Елтимир?

преди 20 години 8 месеца #3475

Елтимир писа: Много интересно. Значи ще бъда съден затова, че в личния си сайт: angelg.nm.ru/
съм публикувал моите собствени лични данни. Ако някой друг някъде е публикувал нещо друго, защо не търсят автора на публикацията? Може да се окаже оня същия, който публикуваше из клубовете, подписвайки се с моето име и псевдоним.
Да, в библиотеките наистина има доста неща за мен и ще взема да ги изнасям едно по едно. Вече започнах. Колкото до агентурната информация, то как ще ми обясни някой, че се взема паспортното досие и снимката на брат ми, и това се обявява за моя снимка, мое досие и мой домашен адрес. Разбира се, че подобно нещо не може да бъде извършено без посредничеството на Службите. Те, само те и единствено те имат достъп до тази информация.
Омръзна ми тая гадна кампания, продължаваща вече цяла година, чиято цел е да си присвоят моя труд и труда на други хора, свързани с мен. Затова отсега нататък всеки ден ще публикувам по нещо ново. Снимки и документи срещу техните гнусни клевети.

Кои е взел даните на брат ти???
И ние имаме неща от библиотеките :hammer:
А оня който се е подписвал с името ти го правеше с хумор ако сериозния елтимир неможе да бъде разлечен от пародията все едно признаваш, че си един малоумен шут заедно с тези дето ти вярват.
Само ти единствен си пускал чужди лични данни и това е доказуемо и документируемо.
Твоя труд никои не ще да го взема, какво толкова гениялно си написал един лек анализ и на всеки става ясно за кого работиш с материялите си.
Всеки може да пише в наши дни повечето дори по увлекателно от теб, за какво да крада труда ти след като за мен той не струва и 5 пари. С него ти не работиш за българия а против национализма като го усмиваш с лудоста си.
Хайде пак изпадни в истерия че никой не те защитава толкова е смешно :lud:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 8 месеца #3476

Perun писа:

Елтимир писа: Много интересно. Значи ще бъда съден затова, че в личния си сайт: angelg.nm.ru/
съм публикувал моите собствени лични данни. Ако някой друг някъде е публикувал нещо друго, защо не търсят автора на публикацията? Може да се окаже оня същия, който публикуваше из клубовете, подписвайки се с моето име и псевдоним.
Да, в библиотеките наистина има доста неща за мен и ще взема да ги изнасям едно по едно. Вече започнах. Колкото до агентурната информация, то как ще ми обясни някой, че се взема паспортното досие и снимката на брат ми, и това се обявява за моя снимка, мое досие и мой домашен адрес. Разбира се, че подобно нещо не може да бъде извършено без посредничеството на Службите. Те, само те и единствено те имат достъп до тази информация.
Омръзна ми тая гадна кампания, продължаваща вече цяла година, чиято цел е да си присвоят моя труд и труда на други хора, свързани с мен. Затова отсега нататък всеки ден ще публикувам по нещо ново. Снимки и документи срещу техните гнусни клевети.

Кои е взел даните на брат ти???
И ние имаме неща от библиотеките :hammer:
А оня който се е подписвал с името ти го правеше с хумор ако сериозния елтимир неможе да бъде разлечен от пародията все едно признаваш, че си един малоумен шут заедно с тези дето ти вярват.
Само ти единствен си пускал чужди лични данни и това е доказуемо и документируемо.
Твоя труд никои не ще да го взема, какво толкова гениялно си написал един лек анализ и на всеки става ясно за кого работиш с материялите си.
Всеки може да пише в наши дни повечето дори по увлекателно от теб, за какво да крада труда ти след като за мен той не струва и 5 пари. С него ти не работиш за българия а против национализма като го усмиваш с лудоста си.
Хайде пак изпадни в истерия че никой не те защитава толкова е смешно :lud:

Това какво е направил Елтимир е видно за всички, просто трябва да се огледаш :idea:

Пише се България не българия :karte4:

преди 20 години 8 месеца #3477
Знаеш ли какво имат те от библиотеките? Имат комунистически мемоари. Позволявам си да преразкажа нещо от едни такива мемоари.
Някакъв комунистически генерал пише, че Васил Иванов Златаров бил техен агент. Но тъй като Златаров не знаел, че е агент, та се държал "неподходящо". И тъй като се държал неподходящо, съдиите взели, че му дали смъртна присъда. Златаров обаче продължил да се държи "неподходящо", поради което престоял цели пет години в килия на смъртен. Само който е е бил в единична килия поне няколко седмици, само той може да осъзнае и почувства какво значи пет години да очакваш нощ след нощ своята екзекуция в пълно уединение. Та отменили смъртната присъда на Златаров /тогава той е бил младеж/, обаче човекът продължил с "неподходящото" си държание. Обаче продължавал да бъде агент. И ето, през 1977 година Васил Златаров изпълнявайки агентурна задача, подвел свои съидейници да протестират срещу режима. Другите получили по 4 години затвор, а "агентът" Златаров - пет години. Хайде кажи ми сега ще повярваш ли на баснята за агентурното минало на Васил Златаров?
Същото е с Илия Минев. Изродите от ДС се стараят да оправдаят своите изродски деяния и се опитват да омаскарят героите от Съпротивата. С ченгетата е ясно, те защитават себе си. Сега въпросът е, кого защитава дружинката на Йолов?

преди 20 години 8 месеца #3479
Димитър Иванов, шефа на Шесто управление и на в-к "Дума", когато го попитаха кои са били дисиденти през комунистическия режим, обяви, че дисиденти са били Велислава Дърева и Стефан Продев.

Има ли въобще нужда от коментар?!

преди 20 години 8 месеца #3486

IYI писа: И ако някой е вербуван, то това е Севар-тихата къртица, Лемс също е от службите.

Емилио защо мислиш че те са от службите, защо точно? Просто бих искала да чуя твоя аргумент наистина ми е любопитно.

преди 20 години 8 месеца #3540
Някой има ли информация как става по тия дела ако човек не може да си позволи адвокат дали му начисляват някой. Или пък дали има такива с по-малки тарифи и кви са тарифите. Аз нямам никаква представа а мисля че на Елтимир определено му трябва адвокат, независим по възможност. Чудя се не можем ли да обединим средства за да помогнем. Ако не можем сега да помогнем то кога?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.