Запознати ли сте с това?: питане

преди 20 години 9 месеца #2881

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #2882
"Никой не го известява за това защо е арестуван на нормален език. Връчват му неподписана заповед. Разместват багажа, накарват го да облече въпросното яке и заключават, че е негово, защото му става (спортно шушляково горнище на анцуг би станало практически на всеки човек с нормални размери).
И така, той е задържан."

barovsky.ludost.net/freedom/?p=9

"от Людмила @ 12:44 pm. Записано в: В действие
Солунски съдия заяви пред нашия адвокат, че е абсурдно невъзможно Николай да докаже своята невинност пред съда.
Тази невъзможност идва от факта, че е българин"

преди 20 години 9 месеца #2883
Аз знам от доста време.

преди 20 години 9 месеца #2900
Да , всички тук от много време са запознати със случая на Баровски. Някакви идеи или предложения по този повод?!

преди 20 години 9 месеца #2906
Не съм запознат.

Но или аз съм прекалено тъп или саита е доста зле организиран.

Пъвро се обяснява колко добър човек е Баровски.

След това ставя ясно че е в затвора несправедливо...

Никаде не става ясно точно какво се е случило ...

За човек който не знае за какво става дума е трудно да се ориентираш ...

преди 20 години 9 месеца #2918
Явно аз съм много назад с информацията .. хм от скоро слушам "Балканджии", НО!!

Някой преди време спомена нещо за нянаква си организация за защита на правата на българина или нещо таково.
Е, тя какво би направила? Какво би направил депутата Волен -патриота.
Безсилни!! айде майка му да еба, безсилни или страхливи или продажни или просто изкуфели и забравили какво е българин и в какво се състои тая думичка-БЪЛГАРИН!!
ЗАЩОТО всеки информиран глупак може да критикува системата , но никой да направи толкова за България колкото един нищо и никакъв Баровски( при това не е националист!!)
Или май в тая думичка се включват само хора , които имат отрицателно отношение към системата , криминогенни елементи , мутренски групировки, скинари , биячите на Тотю но най-вече форумни или митингаджийски клоуни и медийни клюкари, дето чули недочули разпространяват информация по нета...Айде майка му да еба , Професионални националисти-СМЕШНИЦИ!!

Вместо да ръсим глупости против някого може да излезем в защита на някой -тва предлагам.

преди 19 години 2 месеца #17742

Локи писа: Явно аз съм много назад с информацията .. хм от скоро слушам "Балканджии", НО!!

Някой преди време спомена нещо за нянаква си организация за защита на правата на българина или нещо таково.
Е, тя какво би направила? Какво би направил депутата Волен -патриота.
Безсилни!! айде майка му да еба, безсилни или страхливи или продажни или просто изкуфели и забравили какво е българин и в какво се състои тая думичка-БЪЛГАРИН!!
ЗАЩОТО всеки информиран глупак може да критикува системата , но никой да направи толкова за България колкото един нищо и никакъв Баровски( при това не е националист!!)
Или май в тая думичка се включват само хора , които имат отрицателно отношение към системата , криминогенни елементи , мутренски групировки, скинари , биячите на Тотю но най-вече форумни или митингаджийски клоуни и медийни клюкари, дето чули недочули разпространяват информация по нета...Айде майка му да еба , Професионални националисти-СМЕШНИЦИ!!

Вместо да ръсим глупости против някого може да излезем в защита на някой -тва предлагам.

Аз пък предлагам създаване на общобългарски комитет за защита човешките права на етническите българи,тъй като т.нар.хелзинкски защитава само малцинствата и отказва защита на българите.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.