Мултак и Калтак или метаморфозите на юдейския елит

преди 16 години 11 месеца #37249

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 11 месеца #37250
Нещо файла се е бъгнал. Или чифутския елит се е разсърдил и си е упражнил невидимите връзки.
Дава ми това :

Error

This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.

преди 16 години 11 месеца #37275
Клипчето е свалено от тук;
По-добре Мултак, отколкото Калтак

На него се виждат все отбор юнаци, масони и калтаци. Явно рождения ден е правен в ресторант с големи стъкла и се вижда гладния народец как наднича отвън да зърне какво прави "елита". Пир по време на чума. Обърнете внимание и на кадъра с жената, дъвчеща баничката. Която жално гледа тежките софри. Чалга и простотия. Ашколсун, гусин министър на халтурата. Само турски сериали и чалга за раята българска.

преди 15 години 11 месеца #39891
Мултака-масон Вежди Рашидов отново с мъдро слово посреща първия училищен звънец;

Получавайте шестици, защото ако имате тройки ще ви направят министър. Аз бях тройкаджия и вижте какво ме направиха - министър.

:hammer:
Бях тройкаджия, а ме направиха министър, тюхка се Вежди Рашидов

И най-новия виц;

Попитали Бащата-Слънце на шибания матрял
-Абе Тиква, що го назначи тоя тройкаджия бе??
-Как що бе, ами щото ме кефи да се движа в компанията на интелигентни копелета :tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.