Елтимир?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Освен това да разбереш какво аз мисля ти излиза много трудно четейки моите постове пък камоли телепатично
Много поздрави от агентурата-и не забравяй че пътищата на агентурата са са безкрайни и скоро те учаква изненадка!!!
До Емилио: Много добре знаеш, че не лъжа и, че мога да го докажа. Така, че се разкарвай и ти долен чифут!
Помислете над този вариант и ще разберете откъде се взема злобата и огромната настървеност на нашите врагове. Както комунистите приватизираха общобългарската държава и я превърнаха в своя частна собственост, така и техните маши искат да приватизират нашето общо Дело и никой друг, освен тях да няма права над него. Ще им позволим ли?
Еммилио само едно ще ти кажаIYI писа: ИЗКАРАЙ ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ТУК ПРЕД ВСИЧКИ ДА ВИДЯТ, ХАЙДЕ МРЪСНО ПРОДАЖНО КОПЕЛЕНЦЕ НА СЛУЖБИТЕ, ПЪРВИЯТ САЙТ БЕ СПРЯН, ЗАРАДИ ЙОЛОВ, ВТОРИЯТ СЕ СЪГЛАСИХА ДА ГО ПУСНАТ САМО АКО ГО КОНТРОЛИРАТ И ТО В ТВОЕ ЛИЦЕ.СТРУКТУРАТА Е НА САЙТА Е СЪЗДАДЕНА ДА ВОДИ УМСТВЕН БЛОКАЖ-МАТРИЦА НА ВИСОКО НИВО ЗА ВИСОКОТО НИВО НА ПИШЕЩИТЕ В НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ БИ СЕ УСЪМНИЛ В СЕВАР-НИКОЙ-КЪРТИЦТАТА В ЯДРОТО, КОЯТО ТИХО ВЪЗПРЕПЯТСТВА ГОДИНИ НАРЕД ПОД ПРЕДЛОГ, КОЙТО Е ЛЪЖА, ИСТИНСКИЯТ Е ЧЕ СИ ОТ СЛУЖБИТЕ КОПЕЛЕНЦЕ МРЪСНО.
"Аз съм шут, а ти царица.
Аз бродя из гората, ти бройкаш си листата.
Гора широка, простота дълбока."
Шуть на Bell
Та eltimir@abv.bg не е използван за нищо друго, но болните ви тикви предизвикват. Току виж скоро да се отвори портал www.PraviaEltimirNaIdiot.com
Емилио, предишния сайт беше спрян защото човекът, който го създаде и години наред го поддържаше, беше обявен за агент на ДС. Нормално е след такова твърдение сайта да бъде спрян, не мислиш ли? Причините са, че Елтимир е абсолютен червей, облъчван от Светльо и Силвия. Сега и ти си предател, нечий агент. Всички са агенти, само света троица са истинските българи. Търпението се изчерпва, следват наказанията.
А това хилавото човече с очилцата, Хунор да не се хили така, че току виж вярно се събуди еднозъб.
Ти явно не можеш да си дадеш сметка колко благотворно въздействаш на този форум защото вместо да създаваш напрежение, ако има такова, то се изпуска върху и чрез теб. Аз лично бях набрала инерция от една тема за жените и сега изпускам парата чрез теб. Продължавай така!
За агентурната дейност. По-интересно е как е станала вербовката. Няма нищо загадъчно. Достатъчно е да се споменат висящите съдебни дела на Цветомир Йолов и ще стане ясно. Включително делото за разбиването на клуба ва БДФ във Враца и кражбата на пишеща машина и други материали оттам. После на Йолов беше поръчано да обсеби идейните материали, които беше получил от мен или чрез мен, да ги приватизира и да ги обяви за своя собственост. За да има права над тълкуването и развитието им, естествено. Когато той се провали в тази си задача, му дадоха нова. Да съдейства за физическото ми унищожение, а с приватизирането на материалите се заеха други. Обаче и те се провалиха. Ами сега, Тиганчо?
Впрочем още веднъж ще повторя, че изложените от мен идеи не са и не могат да бъдат моя собственост. Те са общобългарски и е идиотско някой да претендира за монопол над тях. Държа на авторството на своите текстове, но само толкова. По-нататък идеята ще се развива и усъвършенства и това ще е заслуга на всички, които се включат. Идеята е обща, както и България е на всички българи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.