Нова националистическа партия
Очаквам мнения и коментари. А може би и ще помогнем?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не виждаш ли, много умно момче си, скорпионче като мене, че искат немската история да се повтаря и в нови варианти , а и на българска земя.
Спасението не е в партиите, които рано или късно биват превземани тотално от врага и вършат само негова работа, а в осъзнаването на нацията, кой й е истинския враг и сложи всекиму на мястото и най-важното, че друг изход няма, ако не иска да загине.
Националните и либераланите партии са отлично средство само на врага на народа, даже ако искаш революциите.
Кажи ми една партия в света, която да не е създадена за да разамива мозъците и идеите на хората и ги води за носа или революция, която да не е вършила работа на врага..
Това, че една партия се нарича националистическа, съвсем не значи, че защитава интересите на нацията. Поне до сега винаги е било обратното.
Ако тези националисти, бяха истински, никой нямаше да ги пусне първо на линия, никой !!! Това си е само ново разишграване апо ашахаматната дъскща с нови пионки и нищо, ама нищо аповече.
Това е !
И не се страхувай чак толкова да ми отговориш, щото със страх до никъде нема да се стигне.
Поздрав
Данко
Партията е организирана общност от хора. Партията е инструмент. Като ножа. С ножа можеш и хляб да си отрежеш, може и да заколиш някого. А все отнякъде и от нещо трябва да се почне. Нашата просвета не се оказа толкова ефикасна, колкото ни се искаше. А както е тръгнало, скоро ще ни задушат съвсем и никой няма дори да гъкне. Така че по-добре да се включим в нещо и да почнем да си вършим нашата работа, отколкото да стоим и да чакаме друг да ни я свърши.
ПО-СКОРО ИСКАХ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПОВТАРЯШ ГРЕШКИТЕ НА ДРУГИТЕ И ЗНАЕЙКИ С КАКВИ СРЕДСТВА НЕВЕРОЯТНИ РАЗПОЛАГАТ ДНЕС, ТРЯБВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВНИМАТЕЛНО ДА СЕ ПИПА.
ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ НАРОДЪТ ОТДАВНА, ТВЪРДЕ ОТДАВНА Е СТАНАЛ МНОГО НИХИЛИСТИЧНО НАСТРОЕН, ОТВРАТЕН, НЕДОВЕРЧИВ И НАЙ-НАЙ-ЛОШОТО ЗОМАБИРАН И НЕ Е МНОГО ГОСПОДАР НА ЖЕЛАНИЯТА СИ И ВЪРВИ САМО В УКАЗАНАТА МУ ПОСОКА.
ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ ТОВА НЕВЕРОЯТНО СИЛНО ТЕЧЕНИЕ Е МНОГО ТРУДНО И НАЙ-ВЕЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСЪЗНАТО, КОЛКО Е СИЛНО, ПРЕДИ ЧОВЕК ДА СЕ ХВЪРЛИ СРЕЩУ НЕГО И КОЛКО СЪОТВЕТНО СИЛИ МУ ТРЯБВАТ.
АЗ ЛИЧНО ТИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО УСПЕХ И ТЕ ПОЗДРАВЯВАМ ЗА НЕВЕРОЯТНИЯ КУРЖ, КОЙТО ИМАШ ДА СЕ ОПЪЛЧИШ СРЕЩУ ТИЯ ГАДОВЕ, НО С ДВЕ ДУМИ СИ ПОЗВОЛИХ ДА ТИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ. НИЩО ПОВЕЧЕ.
НАДЯВАМ СЕ ПОНЕ ЧУВСТВАШ ЧЕ ИМАМ САМО ДОБРИ ЧУВСТВА.
НАЛИ ЗНАЕШ, ОТСТРАНИ ПОНЯКОГА Е ПО-ЛЕСНО ДА СЕ ВИЖДАТ НЯКОИ НЕЩА.
АЗ НЕ СЪМ СПОСОБНА НА ТАКЪВ КУРАЖ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ СЕ НАМИРАМ ПОД МНОГО ТЕСЕН И СТРИКТЕН MINDE CONTROL В ЕДНА МНОГО ЯОЛУДА ДЪРЖАВА КАТО ШВЕЙЦАРИЯ И ВСЯКА КРАЧКА И НАЙ-ОБИКНОВЕНО ДЕЙСТВИЕ ОТ ЖИВОТА МИ Е БЛОКИРАНО И МИ СЛАГАТ ПРЪТ В КРАКАТА НА ВСЯКА КРАЧКА В БУКВАЛАНИЯ И ФИГУРАТИВНИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.
ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ВЕЧЕ СТАНАХ ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ ВЪРХУ МЕТОДИТЕ НА ПСИХОЛОГИЧМНИЯ КОНТРОЛ ДО НАЙ-МАЛКИТЕ ПОДРОБНОСТИ.
И НЯМА ПОМОЩ ОТ НИКЪДЕ, НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ТЕЗИ, КОИТО СА НАД ДЪРЖАВАТА И ЗАКОНА И СЛАГАТ ЖЕРТВИТЕ СИ ИЗВЪН ЗАКОНА.
ОСТАВАТ МИ САМО МАЛКО СИЛА ДА ПРЕЖИВЕЯ, НО НЕ И ДА ВЪРША НЕЩО ПОВЕЧЕ, А БИХ ИСКАЛА МНОГО ДА ТИ ПОМОГНА, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ И ДА ЗНАЕШ КОЛКО МНОГО ТЕ РАЗБИРАМ.
СТРАХУВАМ СЕ МНОГО, И ЗАТОВА СИ ПОЗВОЛИХ ДА ТИ ПИША, ЧЕ ЩЕ ТЕ ПОДХЛЪЗНАТ С ПОДСТАВЕНИ ХОРА. ЦАРЕ СА НА ТИЯ ЗОМБАРСКИ НОМЕРА.
ТОВА Е,
ДАНО ДА СИ РАЗБРАЛ И МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ.
ЗАБЕЛЕЖКА: ПИША С ГЛАВНИ БУКВИ ЗАЩОТО СЪМ НЕДОСКИФ.
При мен този линк води към картинка, която според мен няма нищо общо с националистическа партия.Елтимир писа: Създава се нова националистическа партия. Някои данни ще видите тук: www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Очаквам мнения и коментари. А може би и ще помогнем?
Съвсем сериозно има нещо грешка. (ето правилния линк: www.voininatangra.org/modules/xcgal/displayimage.php?pid=4241 - бел. админ
Това съобщение е редактирано от Севар на 29.12.2005, 5:01
Ама документа е съставен на 21.12.05. , а сбора е февруари същата година!?!?
Щом организаторите правят такава грешка в началото , кво да приказваме за после.
Въпреки това съм "ЗА" . Стига някой да познава организаторите що за птици са и дали това не е с цел разцепване на Атака - разделяй и владей.
А не е ли по-добре вместо да се създава нова и нова партия и това да изсмуква енергията на хората, да се реанимира Атака и се ползва нейното име и доверие. С Волен или без него Атака я има и обикновените хора са добре настроени към това име и идея.
Друго, което много ме смущава в Атака, е че те говорят срещу ДПС и турското настъпление в България, но когато се стигне до конкретни мерки срещу конкретни лица, Атака млъква. Особено когато тези лица са от бившата /???/ Държавна сигурност. Такъв е случаят със зам. шефа на Национална служба "Полиция" Павлин Димитров, когото в този сайт разобличихме като свързан с турската терористична организация "Сивите Вълци". Във форума на Атака ми се присмяха, че напразно си хабя патроните да пиша срещу някого и да изнасям снимки, след като нищо няма да последва. Обаче последва. Павлин Димитров от полковник стана генерал. И сега се готви да оглави бургаската полиция. Дали СКАТ няма пръст в тази работа? защото чух, че ОЗ полковникът от ДС николай Ненчев, един от шефовете на "ЛУКойл" има пръст. Та изводът е, че не ние не искаме да работим с Атака, а Атака не иска да има нищо общо с нас. Ще се радвам да греша и някой да ме опровергае.
www.standartnews.com/archive/2005/12/28/theday/s4660_12.htm
Тук обаче не пише, че Павлин е дете на активни борци против фашизма и капитализма. Не пише също, че беше шеф на ДС - Ботевград, а също, че навремето си даде оставката като шеф на МВР - Ботевград след като хванаха единия му син в кражба. Ако споменавам тук тези неща, то е защото именно Атака се показа като един от големите почитатели на ДС - бандита Димитров.
Не безинтересен е и фактът, че Павлин димитров през 80-те години завърши специална школа на КГБ в Москва. За същия през 1999 година писах в стария сайт как защитава наркотрафика, през 2002 г - как защитава правото на циганите да крадат с мотива, че истински страшно щяло да стане когато вече няма да има какво да крадат. Хайде да видим сега СКАТ какво отношение ще вземе по въпроса. И дали моите обвинения няма за пореден път да бъдат потвърдени.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.