Краят на републиката и Възшествието на Българският Саракт

преди 12 години 7 месеца #48654
Емил Кало, вицепрезидент на Световния европейски конгрес, член на Европейски еврейски парламент

glasove.com/politika/32265-15-sa-chlenov...ivniq-komitet-na-abv

=====================================================

Първан ага, пак изпълзя като пепелянка на припек. Един от учредителите на клониращата се олигархична структура в България е Емил Кало, останалите са близки до Валентин Златев. Но забележете Калото каква позиция има - вицепрезидент на Световния европейски конгрес! Валентинм Златев е връзката между Първан ага и Бахур Бехар, наречен по простонародному Тиквата от Банкя. Няма нужда от нови записи в тоалетната на Тиквю в Банкя, за да лъсне тая връзка, тя е повече от ясна, защото е от време оно. И тъй еврейските лобита се вкопчиха здраво за гушите. От една страна е хазарското лоби, водено от Сър Гей и Моника.... Чакайте не се смейте не е Паси;))) То много станаха Мониките, то не беше Люински, то не беше Паси, то не беше жената на Сър Гей;)))

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 12 години 7 месеца #48655
Депутатите от ГЕРБ вдигнаха купон в Банкя за старта на политически сезон 2014 във вторник вечерта, видя репортер на BNews.
По традиция Бойко Борисов събра хората си далече от жълтите павета – в ресторанта на тенискортовете в Банкя, за да им даде указанията си в неформална обстановка насред наздравици с пожелания за успех. Този път, обаче, сред наздравиците имаше и такива за успех и на проекта на Първанов АБВ на който лидерът на ГЕРБ залага много – да изтегли гласове от БСП и да спомогне за връщането му във властта. Това разказаха участници в сбирката.
Днес бившият президент обяви официално, че ще играе със своя листа срещу БСП за изборите за евродепутати през май. ГЕРБ купонясва и на фона на проблемите в Атака, чийто лидер вероятно скоро ще остане без имунитет.
Гербаджиите се събраха в ресторанта на покритите кортове в Банкя, видя BNews.
Цялото заведение беше запазено за хората на Бойко Борисов. Самият лидер и дясната му ръка Цветан Цветанов, обаче, са напуснали заведението преди 21 часа, когато екип на BNews се натъкна на купона.
Сред видните купонджии се оказаха началничката на депутатите от ГЕРБ Цецка Цачева,
колегата й Красимир Велчев, Станислав Иванов и др. Към края на купона, притеснен от журналистите, Краси Велчев излезе през задния вход на ресторанта, докато Цачева смело се показа през главния и влезе в автомобил , съпроводена от Иванов.
Така и не стана ясно дали Цачева е поздравила хората си с цъфнал гербер както в началото на живота на партията.

burgas-podlupa.com/2014/01/15/%D0%B3%D0%...%D0%B8-%D0%B1%D0%BE/

преди 12 години 7 месеца #48656
Цветанов: Подслушват ме
news.ibox.bg/news/id_5441897

Квото повикало, такова се и обадило, Цвъки. Ти радикализира тази практика, по стар цоциалистически модел. Тогава се е слушало пак масово, ама телефоните, немаше тогава толкова лесни за подслужване джаджи като джиесемите. А когато няма телефони, има доносници. Да се шпионира и подслушва съседа е било дори въпрос на чест в името на "народната власт" и "вечната българо-съветска дружба". Дори щом Радой Ралин е създал цело стихотворение за подслушването в цоц. времената е ясно, че мащаба е бил същия, както днес, само дето средствата днес са доста по модерни и всяко закупено от теб устройство е твой шпионин и враг.

преди 12 години 7 месеца #48700
Типичната шизофрения на еничарина - предния ден се самопозлати като обединител на нацията, днес се самобичува като неин разединител. Ама то не е само от шизофрения, ами и от педерастия. Педераса, в тоалетната пикае прав, а в кревата подава задника като жена. Като произвеждате нестабилност, слезте от върховете, вземайте мотиката и при мене - на копън. Стига сте клатили върховете, че ще притурите планината връз нази и тогава чеп, че ви татрази! На тебе, еврейско-помашки гьотверен, казах ли ти още миналия февруари да си одиш бе?! Казах ти. Кво си клатиш още мъдете в Президентството? И оня Стани Шеф Сър Гей - не можело да има мажоритарни избори, оти ората били много бедни, и щели да ги купят олигарсите. Ми кой ги направи толкова бедни, бе, гьотверен?! Хм? Аз ли? Вашата партия, направи българите бедни - 45 години ги краде и ги кара да работят за "светлото бъдеще" и след това 26 години им окраде сичкото "светло бъдеще" и ги накара да го търсят два метра под земята. Кой създаде кредитните милионери? Хм? Аз ли? Кой създаде олигарските? Хм? Аз ли? Кой създаде такива като Никола Гигов ( лукановист) например, като Ковачки, като Божков Черепа, като Валентин Златев. Кой? Аз ли? Хм?! И после всичко било за доброто на хората... Като дойда на власт ЩЕ ВИ ИЗБЕСЯ ВСИЧКИТЕ ДО ЕДИН. Няма да пълня затворите. Не, до един на бесилото. Да ме прощава Слава Севрюкова - нема доживот да стоят в затворите и ние да ги раним за двете им крадливи очи. За час се вдига бесило, след час на него виси политик. Толкова. 30 000 души, колкото са - 30 000 души ще избеся. Да са си опичали акъла - тая глава горната за това име дадена, да мислят дорде са живи, след това вече не им трябва. И Референдум няма да правя по въпроса. Това е единственото нещо, за което няма да правя референдум, докато въздигам Българският Саракт. За останалото - ще ви скъсам от референдуми, оти вие трябва да се научите поне да мислите, а не само да ми преживяте като овце пред поредният турски сериал "Под прикритие":-D :-D :-D :-D :-D

www.segabg.com/article.php?id=682774

преди 12 години 7 месеца #48701
"В контекста на българския национален интерес в един момент ще трябва да се опиваме да възстановим това, което Николай Младенов разруши като външен министър. България загуби много позиции в Близкия Изток. Не намирам за вредно някой да осъществи някакъв контакт, било и на неофициално ниво. Когато ситуацията се промени, могат да бъдат доставени много стоки, които не са обект на санкции. Защо българският бизнес да не участва във възстановяването на Сирия? Защо аз да не направя тази стъпка?”, попита Ангелов в ефира на bTV.
www.dnes.bg/politika/2014/01/22/v-siriia...aiavi-angelov.213280
======================================================

Това животно мирише много по-лошо от мен - рекъл скункса и побягнал панически, щом видял Ники Младото.

Ами смолянският гьотверен Моника Люински Паси? Кога ще възстановим разрушеното от него?

преди 12 години 7 месеца #48721
Партията на Бареков представи символа си

Древната българска розета от Плиска е избрана за символ на партията "България без цензура", а цветовете на знамето са синьо и жълто, защото олицетворяват нейния центризъм и проевропейска ориентация. Това обясни пред медиите лидерът на организацията Николай Бареков. Искаме да акцентираме, че сме обединители на разединената българска нация, разтълкува той 7-те лъча на розетата, които символизират съвършенство и единство.

www.banker.bg/?Channel=3&Category=77&Article=489725

Посегателството на Бареков и избора му на розетата от Плиска за символ на партията му, вече ми идват в повече. Какво ли не съсипаха тия празни кратуни. В Саракта ще бъде жестоко наказан, или бесилка, или доживотен труд в някоя уранова мина. Ако зависи от мен по-скоро първото.

преди 12 години 7 месеца #48722
Явно трябва в Саракта да се издаде закон, според който посегателство върху държавни символи, артефакти и видни български исторически личности трябва да се наказва със смъртно наказание. Иначе няма оправия. А не както сега, всеки може да се гаври с всичко свято за нас българите, и след това нищо. Или ако се разшуми най-много да го съдят, докато мине време и се забрави случая ,и накрая го пуснат въпросния индивид пак да безчинства.

преди 12 години 7 месеца #48723
Тоя пловдивски комсомолски секретар по презумция е осъден на смърт чрез обесване от БЪлгарският Саракт. По подразбиране.

преди 12 години 7 месеца #48724
Бар Рафаел

Бар Мицва

Бар Еков

преди 12 години 7 месеца #48893
Според данни на Центъра средният доход у нас на глава от населението е 14 хиляди долара, а в страни като Габон и Ботсвана сумата се равнява съответно на 17 и 16 хиляди долара.
news.ibox.bg/news/id_713136965

=======================================================
Нали? Все едно съм го написал аз. Ама никой не ми ръкопопляска. Остави... Недейте. За такива неща не са нужни аплодисменти.
======================================================

Янакиев | 04.02.2014 23:46

Топим се с по 8 човека на час, ставаме малцинство в собствената си страна

Това е физически..

иначе интелектуално и духовно се топим с по 8 човека след 1 час гледане на някоя ефирна телевизия..

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.