Здравейте на всички! Заради настоятелните молби да отговоря, все пак ще го направя. Елтимире, искаш потвърждение на думите ти за Силвия. Да, доколкото аз имах досег с нея, мога да потвърдя, че всичко свързано с нея беше много зловещо и пълно със загадки. Хората на Золотов са доказани изроди, симпатиите към тях ти се връщат тъпкано. Но не ми слагай такава вина на гърба. Нямам кой знае какво за казване, така че и мълчанието ми не е проблем. Преместването ми в Своге няма връзка нито със Силвия, ЛЕМС или каквито и да било заплахи. Не съм под никакви преследвания и е странно как може някой друг да знае, че ме преследват, а аз самият да не съм усетил. Съжалявам за Войнов и за роднините ти! Наистина, тези тихи убийства са нещо чудовищно. Мечтая деня, когато цялата истина ще изплува. Например за убийствата на журналиста Александър Кирчев и сина му Пламен Кирчев, който се обесил. Баща му Александър разбрал, че става въпрос за психотроника и събрал един куфар с документи и доказателства. Но тогава и него го самоубиват. В последствие май и майката също. Казвам го без определена цел, просто да го има документирано някъде.
Извинявам се на всички, които са сметнали мълчанието ми като признак на високомерие. Просто така ми е по-добре и го намирам за по-смислено.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.