Странни БАНички

преди 17 години 11 месеца #32291
Само ще копирам, коментар от себе си няма да добавям:
"Здрасти Ангеле,
Едно много добро интервю с най-добрия журналист за 2008г. Калин Руменов, чиято награда "Черноризец Храбър" евреите отнеха, а ние го поздравяваме за това!
www.novinar.net/?act=ointerview&do=all&id=4
Още една статия във вестник "Гардиън" за срастването на мафия-държава, приета в ЕС
www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=...Q==&sql=Mjc1MzszNA==
Те посочват и правилния начин да се свали това комунистическа мафия. Пълна икономическа блокада, за да се усети народа и сам да изрине този мракобесен режим. А ето и препратка към кашираните страници на сваления от ДАНС сайт "Опасните новини", който има неблагоразумието да използва БГ хост.
semkiibonbonki.blogspot.com/2008/09/blog-post_07.html
Обърнете внимание на темата за оръжейния търговец Петър Манджуков - кукловодът на Гоце. Същият преди време според разкази на очевидци е присъствал на сбирка в несебърски ресторант на всичките мафиотски тартори. Маргини, Тимаджии, Маджовци и т.н. Там се е скарал сериозно на небезизвестния Митьо Очите, който му е стоял мирно за неговите простотии по морето. Както виждате резултатите не закъсняха. Митьо е окошарен с който нашето мвр си изми очите пред ЕС.

бях написал това и ме изхвърли от форума. Всеки опит да вляза е неуспешен, оставам там за минута две и при прехвърляне на друга страница или тема (релоудване) и бивам изхвърлен."
И само един въпрос. Защо тези, които се молят за БАНички не си ги получават, а на други, на които не им се полагат ги получават щедро, с пълни шепи?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 11 месеца #32294
Обаче се появиха да мъъънички сайтчета:
www.delerium.dir.bg/_wm/links/?df=9&GDir...a9f9dae0e110e3cd4d91
А също тук:
www.delerium-2.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
На билярчовци и на вотановци може да не се харесва, обаче устата на Елтимир трудно може да бъде запушена. Те още не знаят, че мен ще ме има и след физическата ми смърт. Е, предстои им да научат.

преди 17 години 11 месеца #32296
Нещо май не вдявам...Кое е СТРАННОТО и кои са БАН,ИЧКИТЕ?!
И още нещо май не вдявам-кън колко часа ще имаме нормална работа по темите,по нашата си работа и такдалее,а не се занимаваме с БАНичари?!
СВОБОДА И ВСЕКИМУ СВОЕТО!
Това верую стои на лицето на сайта.Е,свобода,поне тук,има.Еми всекиму своето,сърдито или щастливо и да приключваме,а?!?! :evil: :evil: :evil:

преди 17 години 11 месеца #32297
Цитирах писмо, което получих на личната си поща, нищо повече. Човекът не могъл да пусне каквото искал, та се наложи аз да го пусна. Докато и мен не почне да ме изхвъля. Или докато все още не са ме изхвърлили от Интернета. Тези дни ще се случи едно от двете и най-после ще мога да си почина. И понеже съм тъп пияница, ето тук можете да четете пиянските ми изцепки:
www.delerium.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
Може и тук:
www.delerium-2.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
Сигурно ги има на още места, ама не ми се рови.
Желая ви успех на всички!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 17 години 11 месеца #32303
На мен лично,линкове не ми трябват!Аз,лично,си имам де да пиша и да чета!
Имам и де да стрелям!
Чекам само камионът с мунициите!

преди 17 години 11 месеца #32304
Да, Мещер. Най-после прочетох онова, което усещам от известно време. А именно, че тук, в тоя форум моите текстове не са нужни на никого. Още ли някой се чуди защо почнах да ги трия?

преди 17 години 11 месеца #32313

Елтимир писа: Да, Мещер. Най-после прочетох онова, което усещам от известно време. А именно, че тук, в тоя форум моите текстове не са нужни на никого. Още ли някой се чуди защо почнах да ги трия?

Не се ли сещаш?!
Дължиш извинение на Иво...
Дължиш извинение и на мен самият...
Колега...
/не казвам-Приятелю/
Мога само да кажа-СЪИДЕЙНИКО???

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.