Понеже от една година насам срещу Елтимир, мен и още няколко души се води организирана кампания от една дружинка оплюватели, то беше редно да покажа кой от тукашните им съдейства. Все пак аз нося отговорност за форума и не искам да го разбият както го разбиха преди година.
Предпочетох да предупредя останалите, отколкото да демонстрирам морал и принципи към разни боклуци, които винаги идват само да пакостят. Играта на Локи ми беше ясна още като се регистрира, но не знаех, че и Емилио е с тях. Но пък въобще не се учудвам. Ето ви част от съобщенията на Емилио (използващ потр.име IYI) до Локи и вие си направете сметката.
1.
"Не бе човек, казах ти здравей.Няма да те издам и няма проблем.
Хе-хе, как я караш."
2.
"Здравей, няма

"
3.
"Виждам, че си постигнал много високи нива на просветление и еволюционно развитие, радвам се че си такъв, защото ставаме повечко, знаех от преди много години, че си носител на нещо различно.
Държа да ти кажа, че съм искрен, а що се отнася до морала, на път съм да напиша книга, която да бъде като морален кодекс на Българина, а защо да не го напишем и двамата?"
4.
"Приятелю, разбирам всичко, но България над всичко.
Трябва взаимно да се подкрепяме, а що се отнася до Елтмир, неговите трудове все едно излизат от моята глава с други думи подкрепям всичко, което напише.Но будещето сме ние, ти и аз, всички млади хора
Какво стана с момчетата от Снопа???"
Може ли Емилио да ми обясни как сам се брои за Верен "Воин на Тангра" след като се съюзява с дружинката оплюватели и то зад гърба ни. Приятел със Спас Минков и Кубратов сноп - точно тия, които службите използваха за да бъде омаскарят Илия Минев. За нас, че ни клеветят вече една година няма да говоря.
следва продължение...