Елтимир?

преди 20 години 8 месеца #3430
Тиган, много интересно. Определено! Чудя се защо ли още не си изял бана.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 8 месеца #3433
Не аз незнам защо си мислиш че твоите жалки и постни коментари се ползват с някакъв успех сред хората. Ти явно не можеш да проумееш че не си фактор и че твоята преценка няма стойност ни влияние пък камоли твоята уценка (голям смях) понеже си един нищожен човечец никому ненужен и непотребен.

Освен това да разбереш какво аз мисля ти излиза много трудно четейки моите постове пък камоли телепатично :-D :-D ,за това и не си разбрал че аз може и да не мисля че моя род е единствения но поне е един от малкото които могат да го докажат и до които такъв посредсвтен тип като тебе някога ще могат бегло да се докоснат! Да, аз ще раздавам автографи а ти ще седиш и ще си рецитираш изтъркания репертоар на празна сцена!

Много поздрави от агентурата-и не забравяй че пътищата на агентурата са са безкрайни и скоро те учаква изненадка!!! :fu:

преди 20 години 8 месеца #3434
Освен това ще поясня за малумните като теб че Елтимир може да ме помоли много неща които аз мога да преценя че няма да изпълня по мое съображение. Както и обратното важи с пълна силна за него по простата причина че не работим на договор и колкото и да ти се иска ако желаеш да имаш въобще някакви наченаци като ябълка на раздора трябва да си намериш по добра стратегия защото тая толква куца че се чудя как може да не си толкова малумен че да си повярваш, малумен тиган (как звучи само)!!!

:tooth:

преди 20 години 8 месеца #3435
Този "tigan" си е регистрирал поща eltimir@abv.bg. Той е същия онзи evgeni, който сто пъти се регистрира вече. Явно той е същия, който беше регистрирал ICQ на моето име и с него си пишеше с хора, които дори не познавам.

До Емилио: Много добре знаеш, че не лъжа и, че мога да го докажа. Така, че се разкарвай и ти долен чифут!

преди 20 години 8 месеца #3437
Това с пощата е много показателно. Защото една от целите на дружинката, е да си присвоят идеите. Ако забелязвате, те искат моето унищожение, включително физическото ми унищожение, но идеите не критикуват. Само веднъж тоя евгейни писа, че това не са само мои идеи. Разбира се, че не са само мои! От доста хора съм се учил и доста неща съм взел от тях. Илия Минев, Иван Долев, Владимир Свинтила, Никола Николов, Иван Найденов... При такива учители нямаше как да не науча нещичко. Заслугата ми е, че съм дал своя личен принос в едно общо дело, което се гради поколения наред. Делото на българския национализъм. А на дружинката е дадена задача да обсеби направеното, да го приватизира, за да притежава монопола над него утре, когато мен няма да ме има. Да, те искат да ме премахнат, а утре да говорят от мое име. Дори някъде вече го правят, въпреки, че още не съм ритнал камбаната. Първо ще ме убият, а после ще се надпреварват да се пишат мои наследници.
Помислете над този вариант и ще разберете откъде се взема злобата и огромната настървеност на нашите врагове. Както комунистите приватизираха общобългарската държава и я превърнаха в своя частна собственост, така и техните маши искат да приватизират нашето общо Дело и никой друг, освен тях да няма права над него. Ще им позволим ли?

преди 20 години 8 месеца #3438
ИЗКАРАЙ ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТУК ПРЕД ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ, ХАЙДЕ МРЪСНО ПРОДАЖНО КОПЕЛЕНЦЕ НА СЛУЖБИТЕ, ПЪРВИЯТ САЙТ БЕ СПРЯН, ЗАРАДИ ЙОЛОВ, ВТОРИЯТ СЕ СЪГЛАСИХА ДА ГО ПУСНАТ САМО АКО ГО КОНТРОЛИРАТ И ТО В ТВОЕ ЛИЦЕ.СТРУКТУРАТА Е НА САЙТА Е СЪЗДАДЕНА ДА ВОДИ УМСТВЕН БЛОКАЖ-МАТРИЦА НА ВИСОКО НИВО ЗА ВИСОКОТО НИВО НА ПИШЕЩИТЕ В НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ БИ СЕ УСЪМНИЛ В СЕВАР-НИКОЙ-КЪРТИЦТАТА В ЯДРОТО, КОЯТО ТИХО ВЪЗПРЕПЯТСТВА ГОДИНИ НАРЕД ПОД ПРЕДЛОГ, КОЙТО Е ЛЪЖА, ИСТИНСКИЯТ Е ЧЕ СИ ОТ СЛУЖБИТЕ КОПЕЛЕНЦЕ МРЪСНО.

преди 20 години 8 месеца #3439

IYI писа: ИЗКАРАЙ ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТУК ПРЕД ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ, ХАЙДЕ МРЪСНО ПРОДАЖНО КОПЕЛЕНЦЕ НА СЛУЖБИТЕ, ПЪРВИЯТ САЙТ БЕ СПРЯН, ЗАРАДИ ЙОЛОВ, ВТОРИЯТ СЕ СЪГЛАСИХА ДА ГО ПУСНАТ САМО АКО ГО КОНТРОЛИРАТ И ТО В ТВОЕ ЛИЦЕ.СТРУКТУРАТА Е НА САЙТА Е СЪЗДАДЕНА ДА ВОДИ УМСТВЕН БЛОКАЖ-МАТРИЦА НА ВИСОКО НИВО ЗА ВИСОКОТО НИВО НА ПИШЕЩИТЕ В НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ БИ СЕ УСЪМНИЛ В СЕВАР-НИКОЙ-КЪРТИЦТАТА В ЯДРОТО, КОЯТО ТИХО ВЪЗПРЕПЯТСТВА ГОДИНИ НАРЕД ПОД ПРЕДЛОГ, КОЙТО Е ЛЪЖА, ИСТИНСКИЯТ Е ЧЕ СИ ОТ СЛУЖБИТЕ КОПЕЛЕНЦЕ МРЪСНО.

Еммилио само едно ще ти кажа :tooth: :tooth: :tooth: :prrr:

преди 20 години 8 месеца #3440
eltimir@abv.bg се създаде за да се роди tigan. Тиганчо е мъртав. На гробната му плоча пише:
"Аз съм шут, а ти царица.
Аз бродя из гората, ти бройкаш си листата.
Гора широка, простота дълбока."
Шуть на Bell

Та eltimir@abv.bg не е използван за нищо друго, но болните ви тикви предизвикват. Току виж скоро да се отвори портал www.PraviaEltimirNaIdiot.com

Емилио, предишния сайт беше спрян защото човекът, който го създаде и години наред го поддържаше, беше обявен за агент на ДС. Нормално е след такова твърдение сайта да бъде спрян, не мислиш ли? Причините са, че Елтимир е абсолютен червей, облъчван от Светльо и Силвия. Сега и ти си предател, нечий агент. Всички са агенти, само света троица са истинските българи. Търпението се изчерпва, следват наказанията.

А това хилавото човече с очилцата, Хунор да не се хили така, че току виж вярно се събуди еднозъб.

преди 20 години 8 месеца #3441
Не си ми критерия в живота че да ме вълнува кое считаш за простота и кое не и какви са ти въобще твоите критерии.......защото ти си никой, просто една изкупителна жертва. За твое съжаление потенцялът ти те слага в тая категория...

Ти явно не можеш да си дадеш сметка колко благотворно въздействаш на този форум защото вместо да създаваш напрежение, ако има такова, то се изпуска върху и чрез теб. Аз лично бях набрала инерция от една тема за жените и сега изпускам парата чрез теб. Продължавай така! :thumbsup:

преди 20 години 8 месеца #3442
Обвиненията към Цветомир Йолов бяха отправени едва след като той изгони няколко души от сайта, включително и мен. И след като установихме, че чете личната ни кореспонденция и злоупотребява с нея. А после поиска да си прави сайт с моите материали и с преводите на Зент Бурджан.
За агентурната дейност. По-интересно е как е станала вербовката. Няма нищо загадъчно. Достатъчно е да се споменат висящите съдебни дела на Цветомир Йолов и ще стане ясно. Включително делото за разбиването на клуба ва БДФ във Враца и кражбата на пишеща машина и други материали оттам. После на Йолов беше поръчано да обсеби идейните материали, които беше получил от мен или чрез мен, да ги приватизира и да ги обяви за своя собственост. За да има права над тълкуването и развитието им, естествено. Когато той се провали в тази си задача, му дадоха нова. Да съдейства за физическото ми унищожение, а с приватизирането на материалите се заеха други. Обаче и те се провалиха. Ами сега, Тиганчо?
Впрочем още веднъж ще повторя, че изложените от мен идеи не са и не могат да бъдат моя собственост. Те са общобългарски и е идиотско някой да претендира за монопол над тях. Държа на авторството на своите текстове, но само толкова. По-нататък идеята ще се развива и усъвършенства и това ще е заслуга на всички, които се включат. Идеята е обща, както и България е на всички българи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.