Атака и МВР

преди 20 години 9 месеца #3109
Нали точно затова предложих като метод на противодействие да публикуваме теоретични разработки, обясняващи националистическата идеология. Едва когато се сверят принципите, ще стане ясно дали дадена организация е националистическа или не. Иначе всеки може да си се кичи с каквито си титли иска. Как ще разберем кой кой е, ако нямаме критерии? Като извадим идеологията на бял свят, като изясним критериите, всичко си идва на мястото.
Да, Атака не е националистическа организация. И нейната цел е да отнеме вярата и надеждите на хората, които виждат в национализма своето спасение. Оттук нататък в общи линии има два варианта.
- Или да накараме Атака да спазва принципите на национализма, което според мен граничи с ненаучната фантастика;
- Или да покажем на всички истинския лик на Атака и да почнем изграждането на една истински националистическа организация.
И двата варианта са изключително трудни за осъществяване, обаче нямаме друг изход. Не го ли направим, чака ни гибел.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3113

- Или да накараме Атака да спазва принципите на национализма, което според мен граничи с ненаучната фантастика;
- Или да покажем на всички истинския лик на Атака и да почнем изграждането на една истински националистическа организация.
И двата варианта са изключително трудни за осъществяване, обаче нямаме друг изход. Не го ли направим, чака ни гибел.

Първият вариант е само полезен, докато вторият е необходим и достатъчен!
Да го направим!

преди 20 години 9 месеца #3128
Изявление на служител от НСС (съвсем сериозно)!
- На Волен, по принцип, идеите му са много добри, но незабравяй, че и на него някой му плаща!!

Оставям на вас коментара.

Лично аз смятам, че ДС са си дали сметка за надигащия се национализъм (..а те имат много информация за това) и са използвали момента... да създадат партия "по свой образ и подобие"

преди 20 години 9 месеца #3135
Това вече, май и на уличните песове е станало ясно! Скоро и котките по дворовете ще го разберат имам чувството! Жалко за така наречените "бетонни глави" които все още твърдо вЕрват в АТАКА!

Но всички ние имаме вина в случая! Защото по една или друга причина националистите не успяхме да се появим на голямата сцена! Май вече е време да го направиме!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.