ВЕСЕЛ РЕКВИЕМ

преди 17 години 9 месеца #32986
А ти д***л п*****с не ми трии темата!

Псувай във вас, тук НЕ!

Това съобщение е редактирано от Admin на 13.11.2008, 20:12
Темата беше заключена.
преди 17 години 9 месеца #32987
Алтимире, изтрих ти темата, обаче си я копирах. Знаеш ли защо? Защото подобна душевна изродщина не бях чел досега през живота си, и си я запазих като бисер. Пожелаваш ми да умра. Виж, моята смърт по подобие Йоловата няма да ти реши проблемите. Вчера ме пращаше на доктор, днес, направо на катафалката.
Така, да започнем:

1. Сайта наистина вече не е под контрола на службите. Преди беше, сега вече, не е. Доказателство: дружбата ти с агента Войнов, събирането и изнасянето на лични данни на участниците и изтърваването на Дориан Александров, защо сайта не е под твой контрол. Контрол...

2. Непрекъснатото гонене на админи е доказателство за това. Йолов, Севар, Запознат. Всички те бяха агенти на ДС, както и всеки неудобен.

3. Дружбата ти с агент на ДС, на фамилия Войнов, тотално те компрометира и най-малкото, което може да направи човек е да ти няма доверие. Така всички, които ти черни в продължение на години се оказа бели, дори красиви. Примерно Силвия Мирчева. Тя вече дори ми харесва. Знаеш ли защо? Защото я направи толкова черна, че чак побеля. Момичето не е лошо, като се има впредвид,на какъв душевен урод е била любовница.
Ами Радев? Ами Иван и Искрица? Много съжалявам, но всички, които ти черни, днес изглеждат бели. Кой го направи това? Дружбата ти с Войнов и неговите връзки с руските служби, заради, които ти обвиняваше, примерно Радев.

Какво се оказа? Че агент може да се окажеш ти, вместо всички обвинени в агентурна дейност, единия вече починал.

4. Послеслов. Сега си дай отговор на въпроса защо Илия Минев не направи политическа партия заедно с такива като тебе. Той не направи политическа партия, а остави ние, в бъдещето да решим. Това е едно много прозорливо негово решение. Единствената му грешка, е, че ти е станал кум. Умолявам го да не се обръща в гроба, заради този, на когото е кумувал.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.