Тоя ме ядоса!

преди 18 години 2 месеца #29149
Да, ядоса ме, при това много. Искам сега да ядоса и вас, затова ще повторя думите му:

"българският народ боледува от същноста си (!)" и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 24 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската.
"Kонсултантът" Гамизов (напоследък произведен в "политолог" неясно по какви причини) продължи да зове за унищожаването на българите. Те заплашвали света с "фашизма на Мусолини и нацизма на Хитлер" и признаците на тези движения в България вече били налице, заяви говорителят на ложата "Кармел" в предаването "Панорама" на "националната" телевизия, където го бяха поканили да коментира учителската стачка. Той не можел да приеме "тези хора" да извиват ръцете на правителството (т.е. на Станишев), защото България нямала нужда от образователна система - тя щяла да възпроизвежда българи, а следователно - и заплаха за света. "

Всяко едно изречение може да се тълкува и изводите ще бъдат неочаквани. Думите за мюсюлманската и циганската общност, за тяхната жизненост например бяха произнесени много преди това от някой си Георги Василев Латев от Хасково. Човекът, пред когото са казани чете този форум, и ако няма нищо напротив, нека ги повтори. Подобни думи изрече през лятото на 1990 година някой си Димитър Асенов Радев, който години по-късно ми заяви в очите, че е офицер от ГРУ. Подобни думи написа някоя си Вики Тамир, еврейка, родена в Бърлгария през 1937 година. Има още съвпадения, но засега тези стигат. Да се върнем към Гамизов
Името му не звучи много по български, май. Да видим какво пише за него тук и там.
www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1209268
"Дали Стефан Гамизов е избран от неизвестни у нас американски кръгове за техен говорител? Ако се проследят изразите му, ще се види, че той използва щампи, заклинания, при него няма логика", пише във в. "Труд" Валерия Велева.

"Хипотезите са две: вкаран е в матрица, заложена другаде. Или пък си измисля всичко това, за да му се придава повече тежест. Научен да прокарва чужди интереси, Гамизов влага цялата си амбиция в гонитбата на успеха", пише "Труд".

Движи се с многолюдна тежка охрана, разказва как фирмата му предпазва големите корпорации от изнудвания на криминални и политически субекти, но не казва кои са му партньорите и контрагентите.

Историкът Божидар Димитров пък категорично го определя за "типичен Остап Бендер, който ще си изпати".

"Обяснява дейността си като политолог със силното си гражданско чувство, но гражданите не се движат с брониран автомобил и с още две коли, охраняващи го мутри", заявява за "24 часа" директорът на Националния исторически музей, който се представя за еднакво близък и до Георги Първанов, и до Бойко Борисов."

Хайде сега потърсете и вие нещо за тоя Гамизов и ще продължим разследването. Защо ли си мисля, че той е представител на ционистите, при това представител на средите, изповядващи най-черния талмудизъм? Търсете в тази посока, пък може да стигнем и до още имена. като името на дьонмето, представящо се за турчин под името Ахмед Демир Доган. Впрочем някой знае ли как е истинското име на Доган? Предварително ще кажа, че аз още не знам. Но вярвам, че ще науча.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29151
"българският народ боледува от същноста си (!)" и трябва без съпротива да се съгласи да бъде изличен от лицето на земята - за негово собствено добро. Изчезването на българите - твърди Гамизов във в. "Монитор" от 24 август 2007 г. - е неизбежно и нужно за доброто на целия свят, защото българската същност е патогенна и опасна. А ислямизацията на България била здравословен процес, защото мюсюлманската общност е жизнена, също като ромската.

Изявлението на този тип, дори е радостно за нас, Елтимире, защото чрез него враговете ни, стават вече откровени и маската на конспирацията пада. Това, не че не сме го знаели, но казано от тях в прав текст, че искат да ни изтребят до крак е вече зелена светлина за онези българи, които досега твърдяха, че ние си измисляме, че конспирации няма, че си фантазираме, че "България" върви напред, към "светлото бъдеще", а то се оказвало, че върви с бързи крачки в гроба.

преди 18 години 2 месеца #29252
Да, каквото и да говорим, каквито и доказателства да привеждаме, без тяхното самопризнание хората трудно ще ни повярват. Сега е ясно кои са те и към какво се стремят. Конкретно за нас трябва да е ясно, че именно тези сили стоят срещу Движение "Воини на Тангра", и именно те постоянно създават проблеми на сайта. Днешният пример с блокирането беше само едно от безбройните доказателства кои са нашите врагове. Те са врагове и на България, и ние можем да ги назовем поименно. Аз вече назовах някои от тях. Вярвам, че всички вие ще помогнете да попълним списъка. За да знаем кого да наказваме, когато му дойде времето. Имам предвид справедливо наказание, постановено със съответното съдебно решение. Това ще се случи, когато България стане отново Българска, и когато създадем наша, справедлива и законна съдебна система. А дотогава нека поработим, за да дойде това време по-бързо.

преди 18 години 2 месеца #29350
Ето какво казва въпросният изрод Гамизов, който май честичко "консултирал" и шефа на ДАНС.
news.ibox.bg/news/id_580513011
Какви ли са били консултациите, можем само да гадаем. Бил говорител и на СерГей Яхов. Да не забравяме, че премиерът на окупирана България беше скоро също на "консултации" в САЩ при шефа на американския еврейски конгрес - Давид. Придружаван не от кой да е, а от още един известен българомразец - Соломон Паси. Какви са били "консултациите" - повече от ясно е. Да побързат с Ликвидирането на българите!

преди 18 години 2 месеца #29351
Цитат от статия, посветена на изрода:
"„В България едно нещо мога да отлича - постоянно се говореше, че не е възможно някой да говори, в случая аз, без да му се плаща и без някой да стои зад тях", добави Гамизов."
Аз говоря, без да ми се плаща, и без никоя политическа сила или институция да стоят зад мен. Но за разлика от изрода, аз не се движа с ескорт от бронирани машини и въоръжени до зъби мутри. Аз не съм нищо различно от моя народ. Гамизов явно е нещо твърде различно. Вижте го и на снимка, та да го познаете, ако евентуално може би нещо така...

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #29352
Това тъпо про-чифутско парче си е жива ходеща мишена...!!! Дали са му някой лев и си е повярвал, както навремето си беше повярвал и Кошлуков, на когото също му бяха дали някой лев (долар)...!!! Те парите за охрана все някога свършват и тогава или запяват "патриотичната" песен, или изчезват безследно...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.