ДАНС - техната мамица

преди 17 години 1 месец #35803
Днес ходих да търся работа. Казаха ми, че от ДАНС са им наредили да не ме назначават. Фирма "Биовет". Владислвав Попов наредил да не бъда назначаван на работа. Какво произвежда фирмата? Утре ще ви кажа. Ако съм жив. Вашта мамица тъпа! Тоя път си еба майката, усетих специфичната миризма. А сега да да ви видя. Копелета, Ангел е работил при Недялков и знае. В Ботевград се произвежда химическо оръжие, гадове, мръсни! Е, са си еба путката майчина! Заводът ще гръмне. А после?
Влади, ебена ти е те мамата!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 1 месец #35804
Выхожу из магазина, а навстречу два грузина...
Владо, ще те гръмна.

преди 17 години 1 месец #35806
Ми те си произвеждали фармацевтични продукти. Ако имат двойно производство като дупнишката НаркоФарма на братя Галеви, как очакваш баш пък теб да те пуснат там на работа. Вардят си гащите.

преди 17 години 1 месец #35808
Не са наркотици, а химическо оръжие, познах миризмата. Работил съм в тоя завод през 1974 година три месеца. Тоя път си ба лайката!

преди 17 години 1 месец #35809
Маленкий мальчик нашел пулемет, больше в деревни никто не живеть...
Тоя път аз намерих картечницата.

преди 17 години 1 месец #35810
Владо, да те видят поне. Видиш ли какво тъпо ченге си?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 17 години 1 месец #35811
Копелета тъпи, с Недялков се срещах до последно в кръчмата на Васил Чорапа, знам всичко.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.