България на концесия

преди 18 години 1 месец #30803
От друг форум;
Но на мен лично, ми идва малко в повече, когато млади, яки, с дебели вратове, българчета, наричани за кратко - "тимаджии", с мътен поглед и с думите "Аз съм закона!" без да се обясняват, направо започват да ритат, удрят и теглейки ги за единия крак, пред очите на децата и Полицията, отстраняват от плажа на Кранево и Свети Константин и Елена,
чужди туристи - жени - учителки - дошли да почиват организирано с учениците си на нашето Черноморие.
Когато битите отиват в Полицията, да подадат жалба за нанесения им побой, полицаите отказват да приемат документите.
Обяснявали на битите, че фирмата-концесионер на плажа има хора в правителството - споменават се имената на Бакърджиев и Гагаузов.
Полицаите-очевидци на побоя, твърдят, че децата и учителките им не са били в зоната на чадърите и наистина са ползвали зоната от 30% (по договор) свободна площ на плажа и въпреки това не са се намесили"

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30804
Какво обаче му се е приискало на бившия иманяр и настоящ масон Офчаров и иманярската му банда? Приискало им се да прилапат българските светилища също под концесия. Естествено същите мутри да събират билетчета и да дебнат да не би случайно някой да стъпи "нерегламентирано". Че може и да вземе да попее на камъните и да събуди българските сили на Йер-Су.
news.ibox.bg/news/id_2086218758

Сега на подстъпите към Перперек е направен панаир с кичовски "артефакти" и Т-шърти. Паркинга е платен, като "концесионера" е един резнак, оставен да събира за шефа по левче. На Беглекташ в Странджа също се мъдри табелка с "ценоразпис", но концесионерът го беше домързяло него ден да отиде на работа. Далаверата е лятото, като почнат да прииждат дебелогъзестите английски туристи от Приморско.

преди 18 години 1 месец #30810

anti666 писа: Какво обаче му се е приискало на бившия иманяр и настоящ масон Офчаров и иманярската му банда? Приискало им се да прилапат българските светилища също под концесия. Естествено същите мутри да събират билетчета и да дебнат да не би случайно някой да стъпи "нерегламентирано". Че може и да вземе да попее на камъните и да събуди българските сили на Йер-Су.
news.ibox.bg/news/id_2086218758

Сега на подстъпите към Перперек е направен панаир с кичовски "артефакти" и Т-шърти. Паркинга е платен, като "концесионера" е един резнак, оставен да събира за шефа по левче. На Беглекташ в Странджа също се мъдри табелка с "ценоразпис", но концесионерът го беше домързяло него ден да отиде на работа. Далаверата е лятото, като почнат да прииждат дебелогъзестите английски туристи от Приморско.

Това е доста смешно изпълнение на масоно-юдео-мутренските момченца. Ще ограждат светилищата. Ми то не е лесно, бе джанъм, не е като да си седиш в бара и да друсаш фолк гърла с колчето между краката. Баир е това, иска се ходене, дирене, шубраките те дърпат, закачат ти ланеца, шибат те по дебеловратото.
Не може да бъде оградено едно светилище, просто винаги остава пътечка за заобикаляне на концесионера-лапач.
Впрочем, опита за "концесиониране", на каквото и да е било от тия древни места, ще е последната песен на юдо-масоните в България. Те просто не знаят с какво си имат работа и с какво се захващат.
Мисля, че е добре да опитат. Имало и по-лесен начин, да се отървем от тях.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.