Посочете поне един свестен политик

преди 18 години 1 месец #30968
Говоря за времето след освобождението насам.

Хайде да видим има ли един свестен, съвестен или как да кажа, който заслужава признания.

Според вас!

и какво ще кажете за Стефан Стамболов

п.п. Допълнител въпрос, за който мислех да правя друга тема, но има връзка с този:

Да речем утре е са изборите, за кого гласувате?? Не си мислете, че ще има някой нов приказен идеалистичен образ, необременен материално герой. От тези с които разполагаме сега... та за кого гласувате???

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30969

buden писа: Да речем утре е са изборите, за кого гласувате?? Не си мислете, че ще има някой нов приказен идеалистичен образ, необременен материално герой. От тези с които разполагаме сега... та за кого гласувате???

buden, какъв въпрос задаваш бе човек, да не си някъде на маса? :freak:

преди 18 години 1 месец #30971
Значи,някой вади няколко карти от тестето и те подканва:"Избери печелившото асо".
Ти коя ще избереш?

преди 18 години 1 месец #30972

otnesen писа: Значи,някой вади няколко карти от тестето и те подканва:"Избери печелившото асо".
Ти коя ще избереш?

Аз си имам вече от всички карти. Незнам защо на теб са ти толкова важни именно печелившите, че даже ми ги предлагаш да си избирам за да спечеля нещо :hammer:

Разбирам добре комарджийския пример. Но нещо не съм впечатлен.

преди 18 години 1 месец #30973
До buden:
Ако ми предлагаш сделка казвай направо, не обичам да ме дразнят заобиколната.

преди 18 години 1 месец #30974

otnesen писа: Значи,някой вади няколко карти от тестето и те подканва:"Избери печелившото асо".
Ти коя ще избереш?

Не съм я докарал до положение, нямам нужда, нито пък възнамерявам живота ми да зависи от избора на една "печеливша" катра от няколко карти избрани от "някой".

преди 18 години 1 месец #30975
Запознат,извинявам се,въпросът ми беше към buden.Ще трябва да придобия навика да вмъквам цитати,защото стават недоразумения.

преди 18 години 1 месец #30976
Не предлагам сделка Запознат.

Просто запитване, два въпроса.

1.Има ли личност, която е работела за България от периода след освобождението насам, според вас/всеки който чете/?

2.И наближават избори, погледнато най-елементарно кой би гласувал изобщо. И до там ли ще я докараме хората които мислят да не гласуват.

Вероятно това е начина обаче, трябва да минем през по-лошото, за да заслужим по-доброто.

преди 18 години 1 месец #30977
Аз искам в управлението на България достойни хора като Стефан Попов, Владимир Свинтила, Илия Минев и Елтимир...

преди 18 години 1 месец #30979

buden писа: ...И наближават избори, погледнато най-елементарно кой би гласувал изобщо. И до там ли ще я докараме хората които мислят да не гласуват.

Вероятно това е начина обаче, трябва да минем през по-лошото, за да заслужим по-доброто.

Системата на насилствено управление в момента се нарича еврейски чифутизъм! Тя разчита на гласуването за да бъдат винаги избирани нейните послушни чифутчета. Нашите деца не са от тях и никога няма да са. Тези от нашите, които станат от техните, после никога няма да се върнат. Разделянето на нашите по политически пристрастия е като хазарта-болестно състояние, разболява се мозъка. Тази система поставя много постояннопроменящи се условия и изисквания към нас и не чува нашите! Системата лъже, краде, пали, трови, убива! След нахлуването на системата нашите намаляха, изчезнаха, избягаха, а представителите на собствениците на същата се увеличават.

Ти сега ми кажи, това ли е хубавото, заради което "трябва" да гласувам?

Ако то е добро за теб-гласувай за него. Тогава ние с теб няма да имаме допирни точки, а ще имаме конфликт на интереси и противопоставящи се една на друга ценностни системи.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.