Ангел, добре е, че ти повдигаш този въпрос, всъщност според мен задаваш отговори. Твоите Книги, винаги се четат с интерес, а по-важното е, че те именно помагат на много хора да се замислят, да прогледнат и не на последно място да видят, че не всичко е загубено , а нали и целта на тези книги е именно тази - да стигнат до читателите си, а такива има със сигурност. Книгите ти тук винаги са и ще са у дома си и две мнения по този въпрос няма. НО! Не ние трябва да решим дали да са тук, а именно ти ще вземеш това решение! Ако решиш да ги публикуваш смятам, че мястото им не е във форума, а директно в раздел "Материали". Ако ти решиш да ги публикуваш, това трябва да означава, че няма в един следващ момент поради някакви моментни обстоятелства да ги триеш и да ги ползваш като оръжие срещу нас. Знам, че ще ме разбереш правилно.
Да, аз също искам книгите ти да са тук. А и с общи усилия и при желание, когато решим можем да ги издадем в книжен вариант, както вече се случи с "Невидимата Атака" и "Завръщането на Тангра".
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.