Евреинът коли и беси в Европа

преди 18 години 1 месец #30814
bgfactor.org/index_.php?cm=3&id=15751

Нас не ни учудва, позицията на евреинът Саркози да заповядва на Ирландия да направи втори референдум,с който да се "поправи", задето гласувала против превръщането на Европейския континент в една Пан-държава, като основен камък, на това, което наричаме "Световно правителство" и "Нов световен ред".
Тази реакция, само показва бесовете, които върлуват в юдейската душа, когато на юдеите не им се върви по свирката. Евреинът "Саркози" не очаквал други "не"-та. И отива да пребори костеливия ирландския орех. Друг пък "илюминат" от Германия, искал направо да извадят Ирландия, временно от ЕС. Пак, докато се "поправи". Не бива да се очаква референдум по Лисабонския договор в България, тъй като юдео-комунистическите подлоги, отдавна са си свалили гащите и намазали дупката с вазелин. От "България", Саркози, не очаква "не", тъй като в една разрушена национална държава нищо особено не може да се случи, тя е "предвидима", "предвидим партньор". Под този термин, винаги трябва да се разбират широко отворените бузи на задните части. И така, да оставим България и да се върнем на тази Ирландия. Тази Ирландия изведнъж ни става особено скъпа. Първом, защото в ядрото и стои "фир болг" - "народа на Болг" и явно неговия борчески непримирим дух, не се е изгубил в хилядолетията и днес го виждаме под формата на съпротива, срещу един омерзяващ човешката душа, "нов световен ред", който дерзае възстановяването на Римската империя, под една друга форма.
Нека този пример на Ирландия е урок за самите нас, как една малка държава, може да се опълчи на върлуващия в Европа юдаизъм и бъде нагледен пример за момченца като Деско и Спорт и здраве, че евреите не са вятърни мелници, и че Дон Кихот, наистина съществува.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30819
Мисля, че лъжливите псевдоисторици умишлено мълчат за многобройните българо-ирландски връзки в миналото.

Ирландците успешно отблъскват атаките на Римската империя. Никога не се покоряват напълно на англичаните, въпреки многобройните опити за тяхното изтребление.

В САЩ живеят близо 40 милиона души от ирландски произход.

"The Irish Origins of Civilization" от Michael Tsarion

преди 18 години 1 месец #30880
Интересно е какво те знаят за нас и отношението им!

преди 18 години 1 месец #30886
Ирландците започват да се осъзнават кой е виновен за техните страдания през вековете и много скоро могат още повече да вгорчат живота на някои хора, които си приписаха чужда богоизбраност.

Аз мисля, че трябва да помогнем на ирландците да отворят очите си за истината.

Michael Tsarion - Astrotheology Pt.12

преди 18 години 1 месец #30887

nik писа: Интересно е какво те знаят за нас и отношението им!

Навремето, тук имаше един участник, с ник Гълъбов, който разправяше, че когато пуснал българска народна музика на един ирландец, той я приел като своя, Гълъбов, много се учудил от тоя факт, но ирландеца му казал: "Защо се учудваш, нали произхождаме от Фир Болг" .
Това обаче, едва ли ще го чуем на политическо ниво. Такива признания, не се правят лесно.

преди 18 години 1 месец #30891
Майкъл Тцарион е много добър лектор. Преди малко повече от година бях направил запитване във форума му/тук наскоро видях в една тема линк към същия този форум/ относно цивилизацията Траки - какво знае той за тях - тъй като една от специалностите му е древни цивилизации.
Обаче не получих никакъв отговор.

Друг интелект, койго говори на подобни тематики е Джордан Максуел/Jordan Maxwell/ даже Michael Tsarion го сочи за свой учител.

Това, което не одобрявам при Джордан е отричането на Християнството - отрича всичко - но явно е запознат само с католицизма.
Христос е съществувал.

п.п. ирландските танци са красиви, както и ирландките

преди 18 години 1 месец #30892

buden писа: п.п. ирландските танци са красиви, както и ирландките

Почти колкото българските танци и българките :-)

преди 18 години 1 месец #30902

Запознат писа:

buden писа: п.п. ирландските танци са красиви, както и ирландките

Почти колкото българските танци и българките :-)

Почти!
:tooth:

преди 18 години 1 месец #30906
Чувал съм ирландска реч, когато бях в Щатите и това е нещо което много ми напомни на един летопис на някакъв Византийски или Латински хронист, който пристигайки в тогавашния столичен Търнов описва с почуда и възхищение езика на местните, който с резките си звуци и съзвучия, заедно с енергичния говор му наподобявал много на "битка с мечове". Като се сетя ирландската реч звучеше по подобен начин, напомни ми на битка с мечове. Спомням си и реакцията на американците, които искаха да чуят ирландците как говорят. Просто отвориха усти. Аз също, но по други причини. Не вярвах, че може да има такъв рязък и енергичен говор на север от средиземноморието. Средиземноморските езици може да са енергични, но са меки езици и им липсват твърдите съзвучия, които чух при ирландците. Само да допълня малко за ирландския език. Доскоро беше обявен за мъртъв език (говорен от около 4 млн. човека на планетата), тъй като дори в Ирландия много от ирландците не са го знаели и е бил изоставен през вековете. Използвали са естествено английския, като официален продиктувано от английското влияние наблизо. За ирландеца англичаните са както за нас са турците. Преди няколко години управниците решиха да направят ирландския втори официален език в Ирландия и да се вкара в програмата на училищата, с което шанса да се запази този хубав език нараства. Ирландският принадлежи на изчезналата група от келтските езици от индо-европейското езиково семейство. В това семейство влизат всички народи в Европа с малки изключения: унграците и финландците, чиито езици са в Унгаро-финското езиково семейство, както и Баските в Северна Испания. О и да не забравяме Турци, Цигани и Евреи :aham: Те също не принадлежат към това семейство. Като казвам семейство от езици на всички е ясно, че щом има сходство на езиците то има и сходство в произхода на народите говорещи тези езици.
Надявам се не съм ви отегчил. :-D

преди 18 години 1 месец #30909
Поздрав за чифута Саркози и всички тирани!

Ирландският химн
Ирландска песен
Ирландия
Клип на "Смело сърце"

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.