Севар

преди 17 години 4 месеца #34610

Елтимир писа: Генади Атанасов, познат още като Инжинера е много зле. Видях го преди няколко дни, почти не може да се движи. Братовчед ми Марин умря в съня си на 15 декември. Още колко хора трябва да умрат, за да бъде заситена кръвожадността на ЛЕМС? Не е ли по-добре някой да убие Мирчева, та да спре серията смъртни случаи? Ако знаех как да я намеря, ще го направя. Видяхте какво се случи с Мещера и Парадокс, когато тая "дама", а по-скоро еврейска вещица се намеси. Стига толкова! Стига само те нас са убивали. Време е ние тях да почнем да убиваме. Да ме съдят за тези приказки, ако им стиска. Самуилчо ходи всеки ден на гробищата, половината бутилка с вино изпива, а другата половина я излива на гроба на Стоян. Пуши една цигара, а друга цигара пали и я оставя върху гроба. Защо не строшим "куфарчетата", та поне млади хора да не мрат толкова често от рак?

И какво точно се случи с Мещера и Парадокс?!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 4 месеца #34611
Те млъкнаха, след като мозъците им тотално бяха объркани. А ти кой си?

преди 17 години 4 месеца #34612
Сега малко ще поизляза, а като се върна, Небето да ви е на помощ. Ще се разприказвам. Севар, за последен път те моля. Проговори ти. Аз ако проговоря, става наистина много кофти. А аз ще проговоря, защото не искам повече смърт около мен. За каква България говорим, щом не ни е грижа за Българите, Севар? Поне в теб още вярвам, не ме карай да се отчайвам съвсем.

преди 17 години 4 месеца #34613

Елтимир писа: Те млъкнаха, след като мозъците им тотално бяха объркани. А ти кой си?

Нещо много кратичък отговор.
Това ли е трябвало да "видим",че е станало с тях двамата?
А ти пък отде се добра до този втрещяващ извод,Ерелиг ли те светна?

Който трябва,знае кой съм!

преди 17 години 4 месеца #34614
Да, беше много любопитно да видим какво може да ги откаже от онова, което те твърдяха, че е смисъл на живота им. Аз не предполагам, аз знам, че това се случи благодарение намесата на ЛЕМС. Нещо да ми възразиш, bad_man? Само че това е тема за Севар. Ще пусна специална тема за Парадокс и Мещера. Сега ме мързи нещо, като ме размързи, ще я пусна. И не ми пука от нищо, защото много ме болят гърдите. И не само те... Значи, майната му и майната ви!

преди 17 години 4 месеца #34615
"Ерелиг ли те светна?"
Страхуваш се да напишеш правилното име ли?

преди 17 години 4 месеца #34616
Севар, на мен вече от нищо не ми пука. Не е зле да нарушиш и ти своето мълчание, защото от твоите думи зависи живота на доста хора. Знам, че заплашвали твои близки. Но ако не проговориш, ще умрат невинни хора, Българи. Хайде да им разкажем игричката шибана на шибаните еврейчета! Знам, че именно те са срещу нас. Симеон Войнов ми го каза. Така че да сме наясно. Или те нас или ние тях. Друг избор нямаме.

преди 17 години 4 месеца #34617
Мирчо Мирчев, съпругът на Силвия като научил за част от заниманията на своята съпруга я изгонил. телил й ритника. И я пратил да живее в апартамента на нейния баща, О. З. офицер от военната авиация, алкохолик. Та значи бизнесменът Мирчо може да намери сили и да рискува всичко, но да тегли ритника на Силвия, а никой от нас няма сили да се изправи срещу нея? Така ли? Видях обаче, че в Русия вече не я покровителстват. Тая еврейка е свършена, само малко ни трябва да я довършим, вещицата проклета. Ей, Чакал, аз съм твоята смърт, това поне правилно го видя. Преди да умра, ще свърша с теб.
Севар, няма ли да ми помогнеш? Искаш ли да видиш как умира Чакалът? Тая вещица, която ни причини толкова злини. Впрочем те си убиха и Цъката, защото не искаха той да разкаже какво го е подтикнало към предателство. Те убиват всички, време е ние да убием тях.
Чакал, сега пощата ми е erigkan@mail.bg
Ще ми е любопитно да прочета какво мислиш за своята смърт. Впрочем ти нали беше болна от рак на матката? Защо още си жива?

преди 17 години 4 месеца #34618
Засягаш една възлова тема. Нали заради тия атаки към админите се принудихме да изнесем целия сайт извън България, извън Еврейския съюз даже. Заради това и нямаме сега базов админ. Все пак живеем в Откровенските времена и тия, дето не приемат властта на шестаците, са гонени като диви животни. Не случайно въпреки че сме най-четения националистически сайт, имаме само неколцина активни участника. Малко хора си дават и сметка каква отговорност поема Йордан, нагърбвайки се с администрацията на най-опасния сайт за режима на Звяра.
За Севар и аз знаех, че е заплашван, но да се премести от Варна чак на другия край на България си е вече екстримно. Съмнявам се че той или пък Запознат ще кажат нещо повече обаче.
А за читателите които не знаят какво има предвид Елтимир с това;
"Знам за какво те преследват, Севар. Преследват те заради онези, открити от теб кадри в клипа на Боби Турбото"

ги съветвам да погледнат тук. Нали се сещате, че същата телевизия на сатаниста Мърдок си облъчва всеки ден зомбитата с полагаещата им доза скрити кадри. Просто преди няколко години първи Севар вдигна шум и се стигна до медиите. Верно има за какво да му отмъстяват изродите.

преди 17 години 4 месеца #34619
Ще ми се да цитирам едни думи:
"Как без вяра живееш ти, и как аз да преживея без надежда?"
И друга мисъл: най-страшен е самият страх. Аз много искам Севар да се пребори със своите страхове и да проговори. От неговото проговаряне зависи живота на доста хора. Защото заради гадостите и клеветите на мен не ми вярват. И ако напиша каквото знам, ще кажат, че е някакво бълнуване.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.