Атака и МВР

преди 20 години 9 месеца #3036

SK_RaZoR писа: Приближи се отвори си тефтера и ми записа егнто и трите имена ...

Мен днес ме провериха във влака. Хубаво че имах документи..но въпреки това ми записаха данните: ЕГН и т.н. Явно текат масови проверки. Някой да има инфо?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 9 месеца #3038
Трите имена и ЕГН-то попадат под закрила от Закона за личните данни.
Чудно ми е до кога ще ни ги искат за щяло и нещяло... та по този закон те представляват класифицирана информация и този, който ни ги иска трябва да има разрешение за достъп до такава.
Като ви питат за имената може да си кажете само двете, ако искат още, питащия трябва да покаже надлежна легитимация, че има достъп до такава информация.....
Това са нашите права и маже да се възползваме от тях ... при условия че куките не са ни пребили до тогава :plamp:

преди 20 години 9 месеца #3039
ЕГН-то също е против човешките права. Ако някой юрне България в Страсбург шансовете на успех са досата добри.

Никой няма право да ти слага номер, камо ли да ти го изисква за проверки и тн.

преди 20 години 9 месеца #3042

Атила писа: ЕГН-то също е против човешките права. Ако някой юрне България в Страсбург шансовете на успех са досата добри.

Не знам колко е вярно, но аз съм фен на това да съм в контра на власта и много се кефя когато обикновен човек си знае правата и куките останат валат. Защото не е редно същите куки да лижат задниците на мутрите и босовета, а към обикновения човек да се отнасят като с циганин.
Ако някой е наясно с това до къде ни са правомощията при една рутинна проверка - нека ни запознае в детайли.

преди 20 години 9 месеца #3043
Страхувам се, че в България доколкото има нещо подобно на закони, то не се спазва. Законите се тълкуват произволно. И се спазват избирателно. Казано с други думи, закони няма. Има груба полицейска сила, действаща според приумиците на един или друг полицейски шеф. Затова най-добре е с ченгетата да се държим спокойно и без емоции. Но задължително с достойнство.

преди 20 години 9 месеца #3055

Атила писа: ЕГН-то също е против човешките права. Ако някой юрне България в Страсбург шансовете на успех са доста добри.

Prav si - i ne samo tova,

EGN-to ti izdava i datata na rajdane i vazrastta. Koeto e v protivorechie s principa na "EQUAL OPPORTUNITY" - toest - mogat da ti otgajat naznachenie na rabota, samo kato ti vidiat EGN-to, a v Evropa e zabaraneno da se otkazva rabota po prichini ot vazrastov, rasov ili polov harakter.

Taka che ako gi sadi niakoi za naneseni MORALNI shteti che i propusnati polzi, moje da si izkara edno 30,000 EUR prisada ot sada - da mu plati Bulgarskoto pravitelstvo.

Stiga da ima niakoi vreme da sadi Bulgaria - sas sigurnost shte specheli !

(Sorry - skapa mi se KIRILITATA)

..
..

преди 20 години 9 месеца #3056
Ето пример за рафинирана манипулация: "Stiga da ima niakoi vreme da sadi Bulgaria - sas sigurnost shte specheli !"
"Някой да съди България..." Да съди държавата България, а не незаконната колониална администрация. Тези думи са в крещящо противоречие с основния принцип на национализма, според който всяка нация трябва да има своя суверенна Държава. А една суверенна Държава не може да бъде съдена от никой друг. Държавният глава може да бъде съден. И екзекутиран, ако е нужно. Правителството може да бъде съдено. Институцията може да бъде разформирована и на нейно място да се създаде друга, нова институция. Обаче Държавата е нещо свещено.
Сега ще ми кажете, че и аз често призовавам към незачитане на държавните институции. Да, защото това не са институции на българската Държава. Днес българска Държава в пълния смисъл на думата не съществува. Съществува една окупирана българска земя, над която властва чужда окупационна власт. Разликата е ясна, нали?
Ще си послужа с пример от "Джагфар Тарихъ". Там когато става дума за една или друга страна, се употребява нейното име. Обаче когато се говори за България, обикновено се казва Държавата. За жалост, за срам, или за гняв - ние загубихме нашата българска Държава. Време е да си я върнем. Но за да я възродим, а не да я оставим отново в чужди ръце и те да я съдят.

преди 20 години 9 месеца #3060
Точно!
:thumbsup:

преди 20 години 9 месеца #3061
Сега следва да питаме SPRAVEDLIV, който обича да подчертава колко е компетентен, коя всъщност идеология защитава? Мога съвсем определено да кажа, че това в никакъв случай не е идеологията на българския национализъм. Коя тогава е неговата идеология и какво търси той тук, в нашия националистически сайт?
Не, не искам да го банваме. Ако ги нямаше провокаторите, нямаше как да се учим да се борим с техните провокации. Онова, което искам, е всички да се научат да разпознават Врага. Под каквито и красиви думички да се крие.

преди 20 години 9 месеца #3108

Момчетата нямат нищо общо, нито с "23 септември", нито с "Атака".

а както са правили депутати на Атака след това в полицейското и после на делото !?!?!?
аз дадах тука едно малко грубо изказване което беше и сега ще ко повторя ама по меко малко.
МВР и хора от Атака (предатели) според мене са на път да нанесът огромен удър на българският национализъм и да го "обезвредят" за много години напред. Целта им е да накарат хората да загубят доверие в национализма

Само мое виждане

Поздрави
Атила

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.