Молба до всички потребители

преди 17 години 10 месеца #32532
Уважаеми Потребители, поради варварско изтриване на Форума, изчезнаха мнения и теми от последните 2 седмици, през, които Форума работеше. Молбата ми е до всеки, който е записал целите теми или мненията от темите "Саракт"; "Прабългарски изригвания" и "Великата лъжа", едни от най-важните теми от тези 2 седмици, нека да ги предостави, за да бъдат възстановени.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32533
Може и да греша, но според мен под гумата са попаднали почти месец и половина, а не само 2 седмици...
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32539
Лично аз ще преживея загубата на месец и половина скандали във форума. Ценни писания почти не са излизали. Но докато форума отново беше неактивен си умирах от любопитство, кой е този на когото му е изгърмял бушона и е решил да вандалства така. Ако може да дадете име, ако ли не здраве да е.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32540
Тук става въпрос за теми и мненията след тях, в които не е имало "скандали". Бяха съществени. Достатъчно съществени бяха и мненията по тях. Ние не правихме скандали, а почиствахме кочината. Изтриването на Форума показа, че сме на прав път.
Това, което в очите на обикновения потребител е скандал, в очите на други е поемане на отговорност.
ИП-то на изтрилия форума се знае, местоположението - също. Мисля, че е съвсем ясно, кой е той, защото, ако си чел "скандалите", щеше да разбереш, че не става въпрос за кавги между приятели, а за изгонването на маскирани вълци в овчи кожи, които просто хвърлиха кожите и си задействаха зъбите.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32545

Елтимир писа: Ей, педерас смотан! Възстанови ми изтритото мнение, не ме карай тоя път аз да се заема, че нищо няма да остане от сайта. Ясен ли съм? Никой не може да направи по-големи поразии. Не ме предизвиквай, малоумнико! Манафите да ти го начукат в дебелия гъз, ти друго не заслужаваш!

Ще оставя мнението ти, да го видят всички, за да не се задават после излишни въпроси и любопитстване, кой и защо е изтрил и как го е изтрил. След това ще поискам БАН за тебе. Във втория етап, нямаш место.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32553

...защо изтри думите ми, че вече и в Русия се печатат карти, на които част от българската територия липсва?

Jordan_13, ако наистина си изтрил такава информация мисля, че си твърде краен в действията си. Не смяташ ли, че може да ни е не само интересно, но и от полза да го прочетем и ние?
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32555
Понеже не видях такава тема - искам да го кажа тук:
Не съм сигурен, но мисля, че на Запознат дължим поредната реинкарнация и спасение, възстановяването на сайта. С откъснати парчета от последните седмици, но със напълно запазено функционално ядро.
Благодаря ти, Запознат, от мое име, ти направи още веднъж нещо важно и значимо, за много хора...иска ми се да кажа: за всички българи, но се надявама времето да го каже някога вместо мене...
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32556
И аз благодаря на Запознат! :thumbsup:
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32645
Присъединавам се към горните 2 поста, изказвайки благодарност към Запознат и екипът, който съумя да се справи с тази ситуация и да възстанови сайта.
Темата беше заключена.
преди 17 години 10 месеца #32688

Миро писа:

...защо изтри думите ми, че вече и в Русия се печатат карти, на които част от българската територия липсва?

Jordan_13, ако наистина си изтрил такава информация мисля, че си твърде краен в действията си. Не смяташ ли, че може да ни е не само интересно, но и от полза да го прочетем и ние?

А ти не би ли го изтрил? Мнение, в което отново център на внимание е Силвия Мирчева, която се представя от Алтимир за тази, която е изтрила Форума. Ако не беше смешно, е изключително жалко. Защо се хващаш на въдицата на този ловък манипулатор Алтимир? Алтимир е изключително ловък манипулатор. Хитра лисана, но ние имаме поговорка: "хитра лисана, един ден с двата крака в капана".
Ако толкова много ратуваше този "будител" да ви покаже ти карти, щеше да си отвори тема за това, а не да го представя като мнение. Все още не е баннат.
Затварям и тази тема. Ти, ако искаш я отвори.
Мисля, че каквото имаше по нея, се каза.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.