Новини от Републиката

преди 17 години 3 месеца #34787
Интересни новинки четем всеки ден по вестниците от Републиката на Гоце. Където Злото се разпорежда с пълна сила, където Неправдата е закона.
Днешните новини изобилстват с такива. Тук един офицер от Народната милиция в Ловеч си използва служебното положение да си прави пачка. Както знаете, всички ваши лични данни отиват в масивите на МВР, Данс, НАП, МАП, ГАП и Мафията. Така че Мафията може когато поиска да ви пребие, подпали, заплаши, направи данъчна проверка или направи парички на ваш гръб. В допълнение на казаното ни радва и тазиновина. Където пък някаква си мутра, по длъжност врачански съдия, хванат да шофира пиян, не само че не е виновен, но и поръчва побой над журналистите. Разбира се, родното правосъдие също е в лапите на Мафията, да не си помислим обратно. Четете и пак гласувайте за републиката. Легитимирайте им властта. За да ви пребиват, крадат и мачкат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 3 месеца #34817
Ето и още една новинка от днес. След като 63 годишния Ангел застреля при неизбежна самоотбрана мургав крадец, нападнал го с тръба следва обичайната циганска вендета. Опит да изгорят живи семейството му. Най-вероятно човекът ще бъде принуден да си продаде имота и да бяга. В собствената си родина. Защото разбира се полицаите отказват да заловят изродите-подпалвачи, с което им дават и зелена светлина да действат. Тези неща вече са ежедневие. Просто човекът е имал куража да се защити, иначе щеше да бъде пребит и ограбен.
По-интересна е реакцията на властите.

"Към 11 ч по обед и аз, и баща ми бяхме на работа, когато дошли 7-8 роми с каруца да крадат метални тръби от двора ни. Жена ми била сама вкъщи, държи GSM-а в ръка и им вика, че се обажда на полицията, а те й се хилят. В това време от полицията й казват да отиде до Второ РПУ и да подаде жалба. Освен тръбите, ни откраднаха инструменти, скъпи листове поцинкована ламарина, общо за 6000 лв. Тогава сами си направихме аларма на гаража. С нея хванахме един ром и го предадохме на полицията. След 7-8 месеца получихме писмо от прокуратурата, че прекратяват делото, защото извършителят е малолетен. Същата аларма е писнала и в събота вечер. Баща ми взел пистолета, който си е купил от битака, отишъл до гаража. Стрелял първо за предупреждение във вратата, а оня вътре набарал една оловна тръба и излязъл. Само веднъж да го беше ударил, щеше да е мъртъв"

Ако си възвърнем Саракта, циганския проблем ще бъде решен точно за 24 часа. След като бъдат арестувани циганските наркобарони и разпуснато мешерето. След като се отрежат соростутските фондации, които наливат пари на мургавите за да провеждат геноцида си срещу българите. След като се направят две показни в най-проблемните бантустани със съответната верижна техника. Засега в република Гоцева Мангалия ще си четем всеки ден такива новинки. Това е ТЯХНАТА държава, не на българите.

преди 17 години 3 месеца #34818
Сега е точният момент българите да се убедят, че така наречените политици пет пари не дават за българския народ. Хайде да видим кой политик и коя партия ще вземат отношение по случая. Мисля, че никоя. И Волен Сидеров, и той ще си затрае. Нашата задача, е подобни случаи да стават достояние на максимален брой хора. До момента, в който никой нормален българин няма да вярва на никой политик.

преди 17 години 3 месеца #34819
Пуснах го в един от моите сайтове с коментар:
eltimir.ucoz.ru/news/2009-05-11-151
Мангалите вилнеятт - полицията блее

Направо ще копирам последния случай. Факти, нищо повече. Обзалагам се, че мангустите няма да бъдат арестувани, и че случаят няма да бъде разследван. В бивша България терорът срещу Българи не е престъпление, според управниците ни. Изводът е да се въоръжаваме и сами да поемем собствената си защита. Защото се видя, че на тази така наречена държава не можем за нищо да разчитаме.

преди 17 години 3 месеца #34821
От полицаи знам, че имат инструкции да не закачат циганите - свещените крави на републиката. Който не я спази - следва уволнение, под някакъв друг повод, а после разбира се остава сам срещу отмъстителните мангусти. Така щеше да стане и с онзи полицай Митко Чавдаров от Бояджик. Ако не се беше вдигнал шум тихомълком щеше да бъде осъден, уволнен и после оставен да се оправя сам срещу цялата паплач от гетото. Тези инструкции идват от най-високо място. Не само защото мангустите са главните гласоподаватели на БСП и ДПС, но и защото те, заедно с мутрите са идеалната среда за терор срещу българите. Още Луканов разбра тази работа и за да потуши набиращата смелост на българите срещу червената мафия освободи всички пандизчии и ги снабди с оръжие да тероризират народа. Така никой не може да обвини властите, че те самите провеждат геноцида. Потърпевшите просто получават дежурния отговор "Ми цигани (мутри) к'во да ги правиш. Пуснете жалба в рпу-то".

преди 17 години 3 месеца #34883
Колко полицаи охраняват републиката? Оказва се, че Гоцевата република е най-полицейската държава в Европа. С цяла армия полицаи - 63000 души, която е два пъти повече от войската ни и е на първо място в Европа спрямо населението. Какъв е ефекта от това - горните примери го илюстрират. Сега четем, че полицаите искат още пари. Получиха вече правото да пребиват без обжалване, а сега искат и още пари, за да не се корумпирали. Четем по вестниците от самите тях как са били обект на подигравка и в какви мизерни условия живеели. Само че в днешния брой има тази любопитна статия. За едно вакантно място се натискали 10 човека да стават полицаи. Подобно е и положението във военното училище в Търново, където специалността "Вътрешна сигурност" е най-търсената. Всичко живо иска да става танцьор и ушевец в републиката. В Пловдив даже се появил и танцьор менте, който се представял за специален агент (каквото и да значи това) и записвал желаещи за данс. Такива нещица стават из републиката на Гоце и СерГея.

преди 16 години 10 месеца #37624
Ето още уникална новина от Републиката, в която веке не моеш да стреляш по полицаите, но както ви бях писал, те така с кеф могат и да ви наебът, щото са недосегаеми;))) И това наистина се е случило
================================================================
www.dnes.bg/crime/2009/10/15/beleznici-z...i-nepylnoletna.79263

Трима полицаи са насилили непълнолетно момиче във Варна, обяви пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.

Той уточни, че униформените били в командировка във Варна през летния сезон, за да помагат за осигуряване на обществения ред, но "прекрачили границата и извършили неприлични сексуални действия с непълнолетно момиче".

15-годишното момиче потърсило полицаите за помощ, като се оплакало, че неин познат се е опитал да я изнасили на плажа.

Вместо да й помогнат обаче, служителите на реда я завели в бунгало, в което те били настанени. Там правили секс с нея, като заснели извършеното с мобилни телефони.

Тримата вече са задържани, уточни Цветанов и продължи:

"Това е изключително неприятен момент и към тези служители започват дисциплинарни производства", посочи той.

Министърът допълни, че полицаите ще бъдат освободени от МВР по дисциплинарен ред.

преди 16 години 10 месеца #37625
Новото име на "Полицията" в Републиката е напълно заслужено и то е ПОЛЮЦИЯ.

преди 16 години 10 месеца #37626
Дано тези случаи да отворят очите на повече хора. Преди години двама ушевци бяха застреляли един гъбар и се отърваха с 600лв. глоба. В Бяла Слатина си направиха частна полиция да изнудват собственици на бизнес, че ще им припишат някое престъпление, ако не си платят рекета. Сега са си изнасилвали малолетна, че са и записвали гаврите и Цецко, на бат Бойка другарчето щял да ги уволни дисциплинарно. Оттам - директно в групировките. Ама тя доброволно го правела. Само че ако е искала доброволно, щеше да им се предложи доброволно, а не да прави оплакване за изнасилване. Естествено, че след като са я изнасилили веднъж и им е харесало на педофилите в униформа - ще повторят пак. Няма да уточняваме как точно са я задържали в бунгалото цели 3 дни - сетете се вие. В тях ножа, в тях хляба - какво може да направи едно 16 годишно момиче? Сега я изкарват нея курветина. Ето го и бунгалото, обърнете внимание на решетките. Ушевска наглост!
Ние пак повтаряме, тази 63 000 армия е единствено и само да охранява Режима. Тя може във всеки един момент да ви убие, рекетира или изнасили децата ви. Съпротива не е предвидена с новия закон. Няма какво да се чудят в коментарите на в-к Труд. Догодина като ви искат и пръстово отпечатъче - помислете си на какви изроди го давате.

преди 16 години 10 месеца #37627
"Направих му забележка, че паркира служебната си кола пред дома ми. Той се нахвърли върху мен с псувни и обиди”, припомни си вчера Маджаров пред “Труд”. Пенсионерът му казал, че е полицай и трябва да служи за пример на хората. “Тогава си съблече униформата и остана по потник. Каза, че сега вече не е полицай и ще ме смачка. Хвана ме за врата, събори ме, започна да ме рита”, казва Маджаров"

Обазлагам се и какво са казали на изнасилваното дете като са я отпратили след 3 дни гаври. "А си се оплакала - а сме те намерили и закопали някъде!". Сега бат Бойка съгласно новия закон ще трябва да вкара момичето в затвора, че докоснало полицаи. А изнасилвачите-педофили вече са освободени, както се разбира от статията. в Труд
Източник

ИЗРОДИ!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.