Какво мислите за този сайт?

преди 20 години 9 месеца #3093
istini.hit.bg/

За онези 6 човека се чудя какво да ги направим?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3096

georgi_nz писа: istini.hit.bg/

За онези 6 човека се чудя какво да ги направим?

Аз пък се чудя какво да направя създателите на този сайт и глашатаите на подобни глупости, целящи да омаловажат борната ти, стремежа ти към по-добър живот, към съвършенство.
Ми погледнете картинките -те са истинска гавра. Там е казано всико. Аз ги разбирам като подигравка със всички и всичко с излючение на богатите 6 човека, които не са показани - вместо тях има доларче.
"танцувай все едно никой не те гледа"-хахаха ми за мен когато чуя " все едно" вече не ми все едно и не ми е до смях и танц.
Разбирате ли???

istini.hit.bg/10/ тъпаци

преди 20 години 9 месеца #3098
Поредния опит за промиване на мозъци в стил "изпрати на приятел...."

Искат да ни кажат "...к`во се притеснявате, вие сте добре, я вижте колко по-зле от вас има..."

Само евреите и материалистите-атеисти имат материално измерение на духовните ценности :evil:

преди 20 години 9 месеца #3100
В книгата "Хармонията на хаоса" авторите В. и Т. Тихоплав цитират друга руска журналистка С. Анина, която ги е побликувала тези неща във списание "На границата на невъзможното".

Въпреки, че тези автори пишат интересни неща, това определено ме подразни, защото всеки си има различни идеали и стремежи в живота.

Например черния ще е доволен само да лежи, да му е пълен корема и да има женска наоколо. Евреина ще е доволен само ако има повече и повече богатство......

Книгата е написана за духовното лечение и изведнъж....дават пример с материално благоденствие, които не само вреди на контекста, но е и изцяло грешен.

Защото нас ни подлагат на икономически тормоз точно за да не мислим за душевното си израстване. Как ще се лекуваме душевно, ако сме разрушени физически и морално и нямаме време да изграждаме тази душевност? Този пример иска да ни покаже колко сме добре спрямо хора, народи и раси, които изобщо не ги интересува духовното.

Аз лично приключвам с тези Тихоплави точно заради тези глупости.

:mad5: :mad5: :mad5:

преди 20 години 9 месеца #3101
Запитали едно циганче - какъв иска да стане, като порастне
То отговорило - "Искам да стана тиган"
Що тиган, бе мангал? - го питат
- Ми щото гъза да е натопло, корема все да е пълен, пък дръжката - само в женски ръце!
:karte4: :karte4: :karte4:

преди 20 години 9 месеца #3102
:tooth: :tooth: :tooth: Leto...

преди 20 години 9 месеца #3103
Съгласен съм с LETO! Наистина поредната страница..."за промиване на мозъци в стил "изпрати на приятел....""

Мене много ме дразнят тези тъпунгерски страници, които най-вече пропагандират супер глупашко суеверие! Ако го изпратиш на незнам си колко си души, до незнам си колко си дена от когато ти си го получил, незнам си какво ще ти се случи............... ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА, ДРЪН, ДРЪН! :karte4: :karte4: :karte4:

А пуберите най-много им се връзват!

преди 20 години 9 месеца #3122
Ето поредната кретения в тоя стил, на която попаднах току що! А това е върха на всички от този тип на които съм попадал!

В клуб "езичество" на Дир.бг

clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=paga...collapsed&sb=5&part=

Коментирайте моля ви, щото аз докато го четох и едва не починах от хумор!

преди 20 години 9 месеца #3125
Въпреки, че пише "не четете" взех, че го прочетох!

Ебати простотията........
Сигурно ще има скоро някаква смъртоносна епидемия по модераторите...
.... ще се отворят нови работни места.... ще решим проблема с безработицата..
... Е това е щастие... и решаване на проблемите на държавата.

Севар, ако някой публикува тая простотия дане вземеш да я затриеш, че къде ще търсим модератор дето да ни уйдисва на акъла после??

преди 20 години 9 месеца #3130
И къде е самият текст, че на дадения линк

има само това:

Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора(zavarov) на арена-бг.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове........

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.