Шоуто трябва да продължи!

преди 17 години 1 месец #35891
Да, трябва. А кое си требе, оно си сака. Кое си сака, оно си требе. ДАНС, пък и не само ДАНС си го посакаха, значи че си го получат. На когото шоуто с танцьорите му е интересно, препоръчвам да следи редовно и петте сайта на Елтимир. Също и личния ми блог. Уверявам ви, че шоуто тепърва започва. И ще има танци, много танци. Танцьорите почват танц със саби и ще танцуват с вълци! Само трябва да внимават, защото дансингът почва да се върти все по-бързо и някой да не вземе да изхвръкне от него. Жалки слуги на една отмираща Система, Бъдещето иде и то ще ви изхвърли от дансинга на Живота. Сертов Петко, и за теб се отнася, тиквеник такъв!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #35897
Получих едни пожелания към същия текст в личния си блог. Не искам да ги пускам, макар че ако ги пусна, някои ще се досетят кой е техният автор. Там ги цензурирах, не ги пуснах. Написах обаче отговор, който копирам и тук:
Шоуто ще продължи
15:23
Дори на някои да не им харесва. И ще има танц със саби, ще дойде и Танцуващият с вълци. Въобще с две думи казано - ще бъде много забавно. Е, не на всички вероятно ще им хареса, ама кой ги пита. То и на мен чалгата не ми харесва, не ми харесва и рапа. Ама кой ме пита?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.