Бойко ще прави башибозук

преди 17 години 3 месеца #35266
Не, не се шегувам, за разлика от друг път. Някои изказвания на Бойко Борисов, съчетани с наличните факти дават основания да мисля, че неформалният лидер на ГЕРБ наистина се готви да създава цигански и турски башибозушки отряди за борба срещу българите. Първо съобщението.

"Училището да започва на 6 години, а народът да минава през задължителна строева подготовка. Това са два от акцентите в управленската програма на ГЕРБ. Тя бе представена вчера в НДК, пише в. "Труд".

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към присъстващите чрез видеовръзка от дома си в Банкя, тъй като лежи с контузен крак. Досега родителите имаха право на избор дали да пуснат детето си на 6 или на 7 години в първи клас. От ГЕРБ обаче предвиждат петгодишните да започват предучилищно обучение и след година да са в клас. Другия акцент - “Подготовка на българските граждани за защита на страната” - залата разтълкува като връщане на казармата или на военно обучение."

Пределно ясно е, че при съвременните методи за водене на война калашниците не помагат. За каква защита говори Бойко? Кой от какво ще защитава? Също така не става ясно дали Бойко Б. иска задължително военно обучение и за цигани и турци? Нещо, което дори комунистите не посмяха да направят. Е, тогава наистина ще стане Косово, тъй като турците и циганите са въоръжени до зъби, а властта си затваря очичките пред тази страшна заплаха. Следват малко факти.

Миналата година пуснах в Интернет един документ. Документът представляваше саморъчно написано и набрано от мен на компютъра изложение от циганин. Откъде съм се сдобил с него не е важно, няма да кажа. Важното е, че изложението попадна в ръцете ми и аз го разпространих. Там се твърди, че Цветелин Кънчев усилено въоръжава циганите, включително с автомати "Калашников". Поне за Ботевград аз отговорно твърдя, че въоръжаването на циганите става с активното съдействие на кмета Георги Георгиев. Същият кмет натиска и полицията да не разследват циганските дела. И какво от това? Ами такова, че синът на същия кмет е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ. Значи работата става доста сериозна. Дали Бойко знае тези неща? Не може да не ги знае. След като са били разпространявани и разпращани на стотици места из Мрежата, сведенията би трябвало да стигнат до ушите му. Ами ако не са? В такъв случай Бойко Борисов не може да се ориентира за истинското състояние на нещата в България. Не може да се ориентира и за делата на своите избранници. И в двата случая гласуването за ГЕРБ е равносилно на национално предателство.

Както впрочем и гласуването за която и да е от останалите регистрирани за участие партии.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 3 месеца #35268
Позитивната новина

След толкова лоши новини, наричани от политическия ни елит, неговата верица елитична "негативни", сега е ред на нещо хубаво. Или както казва същият елитец, неговата верица елитична, ред е на позитивната новина. Ами да ви я кажа.

Положението е кофти. Много. Положението е толкова зле, че по-зле не може да бъде. Отникъде не се вижда дори най-мъничката, най-ситничката искрица надежда. За лъчи светлина изобщо и дума не може да става. Мракът е пълен. Непроницаем, демоничен, тоест демократичен мрак. Значи каквото и да се случи, все ще бъде добре. Ако ще бомби да избухнат, ако ще ракети да се взривят в небето над София, поне светло ще стане. А че нещо такова ще се случи, няма начин да не се случи. Неизбежно е. Природен закон е.

Нали знаете, че най-тъмно е преди разсъмване. А тъмнина като нашата никога никъде не е имало. Значи - разсъмва се!

преди 17 години 2 месеца #35345
Снощи по случайност дяволската кутия у дома беше пусната на канала на телевизия Скат. Та там в някакво предаване имаше един гост, който обясняваше някакви неща за икономическата програма на ПП ГРОБ опа извинете май беше ГЕРБ. Днес се сетих за това и реших да потърся в нета тази програма, но нещо ударих на камък. Обаче се натъкнах на една тема в сайта "Идея за България" от където ми стана ясно, каква точно е тази програма. Прочете я и ще разберете какво ни чака след като мутрата вземе властта.

ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ

ПРОГРАМА НА ГЕРБ

Глава XIII.
ПРОЗРАЧНА И КОНКУРЕНТНА ПРОЦЕДУРА ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯ И КОНЦЕСИИ!

Приватизация Незабавна приватизация чрез открит търг с ясни правила или чрез борсата на:

1. Търговските дружества с повече от 50 на сто държавно участие в капитала, които са от значение за националната сигурност на Република България, посочени в Закона за приватизация и следприватизационен контрол;

2. Голяма част от дейностите, които се извършват от държавата (пазар на труд – посреднически услуги, социални дейности; административни услуги и др.);

3. Държавни имоти (почивни бази, дворци, резиденции и стопанства, апартаменти, офиси);

4. НЗОК;

5. НОИ;

6. Болниците;

7. Насърчителна банка;

8. Останалите неприватизирани електрически централи – ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ;

9. Булгартабак;

10. Продаване на дела на държавата в БФБ;

11. Продаване на дела на държавата в Централен депозитар;

12. Българската агенция за експортно застраховане;

13. Всякакви фондове от рода на Националния иновационен фонд, Държавен културен институт и т.н.;

14. Пощи;

15. НДК.

Концесия Прозрачна и конкурентна процедура за концесиониране

1. Премахване на „състезателен диалог” и „ограничена процедура” като вид процедура за предоставяне на концесия;

2. Премахване на субективните критерии за оценка при провеждането на конкурс;

3. Премахване на ограничителния максимален срок за продължителност на концесиите от 35 години;

4. Публикуване на цялата информация в регистър на концесиите;

5. Никакви държавни гаранции и участия;

6. Стимулиране на търсенето на природни богатства.

Предоставяне на концесия на:

1. магистрала “Хемус”;

2. магистрала “Струма”;

3. всички летища, вкл. летище София;

4. пристанища (морски и речни);

5. язовири;

6. всички автогари;

7. всички ж.п. гари;

8. всички въглищни мини;

9. мостовете Видин – Калафат и Оряхово – Бекет;

10. фериботите;

11. ГКПП-тата.

Глава ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

с кратък коментар от нас:

1. Богатите да бъдат освободени от здравни вноски

2. Пълна равнопоставеност на НЗОК и частните каси

3. Разбиване монопола на БЛС

4. Тотална конкуренция на здравните заведения

Коментар- Какво значи това:

(1) Поне 400 милиона от ВАШИТЕ пари да отидат за административни разходи на частните каси .

(2) Изпълнителите на здравни услуги ще си търсят парите не от 1 каса, а от 10 и повече

(3) За печалбите на частните каси да не говорим - знаете как от български застраховател се взимат пари ... Ей така и вас ще ви гледат под микроскоп.

(4). Освобождавайки богатите от здравни вноски и рушейки солидарния принцип силно ще се стесни кой да е пакет от услуги

(5) Все повече лекари ще работят по разни служби , чиято цел ще е ДА НИ ПЛАТЯТ частните каси вашите разходи .

(6) Здравната програма на ГЕРБ е приложима само ако здравните вноски станат над 100 евро месечно на калпак - как ви се вижда ?

КОМЕНТАР НА ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ :

Програмата на ГЕРБ осъществява окончателно експеримента на" Плана Ран Ът"за тотална приватизация и въвеждане напълно неолибералния икономически модел на САЩ - точно този, който донесе на целия свят сегашната финансова криза и от който света се оттегля.
Намеренията на ГЕРБ ние може да охарактеризираме само така: доразграбване на останалото и изтупване на последните прашинки от брашнен чувал- България.

ПЛАДНЕШКИ ОБИР!

И кои имат пари да закупят тези държавни активи у нас? - Бандитите и аморалните типове!

А след като България няма нито държавна политика, нито финансово разузнаване да следи чистотата на външните инвестиции и произхода на внасяните капитали- това ще бъдат всички световни мошеници?!

преди 17 години 2 месеца #35349
Цялата тая програма в часта, която са цитирали от "Идея за България" си е едно към едно придържане и изпълнение на едни протоколи на Ционските мъдреци. Нямам възможност точно сега да се ровя в тия текстове-протоколи за да ви извадя точните цитати и да сравните с програмата, но като намеря време и това ще стане. Та, на кого казахме, че служи мутрата? На българския народ или на ония с шапчиците? Той си го показва съвсем без притеснение, но не ми е ясно народа сляп ли е или спи. Събуди се народе и ги отвори тия очи!

преди 17 години 2 месеца #35376

Bile писа: Цялата тая програма в часта, която са цитирали от "Идея за България" си е едно към едно придържане и изпълнение на едни протоколи на Ционските мъдреци. Нямам възможност точно сега да се ровя в тия текстове-протоколи за да ви извадя точните цитати и да сравните с програмата, но като намеря време и това ще стане.

Мисля, че няма нужда да се ровиш. Който трябва се рови.
Онези боклуци с шапчиците се ровят достатъчно и действията им ръководят политиците ни стриктно . Резултата от политиката на последните 20 години "преход" ( пропадане) достатъчно ясно ЦИТИРА циониските протоколи.

А програмата на мафиота Б.Борисов ( женен за еврейка) добре е съобразена с циониските протоколи.
За съответния Б.Борисов - аз знам че е утрепал поне трима човека :
1. двама милиционера при случая "Белите брези" - след което започва неговото издигане в службата.
2. Бруталното убийство на Чакъра преди 7-8 години в една вила. Милиционера Б.Борисов тогава разпореди да се използва гранатомет РПГ-7 за да се взриви непокорния българин и да се покрият спорните въпроси по случая. Медиите "отразиха" подобаващо случая и всичко беше "точно" и както трябва.

А за онези убийства на баш мафиоти кога Б.Б беше шеф на милиционерите - дето и сега не са разкрити - няма нужда да се говори.

преди 17 години 2 месеца #35388
Георги-НЗ, благодаря ти, че ме освободи от ангажимента, който съвсем самостоятелно поех. Наистина си е свръх гадост да се ровиш в тези протоколи и да четеш плановете за унищожението на собствения си народ.

На мен незнам, защо но ми е убягнало от полезрението това, което казваш, че Борисов е участвал в случая "Белите брези". Но няма нищо чудно, че след ритуално убийство, започва негото издигане, защото за тях убийството на гой е дори препоръчително. Ето и няколко цитата:

Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.

Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.

Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.