Отблокиран сайт

преди 17 години 5 месеца #34253
Понеже се искат обратно пари, дадени за да го има този сайт, щото бил узурпиран - повдигам пак тази тема.

За тези, на които им е къса паметта повтарям пак. Сайта беше заключен и изхвърлен на бунището. Ако възстановяването му се нарича узурпация - така да бъде. Колко човека ще пишат в него - това не ме касае особено. За мен важното е този сайт да работи. Архива от новото форумче, което Запознат направи му е предаден обратно и ако иска, да си го качва на друг хостинг (с по-добра видимост от този). Да нарича някой узурпация задето сме прибрали изхвърления на боклука сайт си е нагличко.

Това, че някои са несъгласни Йордан да е администратор на възстановения тук сайт е вече друго нещо. Ако такива са помогнали финансово през лятото на 2007 за подновяване на сайта и сега си искат парите сякаш сме бирария - да казват овреме. Един вече се обади и ще му бъдат възстановени. След което профила му ще бъде изтрит, айпитата с които е участвал блокирани и всички негови постинги ще бъдат изтрити по усмотрение на админа.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 5 месеца #34254
Като става дума за финансови претенции - аз съм човека в чиято сметка бяха събирани парите за хоста, домейна и разни други неща. Аз ги изтеглих и изпратих където се бяхме разбрали преди да ги получа. И сега има дребна сума в тази сметка, която на практика е на мое име, но средствата не са мои, а общи.
Така, че който си иска парите обратно - нека ми пише на мейл, лс или както намери за добре. Ще намеря средства за да му върна парите по желания от него начин. Дори някой лев отгоре ще донадя за по-сигурно.

Имам разпечатка кой колко е пращал и грешка не може да стане.

Изчистването на финансовите претенции става по най-лесния и достъпен начин.
За разлика от другите претенции помежду хората.

Това съобщение е редактирано от Георги-НЗ на 13.3.2009, 12:23

преди 17 години 5 месеца #34255
Оттук нататък забравете за Елтимир. От утре няма да имам Интернет, отклоних категорично всички предложения да ми го платят. Това е, щото съм авантаджия. Благодаря за плюнките и клеветите, оправяйте се без мен. Аз ви бях последната връзка с едни хора, щом не го оценихте, гледайте си работата. Забравих да кажа, че предпоследният го убиха през май 2006-та. Обесиха го с един синджир. Обесиха го, докато аз се намирх в Дубай. Вече нямате никой. Да сте живи и здрави.

преди 17 години 5 месеца #34256
Забравих да ви кажа да си берете лайката, щото се подразбира. Гадно постъпихте с мен, гадно ще ви се отвърне.

преди 17 години 5 месеца #34257

Георги-НЗ писа: Като става дума за финансови претенции - аз съм човека в чиято сметка бяха събирани парите за хоста, домейна и разни други неща. Аз ги изтеглих и изпратих където се бяхме разбрали преди да ги получа. И сега има дребна сума в тази сметка, която на практика е на мое име, но средствата не са мои, а общи.
Така, че който си иска парите обратно - нека ми пише на мейл, лс или както намери за добре. Ще намеря средства за да му върна парите по желания от него начин. Дори някой лев отгоре ще донадя за по-сигурно.

Имам разпечатка кой колко е пращал и грешка не може да стане.

Изчистването на финансовите претенции става по най-лесния и достъпен начин.
За разлика от другите претенции помежду хората.

Аз пък не съм съгласен да плащаш ти за чужди грешки. Нямаш нищо общо с тая работа. С Мещера сме се разбрали и по този въпрос няма повече какво да обсъждаме. А иначе за Елтимир аз вина нямам за сегашното му положение, нито пък е тръгнал да си иска нещо обратно. Бана му е махнат, ако желае да пише. Онези другите, дето му го сложиха да се оправят с него. Аз лично си му признах че през есента, когато надигаше за Радев излезе прав, но тогава не знаех цялата истина. Дори и сега знаем само детайли, подробностите едва ли ще излязат скоро. А за характера му, извинявам се но няма човек, който да не е бил плют тук от него.

преди 17 години 5 месеца #34258
"Аз ви бях последната връзка с едни хора, щом не го оценихте, гледайте си работата. "

Бог ми е свидетел, че точно за това настоявах да ти се махне бана. Тогава, а вероятно и сега си мислеха, че блъфираш за да ти махнат варненци забраната. Като видях, че не става, това беше една от причините (поне от моя страна) да възстановим в стария сайт да се пише. За да ми реват сега, че сме го узурпирали с Данчо и да си искат обратно пари. Сега ти имаш тази възможност, но пак се сърдиш като дете и псуваш всички, дори и тези които ти протягат ръка. Твоя воля. Ако Тези хора имат да предават нещо - сайта си работи и е вече извън контрола на 666. Ако смятат, че ти си единствения и Избран посредник - така да бъде. Аз лично отказвам да се преструвам че като плюеш - вали дъжд само щото ще загубим тази връзка. Или ще бъдем свободни Хора или това не е начина.
Точно така Мещера е заробен, щото твърдо си вярва, че бафомета-парадокс бил колобър. И думата му не подлежи на обсъждане. Аз пък твърдо вярвам на написаното тук

преди 17 години 5 месеца #34259

Оттук нататък забравете за Елтимир.

Много пъти си го писал това и си се сърдил пък още повече.

Благодаря за плюнките и клеветите, оправяйте се без мен.

Не знам да е имало плюнки и клевети напоследък. Отново се държиш необяснимо и неадекватно. Затова не очаквай някакво по-различно отношение към теб - освен това което сам предизвикваш. Да те уважават околните не е някаква даденост завинаги, а нещо динамично, което непрекъснато трябва да се извоюва.

Също така си спомни ако можеш какви ги приказваш кога си пиян. И не си мисли, че като изтрезнееш - ние сме забравили казаното и всичко е точно и нищо не е станало . А това е така защото когато ти си пиян - ние не сме били в този момент на черешата :shock: .

Аз ви бях последната връзка с едни хора, щом не го оценихте, гледайте си работата.

Може да си бил последната връзка преди. Но едва ли тези Хора биха разчитали на такава връзка която се сърди спонтанно и не се знае кога ще е на линия. Залога е прекалено голям.

Забравих да ви кажа да си берете лайката, щото се подразбира. Гадно постъпихте с мен, гадно ще ви се отвърне.

Лайката ние си я берем и без подканяне, но не е цъфнала още.

преди 17 години 5 месеца #34260
Да, бе, да немало е плюнки. Айде, че такива ще ги напиша, ама сега съм трезвен. И аз не съм забравил събитията от есента. Сами ще се видите какво можете без мен. Нали ме оплюхте и ме отхвърлихте, сега се оправяйте както си знаете. С Елтимир дотук!

преди 17 години 5 месеца #34261
Ето откъс от писмото ми от вчера до един човек: "Не искам помощ от никъде и от никого, за да няма после надумвания. "Нека никога срещи да няма, за да няма след тях и раздели" - написа някога Пеньо Пенев. Мисля, че е бил прав."

преди 17 години 5 месеца #34262
И пак за късопаметните. Осуетяването на плановете на някои нехора чрез бившия админ да направят това;

"Група: Админ
Съобщения: 5435
Потребител # 1
Дата на регистрация: 30-June 05
Старият сайт потъва заедно със всичко старо.
Очаквайте спиране на простотиите
."
било узурпация. Аз му казвам демагогия. Игра на думи, което е нещо обичайно в поробена България. Където понятията добро и зло, чест и безчестие са объркани тотално. Това е характерно за Крайното време. Но тук нямаме намерение да го допуснем. Не се съмнявам, че на всички това положение ще им хареса. Но и на нас много неща не ни харесват. Който желае - да пише тук, който не желае - негова воля. Вече трябва да е ясно какво може, какво не може и с какво бихме направили компромис. Всеки път, когато на някой му е къса паметта ще му навирам в очите горния цитат, където Тачо си изпусна нервите. Не е моя работа да изяснявам причините. Мен ме интересува крайния резултат.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.