На следващия ден
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...ew&id=1611&Itemid=31
"ОПАШАТА ЛЪЖА Е, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ПРИТЕЖАВА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ
Циреят се пукна, или как се пали магазин преди ревизия. Какво е направено с ядрените, химически и бактериологическите оръжия база по база на територията на България? Извадени ли са ядрено-минните фугаси от стените на арденските язовири? В ГЩ на МНО е създадена специална група от руски “цивилни” специалисти, които отговарят за подземните складове за ядрено оръжие. Те живеят в Пловдив и са разделени на три групи..."
Има и продължение.
Властта намесена ли е в катастрофата? Намесена е. Погледнете какво се случва с хора, опитали се да научат истината:
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...iew&id=1615&Itemid=1
"Арестуван е репортер на агенция “Блиц” докато разследва взрива в Челопечене
Дата: 04-07-2008 12:58
Читатели : 28
Военните полицаи го хващат на шосето за Ботунец, вкарват го в колата, взимат му фотоапарата, касетофона и джиесема, не обръщат никакво внимание на журналистическата му карта и го карат в Пето районно. Там мигновено вкарват 55-годишния Славей Костадинов/който е и с гипсирана дясна ръка/ в ареста. Бутат го в килия с трима “криминално проявени”. Не допускат адвокат да влезе при него.
От 20,30 ч снощи/четвъртък/ репортерът на Агенция “Блиц” Славей Костадинов е затворен в килия в столичното Пето районно полицейско управление. Репортерът е бил на мястото на взривения склад в Челопечене.
Военните полицаи го хващат на шосето за Ботунец, вкарват го в колата, взимат му фотоапарата, касетофона и джиесема, не обръщат никакво внимание на журналистическата му карта и го карат в Пето районно. Там мигновено вкарват 55-годишния Славей Костадинов/който е и с гипсирана дясна ръка/ в ареста. Бутат го в килия с трима “криминално проявени”. Не допускат адвокат да влезе при него. Не дават никаква информация на близките и колегите му, съобщава агенция “Блиц”."
Отново има продължение.
Продължавам да твърдя, че във взривовете е замесено ДПС ръководството. Откъде знам - знам си. Щом го твърдя, значи го знам от някъде. Досега много невъзможни неща съм твърдял, и всичките те са се оказвали верни. Не ми се е случвало да ме опровергаят. Така ще е и сега. Само че в случая не ме интересуват миналите събития. Те са минали, не можем да ги поправим. Интересува ме онова, което се готви.
ДПС планира да изпрати стотици хиляди българи на Оня свят. Понеже тук живеели зле, да ги изпрати на по-добро място, както остроумно се шегувал някой си Ахмед Поган.
Така че, ако обичате размърдайте си мозъците. А после си размърдайте и задниците. Защото никак, ама никак не е сигурно, че сред бъдещите жертви няма да се окажете и вие. А също хората, които обичате, и на които държите. Само не отлагайте за утре, защото утре може и да няма. Вместо утре, може да е настъпил Следващият ден, The day after, както се наричаше оня стар филм.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аз не знам,но съм сигурен!
Добре де. Не искам да споря с теб и не го тълкувай като заяждане или нещо че ти се правя на интересен. Ама щом знаеш, че са ДПС, дай доказателства някякви, нали трябва да ги изобличим. Иначе, така казано, си остава във въздуха, дори и да е вярноМещера писа: Продължавам да твърдя, че във взривовете е замесено ДПС ръководството. Откъде знам - знам си. Щом го твърдя, значи го знам от някъде. Досега много невъзможни неща съм...
Аз не знам,но съм сигурен!
Желая ви успех!
Astronomer , прочети тази статия и после ще говорим за доказателства.Astronomer писа: Ама щом знаеш, че са ДПС, дай доказателства някякви
Доганистан
Ахмед Доган за пръв път декларира имуществото си пред Сметната палата
Има един човек, за когото законите и правилата в държавата не важат. Той хем е само редови депутат, хем на практика управлява цялата държава.
Нещо повече - като мандатоносител се явява и нещо като работодател на премиера Станишев.
Въпросният политик рядко удостоява Народното събрание с присъствието си, макар да е лидер на парламентарно представена партия. Всички знаят, че има няколко сарая, въпреки че по документи разполага само с апартамент в софийския кв. "Белите брези".
Движи се с брониран джип "кубче" и охрана, на която би завидяла всяка мутра, а сред последните му придобивки е 12-метрова яхта.
От години не изпраща декларации в Сметната палата като останалите политици, но това не му попречи да признае наскоро в интервю: "Не е тайна, че се занимавам с бизнес."
Познахте - става дума за Ахмед Доган.
През седмицата той направи поредното си показно, напук на институциите. От имотната му декларация до Сметната палата (първата за последните пет години) стана ясно, че той все пак притежава собственост в един от въпросните сараи.
Става дума за бившето училище в родното му село Дръндар, превърнато в съвременен замък. Оказа се, че Доган е купил имота още през 2002 г., но благоволи да съобщи за това едва сега. Най-вероятно той нямаше да го стори и сега, ако не беше проверката на комисията "Антимафия" в парламента.
Въпросът обаче не е само за Доган, а за апатията, с която всички приемат последователното и демонстративно незачитане на законите от един човек, макар и той да е мандатоносител.
На нито една от институциите в държавата не й хрумна да търси отговорност от лидера на ДПС за документите с невярно съдържание, които явно е изпращал години наред в Сметната палата.
Българската прокуратура, която има навика да се самосезира избирателно от медиите, и този път подмина вестникарските заглавия с мълчание.
Сметната палата, която поне на теория би трябвало да се чувства "засегната" страна, също побърза да се сниши. Нейните членове още помнят думите, с които Доган се надсмя над заканите на Бойко Борисов за проверки в сараите: "Да дойде, ако му стиска."
И наистина - какви закони, какви пет лева? В държавата на Доган няма нужда от институции. Законът - това е той.
Нетинфо
Доказателствата да ги търсят всички ченгета, които четат тук .
Това съобщение е редактирано от Дари на 6.7.2008, 15:59
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.