Зов за помощ
Преди няколко години същият този Стойчо Андреев с помоща на една местна радиоводеща в местното радио "Рая" на име Росица Лечева и мъжът и председател по това време на кооперацията в с. Цар Асен обират парите на хората по една груба схема. Настава голям скандал и Лечев бяга от България, като преди това върху него е стоварена цялата вина. Разбира се семейството му е подсигурено и обгрижвано от Стойчо Андреев и кликата му. Сега с помоща на Гюнай Сефер и безценните му съвети ще бъдат придобити имоти за милиони от същия този Сефер ако никой не направи нужното за да бъдат спрени депесарската мафия в града и многобройните и слуги. Андреев ще придобие чрез ООД цялата тази собственост след. което ще я продаде на безценица на Гюнай Сефер, който от години притиска по особенно жесток начин със заплахи и какви ли не методи предишните председатели на кооперацията, като явно е променил тактиката и успя да насади по насилствен начин своят най-близък човек за председател. Самото събрание тогава бе един фарс. Избраха си квестори същата тази Росица Лечева и колегата и Пламен Дачев, които четяха гласовете, председател на събранието, свой човек и самото събрание протече по безобразен начин. Тези, които подкрепяха Стойчо Андреев вдигаха и по двете си ръце. Смъкваха броя на гласуващите за предишния председател и увеличаваха гласовете на Стойчо Андреев. Започнаха протести, напрежение, можеше да се стигне и до сблъсъци и тогава Стойчо Андреев извика полицията, а хората, които бяха срещу него в знак на протест напуснаха залата, която почти се опразни в интерес на ситината. После безскрупулни съдии узакониха този фарс.
Сега предстои нещо подобно да се случи. Хората се обединяват. Много е вероятно този път да се стигне наистина до сблъсъци и кръвопролитие дори, но всичко ще бъде потулено ако не се притече някой на помощ за да ни помогне срещу депесарската мафия и лакеите и в града, които са заграбили всички отговорни постове.
Събранието е на 28 март, събота и ще се състои в ресторант "Добруджа" в центъра на град Дулово срещу полицията! Явен стремеж да се подсигуряване от страна на верните лакеи на тази депесарска мафия. Надяваме се всички честни и отговорни хора в Дулово на помощ. Защото после ще е късно.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
И като сте повечко хора , а свидетели други няма да видим на чия страна е Закона?
То се видя че в тази антибългарска държава - друг изход няма.
Действай по моралния закон, па и Бог ще помага.
А къде е Мещера в цялата тази работа?
Мещера не знам изобщо къде е?Георги-НЗ писа: Моето лично мнение е като е такъв залога и като са такива мафиоти там - фанете един , двама от мафиотите ( било той съдия, полицай, адвокат, турчин, мангал, педерас и пр.) одерете го 10 човека от бой, ама хубав бой. Та после да не смее да си спомни случката. И следователи да го питат - да не помни. Щото ако случайно вземе да си спомни - другия път прошка няма.
И като сте повечко хора , а свидетели други няма да видим на чия страна е Закона?
Изникват няколко въпроса,...\"ЛИ\".li_ писа:
Мещера не знам изобщо къде е?Георги-НЗ писа: Моето лично мнение е като е такъв залога и като са такива мафиоти там - фанете един , двама от мафиотите ( било той съдия, полицай, адвокат, турчин, мангал, педерас и пр.) одерете го 10 човека от бой, ама хубав бой. Та после да не смее да си спомни случката. И следователи да го питат - да не помни. Щото ако случайно вземе да си спомни - другия път прошка няма.
Първият е на Георги-\"абе,къде е мещера?!\"
Вторият е твоят-\"абе,и аз,де да знам.ни съм яла лук,ни съм мирисала\"!
Третият е,кой е \"ipm\",дето писа в моята тема \"българска реалност/дпс/\"миналата година.
Четвъртият е,кой разпространи в ДИР-а и на други места тази моя тема.
Петият е,защо ти,\"ЛИ\" се обръщаш към Движенито като към \"национално-отговорни\" хора...Баш към нас,дето отричаме тотално режима?!?
Защо ТИ,\"ЛИ\",която ми пишеш от улица \"СТЕФАН ВЕРКОВИЧ\" в гр.Пловдив?!как така ти се заинтересува от Дулово.И не знаеш де е Мещера,дето всеки в Дулово го знае?!
Ами другият ,кой е?!Дето е на ул.ХАН ОМУРТАГ,малко преди пресечката с ул.ВАСИЛ ЛЕВСКИ в ...СИЛИСТРА?!?!
.........
И най-паче:какъв го искате вие,от мен,Мещера?!С какво толкоз ви преча?
Кстати,админът е в пълното си право да ме банне,тъй като съм неканен гост тука в момента.Но аз затова си правя резервна регистрация,да я използвам когато съм застрашен.Аз,и семейството ми.пиша всичко това,защото съм даден на прокурор в Дулово-ЗА НАСАЖДАНЕ НА РЕЛИГИОЗНА ОМРАЗА,ЗА ЕТНЧЕСКА НЕТЪРПИМОСТ,ЗА ОБИДИ И ЗНАМ ЛИ ОЩЕ ЗА КАКВО.Утре ще знам цялата ситуация.
Затуй,е хубаво,щомо ще сме част от САРАКТА,да си пишем с имената!
С уважение:Антон Мещеров
Дай го туй обвинение насам да го видим. Щото правото като българи да искаме българи по дух и кръв да управляват в собствената ни страна е дадено от дедите ни и е свещенно. То не подлежи на обсъждане и прокурорски решения. Без значение какви отношения имаме тук.
Така че,нека LI си каже кой е и що е и да не се крие като мишок зад моето име!
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...ew&id=4994&Itemid=31
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.