Нова националистическа партия

преди 20 години 8 месеца #3587
Ако само за секунда забравите, че вълкът козината си мени, но не и нрава, нищо нема да направите.
В една партия като тази, ако има само едно подставено лице или ченге бившо или настоящо, всичко ще отиде по дяволите.
Ще ви саботира и манипулира до дупка и в последна сметка ще стане вероятно по-зле.
Нали знаете, как ги умеят тези работи.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 8 месеца #3588

Nadejda писа: Ако само за секунда забравите, че вълкът козината си мени, но не и нрава, нищо нема да направите.
В една партия като тази, ако има само едно подставено лице или ченге бившо или настоящо, всичко ще отиде по дяволите.
Ще ви саботира и манипулира до дупка и в последна сметка ще стане вероятно по-зле.
Нали знаете, как ги умеят тези работи.

И аз това имах в предвид, като казах да реанимираме Атака със или без Сидеров. Малко искуственно дишане, електрошок и една две вливки дано я съвземат. Понеже структурата е изградена по време на изборите и имаме контакти помежду си и обикновените хора засега вярват на Атака .
Не е лоша и идеята за нова партия с чисти и верни хора, но каква е гаранцията че няма и нея да я купят ?
А ако и тя не успее обикновените хора съвсем ще се объркат и обезверят . И като сложим психотроните генератори, маниполативната телевизия и вестници - надеждата за избавление направо се стапя

И тогава идва ред на жълтите павета да литнат високо по посока на Народното събрание.
А жълти павета има достатъчно.

преди 20 години 8 месеца #3589
От подставените лица не можем да се избавим. Въпросът е да се даде възможност на другите, на гонените и преследваните заради своя национализъм да се реализират и да покажат какво могат. Засега Атака не дава никакъв шанс на такива хора. Та ще бъде много трудно, ако ли не и невъзможно да я реанимираме. Като говорим общо, по принцип, тогава всичко е наред и нямаме големи различия. Но стигне ли се до конкретните случаи, всичко рухва. Тогава виждаме как офицери и агенти на ДС са заели ключови позиции и се ползват с покоровителството на ръководството на Атака. В крайна сметка виждаме как много се говори и много пара /ударението е на първото, а не на второта "а"/ се изпуска, но стигне ли се до конкретни действия, всички млъкват и се свиват. Но всеки решава за себе си. Не съм командир, нито председател /какъвто искаше да става Цветомир Йолов - бившият Есхар/, за да се налагам. Само изразявам мнение. И ако съм сбъркал, готов съм да призная грешката си. Защото само за римския Папа казват, че е безгрешен, но и той греши.

преди 20 години 8 месеца #3591
БОЖЕЕЕ МИЛИ, ЕЛТИМИРЕ,

ДА ЗНАЕШ САМО КАК ДОБРЕ ТЕ РАЗБИРАМ, НО ПАК СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА КАЖА НЕЩО ПО ВЪПРОСА.
НЕ МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ПЪРВО БИ БИЛО ПО-ВАЖНО НА ХОРАТА ДА СЕ РАЗЯСНЯВАТ ПРОБЛЕМИТЕ С МАНИПУЛИРАНЕТО ИМ И ЗОМБИРАНЕТО ИМ И ЧЕ ГИ ДЪРЖАТ С ИЗКУСТВЕНИ СРЕДСТВА В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ НА КОЛЕНЕ И КОИ ТОЧНО СА ТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ МЕТОДИТЕ, С КОИТО СИ СЛУЖАТ, ЗА ДА БЪДАТ РАЗПОЗНАВАНИ.

ПОСЛЕДСТВИЯТА СЪЩО ТРЯБВА МНОГО ДОБРЕ ДА БЪДАТ ПОЗНАТИ.
АКО ХОРА ЗАПОЧНАТ ДА ОСЪЗНАВАТ ИСТИНСКОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ И ОТКЪДЕ ТОЧНО ИДВАТ НЕЩАСТИЯТА ИМ И ДА НЕ ИМ ПОМАГАТ ПО НИКОЙ НАЧИН И ДА НЕ СЕ ПОДДАВАТ НА МАНИПУЛАЦИИТЕ ИМ, БИ БИЛО КАТО ПЪРВА СТЪПКА, НАЙ-ДОБРОТО.

ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ, КОИ СА ГОСПОДАРИТЕ ИМ НА СЪДБАТА, ЗАЩОТО ИСТИНАТА Е, ЧЕ ТЕ НИ ДВИЖАТ ЖИВОТА И ЗАВИСИМ НАПЪЛНО ОТ ТЯХНОТО БЛАГОВОЛЕНИЕ, КАКВА ПРОГРАМКА ЗА ЖИВОТ СА НИ ИЗБРАЛИ.

ЦЯЛАТА УЖАСНА ИСТИНА, В ТАЗИ ВРЪЗКА, ТРЯБВА ДА СЕ ИЗНАСЯ ЦЯЛО ВРЕМЕ, ДОКАТО ХОРАТА ЗАПОЧНАТ ДА СХВАЩАТ КОЛКО ЗЛЕ СА ХВАНАТИ В МРЕЖИТЕ ИМ.

СЕКРЕТНИТЕ СЛУЖБИ, ЗНАЕШ, ВЪРШАТ ОГРОМНА РАБОТА В ТАЗИ ВРЪЗКА, НО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАВЯ, ЧЕ ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЦЯЛО ВРЕМЕ ПОМОЩТА НА ХОРА, КОИТО НЕМАТ НИКАКВА ИДЕЯ В КАКВО ПОМАГАТ И КАКВО ВЪРШАТ ВСЪЩНОСТ, ПОД ТЕХНА ДИКТОВКА.

АКО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ЗНАЯТ И НЕ ИМ ПОМАГАТ ТАКА НАИВНО, БЕЗ ДА СЪЗНАВАТ В КАКЪВ ЛОШ ОМАГЬОСАН КРЪГ ПОПАДАТ, БИХА ОТКАЗВАЛИ.

А ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ БИХА ИМАЛИ АГОЛЕМИ ТРУДНОСТИ БЕЗ ВЪНШНИ ПОМОЩНИЦИ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДЯВОЛСКАТА СИ РАБОТА И ОБСЛУЖВАТ БЪЛГАРАСКИТЕ И ЧУЖДИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ, ФИГУРАТИВНО КАЗАНО.

ДА НЕ ГОВОРИМ, КАКТО И ДОБРЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ПО ВЕРИГАТА СЕ ВКЛЮЧВАТ ХИЛЯДИ СПЕЦИАЛИСТИ ОТ ВСИЧКИ ОБЛАСТИ НА ЖИВОТА, БЕЗ ДА СИ ДАВАТ ЯСНА СМЕТКА ЗА УЖАСНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ.

ТОВА, ЧЕ СА САМО ЕДНА МАЛКА БРЪНКА ОТ ЕДНА ГОЛЯМА ВЕРИГА, НИКОГО НЕ ОНЕВИНЯВА, КОЛКОТО И ДА Е МАЛКА, ЗАЩОТО В ПОСЛЕДНА СМЕТКА ТАЗИ ВЕРИГА ЩЕ ЗАДУШИ НАПЪЛНО НАРОДА.
ВПРОЧЕМ, ТОЙ ВЕЧЕ ЕДВА ДИША, МНОГО ХОРА ИЗМЯРХА И ЩЕ ИЗМРЪТ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОШАШАВЕНИТЕ И ИЗПЕРКУЛЯСАЛИТЕ И ТАК ДАЛЕ.
ДА НЕ ГОВОРИМ И ЗА ХИЛЯДИТЕ ПРАКТИЧЕСКИ УБИТИ, НО БЕЗ ПОВЕЧЕТО ДОРИ ДА ГО ПОДОЗИРАТ С ТЕХНИТЕ, НЕ ОСТАВЯЩИ СЛЕДИ МЕТОДИ И ПРЕПАРАТИ.

ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ, ПОНЕ ТИ, ЧЕ ТЕ СА ИЗГРАДИЛИ ЕДНА ПЕРФЕКТНА МРЕЖА, КОЯТО ОБХВАЩА ВСИЧКИ, НО НЕ ВСИЧКИ СА НАЯСНО, ЧЕ СЕ НАМИРАТ В ТАЗИ УБИЙСТВЕНА МРЕЖА. ТАМ Е ПРОБЛЕМЪТ.

ХОРАТА ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ ОТ НЕВЕРОЯТНИТЕ ЗАБЛУДИ, В КОИТО СЕ НАМИРАТ И ОТ КОИТО ПРОИЗТИЧАТ И ВСИЧКИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ В УСЛУГА ПРАКТИЧЕСКИ НА ТЕХНИТЕ ВРАГОВЕ.

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДУЕ ДО КРАЙНОСТ, КОЛКОТО Е ВЪЗМОЖНО РАЗАБИРА СЕ, НАЧИНИТЕ НА МАНИПУЛИРАНЕ И ЗОМБИРАНЕ НА ХОРАТА, ЗА ДА ПОЧНАТ ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ И НАЙ-ВЕЧЕ ДА НЕ СТАВАТ ПРОВОДНИЦИ ЗА ЗОМБИРАНЕТО НА БЛИЖНИТЕ СИ.

ЗАЩО ?
ЗАЩОТО, ЧОВЕЧЕ, АЗ СЪМ ВИЖДАЛА МНОГО ХОРА, КОИТО СА СТРАШНО ИСКРЕННИ И ЧЕСТНИ И ГОТОВИ ДА ПОМОГНАТ И РАЗБИРАТ, КОИ СА ИСТИНСКИТЕ ВРАГОВЕ И ВЪПРЕКИ ТОВА, В МОМЕНТА В КОЙТО ИМ ЗАДЕЙСТВАТ ПРОГРАМКАТА, ЗА КОЯТО НЕ ЗНАЯТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО Й, СЕ ОБРЪЩАТ НА 360 ГРАДУСА И НЕ СА ГОСПОДАРИ ВЕЧЕ НА ВОЛЯТА СИ.

АКО ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЕ БЪДЕ РЕШЕН, НИЩО НЕМА ДА ИМА УСПЕХ.
СПОРЕД МЕН ТОВА Е ФУНДАМЕНТАЛЕН ПРОБЛЕМ И ТРЯБВА НАЙ-ВЕЧЕ ПО НЕГО ДА СЕ РАБОТИ, ПРЕДИ ДА СЕ ПРИСТЪПИ ПО-НАГОРЕ.
КОМУНЯГИТЕ МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ КАКВО СА ПРАВЕЛИ КАТО СА НИ ВСИЧКИ ЗАРИБИЛИ И СЕГА ЛОВАТ НА ВОЛЯ РИБА, КЪДЕ ЦАЦА, КЪДЕ АКУЛИ, БЕЗ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ.

МАСИРАНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПСИХОТРОННОТО ВЪЗДЕЙСТВИЕ НАД МАСИТЕ И МЕТОДИТЕ СЕ НАЛАГА АБСОЛЮТНО И НА ВСЯКА ЦЕНА, ОСОБЕНО КАТО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ С сащ БАЗИТЕ ЩЕ ВНЕСАТ ПОСЛЕДНАТА МОДА ПСИХОТРОННИ ТЕХНИКИ И АТОГАВА ВЕЧЕ МОЖЕ САМО КРЪСТ ДА СЕ СЛОЖИ НА СТРАНАТА НИ.

ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПРОГЛЕДНАТ, ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО НЕМАТ И ИДЕЯ, ЧЕ СИ ИМАТ ЕДИН ВИД РАБОТА ДИРЕКТНО СЪС "САТАНАТА"..

СЪС СЛЕПЦИ, ДАЛЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИДЕ.
ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРОГЛЕДНАТ И ПОСЛЕ ВЕЧЕ, БИ БИЛО МНОГО ПО-ЛЕСНО И ЩЕ ЦАРИ ПОВЕЧЕ ДОВЕРИЕ И УСИЛИЯТА МОЖЕ ДА ДОВЕДАТ ДО ИСТИНСКИ И ДОБРИ ПРОМЕНИ.

СПОРЕД МЕН, ВСИЧКО ТРЕБВА ДА СИ БЪДЕ ПО РЕД, ЗАЩОТО АКО СЕ ПРОПУСНЕ ЕДИН ЕТАП И ОСОБЕНО ПЪРВИЯ, НЯМА ДА ИМА БАЗА И ЗНАЕШ БЕЗ ФУНДАМЕНТИ ВСИЧКО, ЩЕ СЕ СРУТИ МНОГО БЪРЗО. ЯЗЪК ЗА УСИЛИЯТА ЩЕ БЪДЕ.
ЩЕ БЪДЕ ЖАЛКО ЗА УСИЛИЯТА, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МЕЖДУВРЕМЕННО НЯКОИ ЩЕ ИЗГОРАТ В ТАЗИ НЕРАВНА БОРБА.

ПО-ДОБРЕ БАВНО НО СИГУРНО ДА СЕ ПОДХОЖДА И С МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ЗАЩОТО ТЕ ПРИТЕЖАВАТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ОРЪЖИЯ, ВЛАСТ И ПАРИ.
ЕДИНСТВЕНО МНОГО УМНИ ХОДОВЕ И ТОТАЛНО ОСЪЗНАВАНЕ НА ХОРАТА, ПОНЕ ЗАЕЛИ СЕ С ТАЗИ РАБОТА, БИХА МОГЛИ ДА БЪДАТ ПОБЕДЕНИ ЗЛИТЕ СИЛИ.

ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ И ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТ И ДА СА НАЯСНО, ЧЕ ВЕЧЕ СА ТЯЛОМ И ДУХОМ РОБИ И ДА РАБОТЯТ САМИ, ПЪРВО ПОЕДЕНИЧНО ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ПОНЕ ОТ ПСИХОРОБСТВОТО И ПОСЛЕ САМО МОЖЕ ДА ДОЙДЕ СЛЕДВАЩИЯТ ЕТАП.

ЕДИН ПРИМЕР.
ПОЗНАВАМЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ, НАЛИ ?
ТОЙ Е НАПИСАЛ МНОГО КНИГИ И ПОЗНАВА ПО ДОБРЕ И ОТ НАС
ДО ПОДРОБНОСТИ, КОИ ДИРИЖИРАТ СВЕТА И КАК И КАКВИ ЩЕ СА ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО, НО ТОВА НЕ МУ ПРЕЧИ, НА ПРАКТИКА, ДА РАБОТИ ЗА ТЯХ.

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ХИЛЯДИ СА КАТО НЕГО ПО СВЕТА, ЗНАЯТ ИСТИНАТА, НО РАБОТЯТ СПОРЕД ПРОГРАМКАТА СИ.
И ТЕ СА НАЙ-ОПАСНИ, ЗАЩОТО ВНУШАВАТ ДОВЕРИЕ, НО В ПОСЛЕДНА СМЕТКА СЕ ОКАЗВАТ НАЙ- ЛОШИТЕ ВРАГОВЕ, ИЛИ ПО-СКОРО, НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ МАРИОНЕТКИ-ПИОНКИ НА ВАРГА.

НА МЕН ЛИЧНО, ТОВА МИ Е НАЙ-ТРУДНО ДА ГО РАЗБЕРА, КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ЗНАМ ВСИЧКО И ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ИМ СЛУЖА.
МАЙ НЕ МЕ ХВАЩАТ МЕНЕ НИКАВИ ПРОГРАМИ, СКОРПИН ЧОВЕК, НЕ Е ЛЕСЕН.

НО ЗНАЕ ЛИ СЕ ?
ИМАХ И ТАКИВА МОМЕНТИ, КОГАТО МИ БЕШЕ НАПЪЛНО ЯСНО, ЧЕ ВЪРША НЕЩО, КОЕТО НЕ Е ПО МОЯТА ВОЛЯ, НО НЕ МОЖЕХ ДА СЕ СПРА. СЛАВА БОГУ НЕ БЕШЕ НАСОЧЕНО СРЕЩУ ДРУГ ЧОВЕК.
НО ЧОВЕК, АКО ИСКА И РАБОТИ ВЪРХУ ВОЛЯТА СИ, БИ МОГЪЛ И САМ ДА СЕ ДЕПРОГРАМИРА.

НИКОЙ НЕ ТРЯБВА, ОСОБЕНО, БЪЛГАРИН, ДА ИЗСПУСКА И ТОЗИ МОМЕНТ, ЧЕ Е ПРОГРАМИРАН И В ОПРЕДЕЛЕН МОМЕНТ МОЖЕ ДА СТАНЕ НАПЪЛНО УПРАВЛЯЕМА МАРИОНЕТКА.

НО ПЪЛНОТО ОСЪЗНАВАНЕ МОЖЕ ДА БЛОКИРА СИСТЕМАТА.
ЗНАМ ГО ОТ СОБСТВЕН ОПИТ.

ЕТО, ТОВА Е, КОЕТО МИСЛЯ.

ПОЗДРАВИ
ДАНКО.

преди 20 години 8 месеца #3592
Какво те кара да мислиш, че ако кажа ЦЯЛАТА истина, някой ще ми повярва? Най-много да ме помислят за луд. Та аз казвам една частица от всичкото и на хората тези работи им се струват фантастика. Да не кажа бълнувания на болен мозък. Никой още не е готов за истината. затова направихме тоя сайт, да подготвяме хората постепенно, докато сами осъзнаят кое какво е. Лошото е, че времето ми съвсем изтича, а не виждам никакви реални резултати.

преди 20 години 8 месеца #3593
Ето от тук ни започват проблемите.

866 г. сл. Р. Хр. - покръстване на Дунавска България (Кара-Бурджан); начало на 1200-годишния период на “проклятието на Тангра”.

Защо ли?

преди 20 години 8 месеца #3594
нАПИСАХ ТИ ЕДИН ХУБАВ ОТГОВОР, НО ГО ИзТРИХА В ДВИЖЕНИЕ, КАКТО ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА, ПРИ МЕН ВСИЧКО СЕ КОНТРОЛИРА.
мНОГО СЕ ЯДОСАХ И УТРЕ ЩИ ТЕ ГО НАПИША ПАК.

ЗА СЕГА ТИ ПОЖЕЛАВАМ

ВЕСЕЛА
НОВАТА 2006 ГОДИНА
И УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ НАЧИНАНИЯ.
САМО ЩАСТИЕ В СЕМЕЙСТВОТО ТИ.

С ПОЗДРАВ И НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА
ДАНКО
НАДЕЖДА ДЖАМБАЗОН

преди 20 години 8 месеца #3595
Отворени тагове:
Въведи съобщението в полето по-долу
Иконки

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЩО, ЗАЩОТО И АЗ ЦЯЛО ВРЕМЕ ПИША ПО ФОРУМИТЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА, НО ЦЕЛО ВРЕМЕ МЕ ИЗКАРВАТ ХАХО.
НО ТРЯБВА ДА ЗАБЕЛЕЖА, ЧЕ ВСЕ ПАКq САМО КЛАКЬОРИТЕ ГО ПРАВЯТ И ИМА ДОСТА ХОРА, КОИТО СА НАЯСНО, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПРОСТО ЗАЩОТО СА ВЪТРЕ В ТАЗИ СИСТЕМА И СЕ СТРАХУВАТ.

ЛОШИЯТ ЖИВОТ НАПРАВИ ХОРАТА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРАХЛИВИ И ЗАГРИЖЕНИ САМО ЗА СОБСТВЕНАТА ИМ КОЖА И ДА НЕ ИМ ПУКА ЗА НИКОЙ И ЗА НИЩО, НАПЪЛНО БЕЗЧУВСТВЕНИ. ТОВА Е ПОРОКЪТ НА БЕДНОСТТА.

АМИ КАКВО ДА ТИ КАЖА ТОВА Е МНОГО ТРУДНА РАБОТА И ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЕХ МИСЛЯ В ПЪРВИЯ МИ МЕСАЖ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ ТОВА АНТИТЕЧЕНИЕ И ДА СЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИЗЛЕЗАТ ОТ ЗАБЛУЖДЕНИЕТО СИ ХОРАТА.

НИЕ СМЕ ГИ ИЗПРЕВАРИЛИ МНОГО ВЪВ ВРЕМЕТО И МОЖЕ БИ, НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА СКЪСИМЕ РАЗЛИКИТЕ НИ ВЪВ ВРЕМЕТО СЪС ТЯХ.
ТЕ ПРОСТО НЕ МОГАТ, ЗАЩОТО НЕ СА ОСЪЗНАЛИ ТЕЗИ ИСТИНИ.

ВЕРНО Е, ТОВА Е ПОЧТИ НЕПОСИЛНА ЗАДАЧА, НО МОЖЕ ДА СЕ ОПИТА.

ВСЕ ПАК ЗНАЕШ, ЧЕ ТЕ ТОЧНО НА ТОВА НАЙ-МНОГО РАЗАЧИТАТ, ЧЕ ХОРАТА СЕ СТРАХУВАТ ДА ГОВОРЯТ, ЗА ДА НЕ ГИ ВЗЕМАТ ЗА ЛУДИ.
ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМЕ И ТОЗИ РИСК И РАНО ИЛИ КЪСНО И ТЕ ЩЕ ПРОГЛЕДНАТ, АКО ЛИ НЕ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА ВСИЧКИ.

ЧУВСТВАМ СЕ НЕУДОБНО, КАТО ЧОВЕК МНОГО СЪВЕСТЕН, ДА ТИ КАЗВАМ ДА ПРАВИШ НЕЩО, В МОМЕНТ, КОГАТО АЗ СЪМ ДАЛЕЧ И НЕ МОГА ДОРИ С НИЩО ДА ТИ ПОМОГНА. ЧУВСТВАМ, ЧЕ Е ДОСТА ТЪПО И С ПРАВО МОЖЕ ДА МЕ ПРАТИШ НА МАЙНАТА СИ.

МАКАР, ЧЕ АЗ НЕ МОГА ДА ТИ ПОМОГНА, ЗАЩОТО СЪМ ПРАКТИЧЕСКИ В ЕДИН ВИД СВОБОДЕН ЗАТВОР ПОД 24 ЧАСА НАБЛЮДЕНИЕ И МИ ЧУПАТ КРАКАТА НА ВСЯКА КРАЧКА БУКВАЛНО.

НО ДЕЙСТВУВАМ ПО СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПРИКАЗКА, ЧЕ ДВА АКЪЛА СА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН И, ЧЕ ВИНАГИ ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАУЧИ НЕЩО ПОВЕЧЕ ИЛИ ДА СИ ИЗЯСНИ.
ПРАКТИЧЕСКИ НИЕ ВСИЧКИ СМЕ С ВЪРЗАНИ КРАКА И РЪЦИ, А ТОВА ЧЕ МОЖЕ САМО ПО МАЛКО ДА МЪРДАМЕ НЕ Е ГОЛЕМА РАБОТА И НАЙ-ВЕЧЕ НЕ ИМ ПРЕЧИ НА ИЗРОДИТЕ, А МАЙ ИМ ПРАВИ КЕФ И ГИ СТИМУЛИРА В САДИСТИЧНИТЕ ИМ ДЕЙСТВИЯ.

НО ЗАЩО КАЗВАШ, ЧЕ ВРЕМЕТО ТИ ИЗТСИЧА ?
ДА ПАЗИ ГОСПОД, НАДЯВАМ СЕ НЕМА ДА УМИРАШ ?

И ВСЕ ПАК, АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЕМЕ РИСКЪТ ДА НИ МИСЛЯТ ЗА ЛУДИ И ДА РАЗДУВАМЕ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ ИСТИНАТА, ЦЯЛАТА ИСТИНА.
РАНО ИЛИ КЪСНО, ТОВА СЕМЕ ЩЕ ХВАНЕ И ЩЕ ПОРАСТЕ ТРЕВИЦА И НА НАШАТА ЛИВАДА.
ВСЕ ПАК ХОРАТА ПРЕЖИВЯХА И ПРЕЖИВЯВАТ МНОГО ТЕЖКИ ВРЕМЕНА И ТЕПЪРВА ЩЕ ТРЯБВА ДА ПРЕЖИВЕЯТ, КОЕТО СЪЩО ЩЕ ПОМОГНЕ ДА ОСЪЗНАЯТ ТЕЗИ ИСТИНИ ОТ САМО СЕБЕ СИ ДАЖЕ.

КОЙТО ИСКА ДА СЕ ХВАНЕ НА ТАКОВА ХОРО И ДА ВОДИ ОСОБЕНО ХОРОТО, ТРЯБВА ДА ЗАБРАВИ СЕБЕ СИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ И ДА ЗНАЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИ САМО САМОЖЕРТВИ.
ПОЛУВИНЧАТИТЕ РАБОТИ НЕ СА ЗА ТАКАВА ГОЛЕМА РАБОТА.

В ТАЗИ ИГРА МОЖЕ ДА СЕ ИГРАЕ САМО ИЛИ ВСИЧКО ИЛИ НИЩО, СЪВСЕМ ПО СКОРПИОНСКИ.
ТОВА Е.

ЖЕЛАЯ ТИ КУРЖ, СИЛИ И ЯСНО ВИЖДАНЕ ПРЕЗ НОВАТА 2006 ГОДИНА

МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ В СЕМЕЙСТВОТО.

С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА И ПОЖЕЛАНИЯ

ДАНКО
НАДЕЖДА ДЖАМБАЗОВА

преди 20 години 8 месеца #3596
ЕЛТИМИР,
ГОРНИЯТ МЕСАЖ СЕ ОКАЗА, ЧЕ СЪМ ГО ЗАПОМНИЛА ПО ЕНЕРЦИЯ, ТЪЙ КАТО НЕПРЕКЪСНАТО МЕ ИЗТРИВАТ, ТА ТИ ГО ПРАЩАМ КАТО ОТГОВОР.

ПАК, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
ДАНКО

преди 20 години 8 месеца #3597
по новата организация бих препоръчал на г-н дориан грей да си национализира първо името си,щото иначе започва с лицемерие.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.