Не помня дали не го пуснах вчера в една друга тема, а сега не ми се рови. Нямам време. Ама рязаните анал-долски гаджали ме ядосаха тая сутрин и ще го пусна и тук. Ще го пусна из целия Интернет, ако трябва. А после ще напиша и друго, и него също ще пусна.
ЕВРОПИЙЦИ
Вчерашното турче се скъса да ми обяснява как турците били големи европейци и скоро щели да влязат в Европейския Съюз, и то благодарение на България. Накрая се наложи аз да го скъсам отвсякъде, ама тая сутрин нещо се размислих.
Дали наистина турците са европейци и дали наистина ще влязат ЕС? В задния вход на ЕС, нали само за това си мечтаят. И кой ще им помогне да го направят? Ахмед Дебил Поган? Георги Параванов? Сер Гей? България?
Да почнем от последното. Тя България както го е подкарала едва ли ще се задържи дълго в ЕС. Ахмед Поган? Ще го застрелят, няма как да не го застрелят, след като той застреля адаша си. Параванов? Не може, защото не се знае кой стои зад неговия параван. Сер гей? И той не може. Скоро няма да е министър-председател и от гей пак ще си стане обикновен педерас. Но по-важно е дали турците са европейци или не са. Наложи се да попитаме Радио Ереван.
- Сбъркана е една буква. Турците не са европейци, а европийци. Така им казват днес на старите кръвопийци.
Само една буква, ама разликата е много голема, май.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.