Севар
И какво точно се случи с Мещера и Парадокс?!Елтимир писа: Генади Атанасов, познат още като Инжинера е много зле. Видях го преди няколко дни, почти не може да се движи. Братовчед ми Марин умря в съня си на 15 декември. Още колко хора трябва да умрат, за да бъде заситена кръвожадността на ЛЕМС? Не е ли по-добре някой да убие Мирчева, та да спре серията смъртни случаи? Ако знаех как да я намеря, ще го направя. Видяхте какво се случи с Мещера и Парадокс, когато тая "дама", а по-скоро еврейска вещица се намеси. Стига толкова! Стига само те нас са убивали. Време е ние тях да почнем да убиваме. Да ме съдят за тези приказки, ако им стиска. Самуилчо ходи всеки ден на гробищата, половината бутилка с вино изпива, а другата половина я излива на гроба на Стоян. Пуши една цигара, а друга цигара пали и я оставя върху гроба. Защо не строшим "куфарчетата", та поне млади хора да не мрат толкова често от рак?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Елтимир писа: Те млъкнаха, след като мозъците им тотално бяха объркани. А ти кой си?
Нещо много кратичък отговор.
Това ли е трябвало да "видим",че е станало с тях двамата?
А ти пък отде се добра до този втрещяващ извод,Ерелиг ли те светна?
Който трябва,знае кой съм!
Страхуваш се да напишеш правилното име ли?
Севар, няма ли да ми помогнеш? Искаш ли да видиш как умира Чакалът? Тая вещица, която ни причини толкова злини. Впрочем те си убиха и Цъката, защото не искаха той да разкаже какво го е подтикнало към предателство. Те убиват всички, време е ние да убием тях.
Чакал, сега пощата ми е erigkan@mail.bg
Ще ми е любопитно да прочета какво мислиш за своята смърт. Впрочем ти нали беше болна от рак на матката? Защо още си жива?
За Севар и аз знаех, че е заплашван, но да се премести от Варна чак на другия край на България си е вече екстримно. Съмнявам се че той или пък Запознат ще кажат нещо повече обаче.
А за читателите които не знаят какво има предвид Елтимир с това;
"Знам за какво те преследват, Севар. Преследват те заради онези, открити от теб кадри в клипа на Боби Турбото"
ги съветвам да погледнат тук. Нали се сещате, че същата телевизия на сатаниста Мърдок си облъчва всеки ден зомбитата с полагаещата им доза скрити кадри. Просто преди няколко години първи Севар вдигна шум и се стигна до медиите. Верно има за какво да му отмъстяват изродите.
"Как без вяра живееш ти, и как аз да преживея без надежда?"
И друга мисъл: най-страшен е самият страх. Аз много искам Севар да се пребори със своите страхове и да проговори. От неговото проговаряне зависи живота на доста хора. Защото заради гадостите и клеветите на мен не ми вярват. И ако напиша каквото знам, ще кажат, че е някакво бълнуване.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.