Евродупедавци

преди 17 години 3 месеца #35028
Наближават изборите за евродупедавци. Да гласувам ли? Ами, да не съм луд! Какво ми взе и какво ми даде ЕС?
Взе ми АЕЦ „Козлодуй”, затвори го. Взе ми половината доход във вид на данъци и акцизи. Взе ми правото да си устройвам своя живот както си знам, като ми наложи своите евр/оп/ейски правила. Взе ми правото да пиша и приказвам това, което мисля. Не било политически коректно, не било толерантно. ЕС под натиска на САЩ превърна България в пета турска колона. Мост за предвиденото турско нахлуване в Европа. Средство за европейското ислямизиране. С което се семоосъди, ама кого ли го е грижа? ЕС ми направи живота непоносим. А той, животът си беше предостатъчно труден и преди идването на тая напаст.
Какво ми даде ЕС? Даде ми данъци. Нови данъци и акцизи. Много нови данъци и много нови акцизи. Съчетани с нови цени. И със стари заплати, а в много случаи и изобщо без никакви заплати. Отнася се само до българите. Циганите получават социални помощи. Европейски. В замяна ЕС ми даде многомилионни вноски за европейския бюджет, които аз внасям, за да храня европийците. ЕС ми даде еврофондове, които на практика служат за обогатяването на шепа бандити. И на циганите. За да могат с отпуснатите им пари да купуват оръжие, с което да изтребват българи. ЕС ми даде несигурност и небезопасност. Ах, да и евродупедавци ми даде. Тоест евродупедати или как беше там думата, че все я забравям. И какво правят европудедавците? Узаконяват досъсипването на България и на българския народ. Друго какво правят? Ядат и пият. Един даже яде бой от ченгетата, ама работата нещо се потули. Какво друго правят нашите милички дупедавци? То е ясно, по името си личи. Без Кристиян Вагинин, той дава друго. Само че не го дава на всеки, а само на своята любовница Сер Гей Стани шеф. Какво друго правят евродупедатите? Вземат заплати. По 15 хиляди на месец. Защо вземат толкова и откъде ги вземат? Ами от нас и от вас. От мен и от теб.
Е, сега ще гласуваме ли за тях? Ще ги пращаме ли да ядат и да пият с нашите пари? Или ще викнем китайците да ни окупират, та да настъпи мир и спокойствие в измъчената ни земя.
Защо именно китайците ли? Ами защото в Китай за корупция разстрелват. Тук само раздават съвети. Още малко и ще взема да помисля, че се е върнал Съветският Съюз. Та китайците да не се ослушват, ами да идват. И тогава вместо избори ще има фойерверки!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.