-oplaka-se-…
Йордан_13
Посетител
преди 11 години 4 месеца
Молох-Яхве е искал българско бебе в жертва, но Тангра все пак е решил, че няма да му направи кефа и да му даде да лока прясна българска кръв. Щото поведението на тая, дето периодично му бута по един юмрук, за да го умори, точно прилича на обладана от демон. Щом на видеокамерата това се вижда, роднините й няма какво да грачат, щото при подобен случай в Българският Саракт и те заедно с нея, ще отидат не в психиатрично заведение, както е възможно да стане сега, а направо на бесилото, понеже подобна защита ще се смята за съпричастност към престъплението. Първом да се разпита акушерката, чувала ли е гласове и какво са й казали да направи. Ако са и говорили, определено съм чувал, че има процедури в лудницата с пускане на ток, които наместват етерното и астрално тяло и затварят пробивите в аурата 
www.dnes.bg/…/akusherkata-udriala-bebeto-zashtoto-pl…
Галина Цвѣтанова: Типичен случай на обсебване или на въздействие с нискочестотни облъчвания (т.нар. майнд контрол) - което е едно и също!Така че няма какво толкова да се обсъжда.....Просто напоследък се активират все повече....Да не говорим, че до момента нищо не са казали за това кои са родителите на детенцето.....Ако е Стара Душа, с определена Мисия на Земята (каквито все повече има напоследък да се раждат), и се опитват да умъртвят тялото в което се е вселила, логично е защо САМО към това бебе проявява агресивност. Затова казвам, че ако е обикновено психично отклонение, тя трябва да е агресивна КЪМ ВСИЧКИ....Избирателната агресивност вече навежда над мисълта за нещо по-различно от обикновено психично разтройство....
Possessed...Тиква, Тиква, спирай генераторите, мутрак! Що като...?, жената си е била като от песен на Венъм, отвсякъде са й го говорили, само куманизите и демократите, дето само парите са им в главите, не ги разбират тия работи. Обаче, взема, а, ги обладая тъй, щото га си поискам да са ми като банкомат. Потрябват ми пари, щракам бутона, на некой олигарх и той почва да ми киха по определена банкова сметка. Никак не лоша идея. Чиста. Закон не я лови. Мутрака-олигарх, просто нема да е тамъндън и нема да знае какво му се случва.
news.ibox.bg/news/id_1366372604
www.dnes.bg/…/akusherkata-udriala-bebeto-zashtoto-pl…
Галина Цвѣтанова: Типичен случай на обсебване или на въздействие с нискочестотни облъчвания (т.нар. майнд контрол) - което е едно и също!Така че няма какво толкова да се обсъжда.....Просто напоследък се активират все повече....Да не говорим, че до момента нищо не са казали за това кои са родителите на детенцето.....Ако е Стара Душа, с определена Мисия на Земята (каквито все повече има напоследък да се раждат), и се опитват да умъртвят тялото в което се е вселила, логично е защо САМО към това бебе проявява агресивност. Затова казвам, че ако е обикновено психично отклонение, тя трябва да е агресивна КЪМ ВСИЧКИ....Избирателната агресивност вече навежда над мисълта за нещо по-различно от обикновено психично разтройство....
Possessed...Тиква, Тиква, спирай генераторите, мутрак! Що като...?, жената си е била като от песен на Венъм, отвсякъде са й го говорили, само куманизите и демократите, дето само парите са им в главите, не ги разбират тия работи. Обаче, взема, а, ги обладая тъй, щото га си поискам да са ми като банкомат. Потрябват ми пари, щракам бутона, на некой олигарх и той почва да ми киха по определена банкова сметка. Никак не лоша идея. Чиста. Закон не я лови. Мутрака-олигарх, просто нема да е тамъндън и нема да знае какво му се случва.
news.ibox.bg/news/id_1366372604
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.