Предоставям ви текста на една декларация, взета от сайта на Иван Иванич. Та заради точно тази декларация срещу мен е заведено наказателно, да не бъркате, именно наказателно, а не гражданско дело. Четете и преценявайте какви методи използват Службите, когато решат да унищожат някого. Само ще поясня, че сайтът на Иван Иванич не е мой сайт и всъщност аз дори не знам чий е той. Такива сайтове, печатащи мои текстове има още няколко в Интернет пространството. Но сега четете, а коментариите после:
"Противоклеветническа декларация
Декларацията, чийто текст помествам по-долу е послужила като основание на Службите да започнат нова кампания срещу Елтимир. Дотук нищо странно. Странното е, че агентчето Ц. Йолов не осъзнава как последните му действия ще му изядат главата. А адвокатът, който е дал съвет, че за тази декларация човек може да бъде осъден, е просто кретен. Четете и преценявайте:
"Ние, бившите приятели на бившия Есхар – Цветомир Йолов декларираме, че никога и по никакъв повод не сме наричали това лице “мазен дебел педерас”. Нито сме го обвинявали, че е педерунгел, амбриаж - долен ляв педал, нито сме твърдели, че е с лява резба. Ние знаем, че Йолов си има приятелка, казва се Албена. И въпреки, че вече толкова години отказва да се ожени за нея, ние не можем да повярваме, че тя е момиче за общо ползване, стръв за неговите любовници, както се опитват да ни убедят злите езици.
Въпреки, че нямаме и не желаем да имаме повече нищо общо с Йолов, ние сме на мнение, че ще опетним само собственото си достойнство като започнем да повтаряме непроверени слухове. Пък и Йолов – Есхар никога не е бил чак толкова близък с нас, та да ни поверява личните си тайни. Вярваме, че казаното е достатъчно за изясняване на случая. Свидетел ни е г-н Иванич, на когото изпратихме нарочна телеграма до Чукотка."
Та тази декларация дала повод на някой си полк. /съкратено от "полковник", а не от "полкова курва"/ Иван Петров да твърди, че най-после ще тикне Елтимир в пандиза. Нека опита, ама ще си има работа с мен, Иван Иванич. И Цвъката Ялов, извинете - Цъката Йолов, и той ще си има работа с мен. Защото за публикациите в моя сайт си отговарям аз, а към мен поне досега никой не се е обърнал. Та май ще се наложи да летя за Болгария. С големата тояга, разбира се!
Ваш: Иван Иванич, 30 юни 2005 година"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.